Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για τρακάρισμα.

Leda10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Μωρέ κάμερα βλέπεις αλλά δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν αποδεικτικό στοιχείο χωρίς εισαγγελική εντολή..

Εισαι σιγουρος?Εγω νμζ ουτε να δεις σε αφηνουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο την στιγμη που σε βιντεοσκοπουν πρεπει να σου δινουν και προσβαση στο υλικο.

Που ξερω εγω οτι δεν φαινομαι στο βιντεο να αλλαζω εσωρουχο πχ.

Κανονικα τα monitor απο τις καμερες πρεπει να ειναι σε εμφανη σημειο στην εισοδο του καταστηματος και οχι σε καποιο δωματιο.

Να βλεπει ο πελατης ακριβως τι βιντεοσκοπουν..

Τα μονιτορ ειναι...Οι κασετες στις οποιες γραφουν ομως δεν ειναι,ουτε ειναι λογικο να εχει προσβαση ο οποιοσδηποτε σε αυτες...

Στις 16/6/2018 στις 11:47 ΠΜ, gia_nnis είπε

Καινουργιο αυτοκινητο εχεις 17000ευρω! Οταν ξεπαρκαρεις παντα πρεπει να του ριχνεις μια ματια ακομα και στην πιλοτη..! Εκτος αν εχεις δικο σου κλειστο παρκιν

Δεν θα βγεις για καποιους καφεδες και θα το φτιαξεις... 

Εχεις δικιο σε αυτο που λες. Παντα το κοιταω να δω αν εχει καποιο χτυπημα, απλα εκεινη τη στιγμη θεωρησα (λαθος) 

πως ο παρκαδορος θα μου το ελεγε ή τελος παντων θα ηταν πιο προσεκτικος στο πως θα βοηθουσε την αλλη να ξεπαρκαρει. 

10 λεπτά πριν, Leda10 είπε

Εχεις δικιο σε αυτο που λες. Παντα το κοιταω να δω αν εχει καποιο χτυπημα, απλα εκεινη τη στιγμη θεωρησα (λαθος) 

πως ο παρκαδορος θα μου το ελεγε ή τελος παντων θα ηταν πιο προσεκτικος στο πως θα βοηθουσε την αλλη να ξεπαρκαρει. 

Ρεαλιστικα.. με την τιμη αποκτησης συν αυτα που θα σου φαει στο εμμεσο-αμεσο μελλον δεν ειναι τιποτα να δωσεις οσα χρειαστουν για να φτιαχτει σωστα η ζημια...

Πιο μαγκισσα θα ησουν αν επαιρνες ενα μεταχειρισμενο του 2005. Θα γλυτωνες πολλα χρηματα και αγχος...

Αλλο prestige ομως το καινουργιο..!!!  Αλλο image..!!! 

Αξιζει ομως να το κανεις στην Ψωροκωσταινα??? Σε μια χωρα που αν ψαξεις στις τσεπες τους θα βγαλεις τον ψοφιο ποντικο  αναποδα..!!! και αν τους πεσει 1ευρω σκυβουν για να παρουν 2!!!

4 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Ρεαλιστικα.. με την τιμη αποκτησης συν αυτα που θα σου φαει στο εμμεσο-αμεσο μελλον δεν ειναι τιποτα να δωσεις οσα χρειαστουν για να φτιαχτει σωστα η ζημια...

Πιο μαγκισσα θα ησουν αν επαιρνες ενα μεταχειρισμενο του 2005. Θα γλυτωνες πολλα χρηματα και αγχος...

Αλλο prestige ομως το καινουργιο..!!!  Αλλο image..!!! 

Αξιζει ομως να το κανεις στην Ψωροκωσταινα??? Σε μια χωρα που αν ψαξεις στις τσεπες τους θα βγαλεις τον ψοφιο ποντικο  αναποδα..!!! και αν τους πεσει 1ευρω σκυβουν για να παρουν 2!!!

Δεν το πηρα για να δειχνω "μαγκισσα" μου το εκανε δωρο ο πατερας μου. 

Την ζημια την πληρωσα δεν το εκανα θεμα για την ζημια. Απλα ρωτησα να μου πει καποιος αν ηξερε ποσο περιπου θα πηγαινε το κοστος. 😊

3 λεπτά πριν, Leda10 είπε

Δεν το πηρα για να δειχνω "μαγκισσα" μου το εκανε δωρο ο πατερας μου. 

Την ζημια την πληρωσα δεν το εκανα θεμα για την ζημια. Απλα ρωτησα να μου πει καποιος αν ηξερε ποσο περιπου θα πηγαινε το κοστος. 😊

Μην παρεξηγησε.. Απλα καποια πραγματα πρεπει να ακουγονται...

Σε μια ελευθερη αγορα δυσκολα θα βρεις την σωστη τιμη...

6 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Μην παρεξηγησε.. Απλα καποια πραγματα πρεπει να ακουγονται...

Σε μια ελευθερη αγορα δυσκολα θα βρεις την σωστη τιμη...

Οχι δεν σε παραξηγησα! Δεν απαντησα με εντονο τονο ή υφος 😊

Εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες, απλα σου εγραψα και την δικη μου πλευρα!

4 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Αλλο prestige ομως το καινουργιο..!!

Μάλλον αστειεύεσαι αγαπητέ. Δηλαδή με την δικιά σου λογική, δεν θα πρέπει να αγοράσει κανένας ποτέ καινούργιο όχημα και όλοι να την βγάζουν με μεταχειρισμένες σακαράκες…

• Like 1
  • Thanks 1

10 ώρες πριν, bromiaris είπε

Μάλλον αστειεύεσαι αγαπητέ. Δηλαδή με την δικιά σου λογική, δεν θα πρέπει να αγοράσει κανένας ποτέ καινούργιο όχημα και όλοι να την βγάζουν με μεταχειρισμένες σακαράκες…

Η λογικη μου ειναι η πρακτικοτητα... Οταν σκας τοσα χρηματα υποτιθεται οτι εισαι σε αλλο level.. Δεν καθεσαι να ασχοληθεις μηπως και μπορεις να το φτιαξεις στην ζουλα..( κουμπωσω-τριψω) Παιρνεις 2-3 προσφορες και πας και το φτιαχνεις..  Δηλαδη δινεις 17000ευρω συν μικτες ασφαλειες συν τα service της αντιπροσωπειας και συζητας την γρατζουνια..!!! Μου ακουγεται λιμοκοντορικο...

Κυριε bromiaris αν συγκρινεις την ποιοτητα ζωης σου με ατομα VIP τοτε εχεις πεθανει και δεν το ξερεις!!!

Δεν εχεις πεθανει ομως... ζεις και εισαι ετοιμος να ποσταρεις...!!!   Ετσι και η Leda10 θα μπορουσε να παρει με 6000ευρω μια χαρα αυτοκινητο και να εκανε την δουλεια της.. και σε τετοιες περιπτωσεις οπως τωρα να μην προβληματιζοταν..

Στις 8/6/2018 στις 2:41 ΜΜ, Leda10 είπε

Το κουμπωσα μονη μου αλλα δεν κουμπωνει ολο.

Στις 8/6/2018 στις 3:00 ΜΜ, Leda10 είπε

@Stamer Ναι τις ασπριλες τις εχω βγαλει σχεδον ολες. Απλα εχει φυγει λιγακι το χρωμα σε καποια σημεια.

@Jorvik Σε ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου. 

Αρα, να περιμενω να παει γυρω στα 100 ευρω ολο μαζι;

7 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Η λογικη μου ειναι η πρακτικοτητα... Οταν σκας τοσα χρηματα υποτιθεται οτι εισαι σε αλλο level.. Δεν καθεσαι να ασχοληθεις μηπως και μπορεις να το φτιαξεις στην ζουλα..( κουμπωσω-τριψω) Παιρνεις 2-3 προσφορες και πας και το φτιαχνεις..  Δηλαδη δινεις 17000ευρω συν μικτες ασφαλειες συν τα service της αντιπροσωπειας και συζητας την γρατζουνια..!!! Μου ακουγεται λιμοκοντορικο...

Κυριε bromiaris αν συγκρινεις την ποιοτητα ζωης σου με ατομα VIP τοτε εχεις πεθανει και δεν το ξερεις!!!

Δεν εχεις πεθανει ομως... ζεις και εισαι ετοιμος να ποσταρεις...!!!   Ετσι και η Leda10 θα μπορουσε να παρει με 6000ευρω μια χαρα αυτοκινητο και να εκανε την δουλεια της.. και σε τετοιες περιπτωσεις οπως τωρα να μην προβληματιζοταν..

Θεωρείς ότι αν ένας άνθρωπος μπορεί να δώσει 17.000 - 18.000 ευρώ να πάρει ένα αυτοκίνητο είναι σε άλλο level;

Δηλαδη αυτοι που σκανε 100.000 ευρω τι ειναι;

Το οτι το κουμπωσα μονη μου και εβγαλα το πολυ το χρωμα δε σημαινει οτι το εφτιαξα στη ζουλα, το σουλουπωσα ομως λιγο για να μη φαινεται τοσο.

Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, δεν ηταν μονο η γρατζουνια, τελικα ειχε σπασει η βαση του φτερου. Οποτε, αν δεν ξερεις ολο το story, 

χαρακτηρισμοι τύπου "λιμοκοντορικο, ζουλα κλπ" δε νομίζω να ταιριάζουν. 

2 ώρες πριν, Leda10 είπε

Θεωρείς ότι αν ένας άνθρωπος μπορεί να δώσει 17.000 - 18.000 ευρώ να πάρει ένα αυτοκίνητο είναι σε άλλο level;

Ναι, είναι στο level "δεν πεθαίνω της πείνας" και άρα πρέπει άμεσα να επανέλθει στο φυσιολογικό... πώς θα επιβιώσει ο μύθος της Ψωροκώσταινας αλλιώς; :P

Είναι απόλυτα φυσιολογικό η πρώτη αντίδραση σε κάτι τέτοιο να είναι "πόσο θα πάει το μαλλί να το φτιάξω;", επειδή έχεις ένα καινούριο αμάξι, δεν σημαίνει ότι έχεις και λεφτά για πέταμα, ούτε ότι η επισκευή είναι αντίστοιχη 'μερικών καφέδων' και είναι απόλυτα σεβαστό να μην θέλεις να αφήσεις "τα σημάδια του πολέμου" όπως τα λέω να μαζεύονται στο αμάξι, δεν είναι αισθητικό το θέμα, ούτε θέμα 'image', αλλά η αίσθηση ότι το κατά κάποιο τρόπο το παρατάς, αν το αφήσεις έτσι.

• Thanks 1

2 ώρες πριν, Leda10 είπε

χαρακτηρισμοι τύπου "λιμοκοντορικο, ζουλα κλπ" δε νομίζω να ταιριάζουν. 

Στην Ελλαδα για το 2017 που το πηρες ναι! Εκτος αν εισαι απο τα ατομα που σημερα ειναι με hybrid και αυριο παιρνουν το ΚΕΑ!!!

Για να δωσει σημερον ημερα καποιος 18000ευρω για αυτοκινητο..! σημαινει οτι εχει μια χ ποιοτητα ζωης..  εναν ειρμο εξοδων...

Γι αυτο και σου αναφερω δεν θα πας για καποιους καφεδες και θα το φτιαξεις...

Εγω ανακαλω τους χαρακτηρισμους και συγγνωμη... αλλα διαβαζοντας ο καθενας τα ποστ βγαζει τα συμπερασματα του...!

4 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Ναι, είναι στο level "δεν πεθαίνω της πείνας" και άρα πρέπει άμεσα να επανέλθει στο φυσιολογικό... πώς θα επιβιώσει ο μύθος της Ψωροκώσταινας αλλιώς; :P

Είναι απόλυτα φυσιολογικό η πρώτη αντίδραση σε κάτι τέτοιο να είναι "πόσο θα πάει το μαλλί να το φτιάξω;", επειδή έχεις ένα καινούριο αμάξι, δεν σημαίνει ότι έχεις και λεφτά για πέταμα, ούτε ότι η επισκευή είναι αντίστοιχη 'μερικών καφέδων' και είναι απόλυτα σεβαστό να μην θέλεις να αφήσεις "τα σημάδια του πολέμου" όπως τα λέω να μαζεύονται στο αμάξι, δεν είναι αισθητικό το θέμα, ούτε θέμα 'image', αλλά η αίσθηση ότι το κατά κάποιο τρόπο το παρατάς, αν το αφήσεις έτσι.

Το ποσο θα παει το μαλλι αντιστοιχει σε κανονικο τρακαρισμα! Εδω ειναι καπως να συζητας για ενα χα'ι'δεμα οταν μιλαμε για τετοια βαλαντια..!

Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν "χάιδεμα", αν έσπασε κλιψάκι δεν ήταν τόσο "απαλό", αλλά ΟΚ, εκ πρώτης όψεως φαίνεται μικρή ζημιά, πλην όμως έχω ακούσει τρελές ταρίφες από φαναρτζήδες που ψάχνουν τα κορόιδα που δεν μου κάνει εντύπωση η διατύπωση της ερώτησης, ακόμα και για κάτι φαινομενικά ασήμαντο/εύκολα επισκευάσιμο. Οπότε με δεδομένο ότι το "χτύπημα στο βαλάντιο" της υπόθεσης δεν είναι απαραίτητα γνωστό, αν ήθελε προφυλακτήρα+βάψιμο πχ άντε μιλάμε για 300€+, αν νομίζεις ότι οι κάτοχοι Yaris αντιμετωπίζουν άνετα ένα τέτοιο έξοδο, σε φάση δεν τρέχει κάστανο,  κάπου έχεις κάνει λάθος στον συλλογισμό σου, αυτό λέω.

33 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν "χάιδεμα", αν έσπασε κλιψάκι δεν ήταν τόσο "απαλό", αλλά ΟΚ, εκ πρώτης όψεως φαίνεται μικρή ζημιά, πλην όμως έχω ακούσει τρελές ταρίφες από φαναρτζήδες που ψάχνουν τα κορόιδα που δεν μου κάνει εντύπωση η διατύπωση της ερώτησης, ακόμα και για κάτι φαινομενικά ασήμαντο/εύκολα επισκευάσιμο. Οπότε με δεδομένο ότι το "χτύπημα στο βαλάντιο" της υπόθεσης δεν είναι απαραίτητα γνωστό, αν ήθελε προφυλακτήρα+βάψιμο πχ άντε μιλάμε για 300€+, αν νομίζεις ότι οι κάτοχοι Yaris αντιμετωπίζουν άνετα ένα τέτοιο έξοδο, σε φάση δεν τρέχει κάστανο,  κάπου έχεις κάνει λάθος στον συλλογισμό σου, αυτό λέω.

@Zaknafein Μαλλον εχεις μαντικες ικανοτητες γιατι τοσο πηγε η ζημια. 

1 ώρα πριν, gia_nnis είπε

Στην Ελλαδα για το 2017 που το πηρες ναι! Εκτος αν εισαι απο τα ατομα που σημερα ειναι με hybrid και αυριο παιρνουν το ΚΕΑ!!!

Για να δωσει σημερον ημερα καποιος 18000ευρω για αυτοκινητο..! σημαινει οτι εχει μια χ ποιοτητα ζωης..  εναν ειρμο εξοδων...

Γι αυτο και σου αναφερω δεν θα πας για καποιους καφεδες και θα το φτιαξεις...

Εγω ανακαλω τους χαρακτηρισμους και συγγνωμη... αλλα διαβαζοντας ο καθενας τα ποστ βγαζει τα συμπερασματα του...!

Το ποσο θα παει το μαλλι αντιστοιχει σε κανονικο τρακαρισμα! Εδω ειναι καπως να συζητας για ενα χα'ι'δεμα οταν μιλαμε για τετοια βαλαντια..!

@gia_nnis Συμφωνω οτι αυτα τα χρηματα ειναι οντως πολλα  για τις μερες αυτες, απλως το τοπικ το εφτιαξα γιατι

δεν ξερω ποσο κοστιζουν οι ζημιες στα αυτοκινητα και επειδη το συντηρώ μονη μου, ηθελα να ρωτησω να μαθω πριν το παω.

Δεν το εκανα ουτε απο μιζερια ουτε σκεφτηκα αν θα θυσιασω καποιες εξοδους μου για να το φτιαξω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...