BarcodeCrew Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Αναφορά σε κείμενο δεν μου άφησε κανένα σημείωμα. Εχεις δει καποιος να το κανει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δεν ειμαι σιγουρος αν το νοητικο επιπεδο παει απο το κακο στο χειροτερο σε αυτη την χωρα η αν παντα ημασταν τοσο χαλια απλα ολοι αυτοι τωρα ανακαλυπτουν το Insomnia... 57 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε Εχεις δει καποιος να το κανει ? Φυσικα...Λες και θα τα βαλει απο την τσεπη του... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Φυσικα...Λες και θα τα βαλει απο την τσεπη του... +1, και εμένα μου έχει τύχει να μας τρακάρουν και να αφήσουν τηλέφωνο... Και για να σας προλάβω, ναι έχουμε γκαράζ (αλλά όχι αμάξι που να υπάρχει λόγος να είναι μέσα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Με ένα 100αρικάκι πιστεύω είσαι πένα. Θα στο κουμπώσει και θα κάνει ένα τοπικό βάψιμο. Δεν χρειάζεται να βαφτεί ολόκληρος ο προφυλακτήρας θεωρώ. Για μένα φίλε φτιάχτο κανονικά, καινούργιο αμάξι είναι δνε λέει να κυκλοφορείς με σημάδια αν το υπόλοιπο είναι πένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leda10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 @BarcodeCrew Σε Πάρκιν το έχω, αλλά είχα βγει έξω και το είχα παρκάρει εκτός! @gia_nnis Ναι το ξέρω πως η λογική λέει να αφήσω να μαζευτούν κάποια πράγματα αλλά το αμάξι δεν έχει κλείσει καν χρόνο και θέλω να το φτιάξω. Έλεγα να το πάω στην Toyota από εκεί που το πήρα αλλά λογικά θα μου πιάσουν τον κ*λο. Ίσως το κάνω έτσι όπως ειπες και να πάρω και κλιψακι για το φτερό αν οντως έχει σπάσει όπως μου ανέφεραν πιο πάνω. Να αναφέρω μόνο, πως το είχα παρκάρει στο ανοιχτό Πάρκιν του Πλαισίου. Τους ζήτησα να το δουν από τις κάμερες και μου είπαν πως δε φαίνεται κάτι από τις κάμερες. Πράγμα το οποίο είναι σίγουρα ψέματα καθώς το πήρα από το Πάρκιν του σπιτιού μου, πήγα πλαίσιο και όταν γύρισα ήταν έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Στις 8/6/2018 στις 7:39 ΜΜ, Leda10 είπε Να αναφέρω μόνο, πως το είχα παρκάρει στο ανοιχτό Πάρκιν του Πλαισίου. Τους ζήτησα να το δουν από τις κάμερες και μου είπαν πως δε φαίνεται κάτι από τις κάμερες. Πράγμα το οποίο είναι σίγουρα ψέματα καθώς το πήρα από το Πάρκιν του σπιτιού μου, πήγα πλαίσιο και όταν γύρισα ήταν έτσι. Μπορεί να ακουστεί άσχημα, αλλά καλά έκαναν και δε σου έδειξαν το υλικό από τις κάμερες, καθώς μπορεί να έτρωγαν μια ωραιότατη μήνυση από αυτόν που σε τράκαρε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leda10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μπορεί να ακουστεί άσχημα, αλλά καλά έκαναν και δε σου έδειξαν το υλικό από τις κάμερες, καθώς μπορεί να έτρωγαν μια ωραιότατη μήνυση από αυτόν που σε τράκαρε... Δεν θα μου το εδειχναν, θα πηγαινα εγω με χαρτι τροχαιας κι ετσι θα μου το εδειχναν. Εγω πιστευω, πως απλα βαριοντουσαν να το κανουν. Με ειδαν και κοπελα και λενε "σιγα μην κάτσουμε να ασχοληθούμε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Leda10 είπε Δεν θα μου το εδειχναν, θα πηγαινα εγω με χαρτι τροχαιας κι ετσι θα μου το εδειχναν. Εγω πιστευω, πως απλα βαριοντουσαν να το κανουν. Με ειδαν και κοπελα και λενε "σιγα μην κάτσουμε να ασχοληθούμε". Αν δεν ασχολήθηκαν με σένα που είσαι κοπέλα φαντάσου να τύχει σε μας. Σπρωχτούς θα μας βγάλουν έξω από το γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leda10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Αν δεν ασχολήθηκαν με σένα που είσαι κοπέλα φαντάσου να τύχει σε μας. Σπρωχτούς θα μας βγάλουν έξω από το γραφείο. Χαχα, εδω οταν πηγα να ρωτησω ο παρκαδόρος μου ειπε με ειρωνικο υφος "Καλα κι εσυ πας να φυγεις χωρις να ελεγξεις το αμαξι σου;" Και του λεω, "πρεπει να ελεγχω το αμαξι μου αν ειναι χτυπημενο σε παρκιν με παρκαδορο;; Δηλαδη αν το παρκαρω καπου εκτος παρκιν τι πρεπει να κανω να βαλω καμερες;;" Και φυσικα δεν απαντησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Leda10 είπε Δεν θα μου το εδειχναν, θα πηγαινα εγω με χαρτι τροχαιας κι ετσι θα μου το εδειχναν. πλακα εχεις...χωρις εισαγγελικη παρεμβαση δεν βλέπεις καμερα ασφαλειας ακομα και αν μιλαμε για κλοπη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leda10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πλακα εχεις...χωρις εισαγγελικη παρεμβαση δεν βλέπεις καμερα ασφαλειας ακομα και αν μιλαμε για κλοπη... Δεν ξερω αν εχω πλακα, παντως απο το καταστημα για χαρτι τροχαιας μου ειπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Ωραια,πηγαινε και σε παρακαλω ενημερωσε μας γιατι είναι σοβαρο. Πολλες φορες εχουν ανοιχτει θεματα και λενε το ιδιο πραγμα και ολοι καταληγουν στο τελος ότι χωρις εισαγγελικη παρεμβαση δεν μπορεις να δεις καμερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bl4ckSn4ke Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Με δήλωση στην τροχαία και μήνυση κατά αγνώστου μπορείς να πας στην ασφαλιστική σου και να την ρωτήσεις αν μπορείς να ενεργοποιήσεις την κάλυψη του ανασφάλιστου οχήματος. Αλλιώς μπορείς να απευθυνθείς στο επικουρικό κεφάλαιο που αποζημιώνει ζημιές από άγνωστης ταυτότητας όχημα και να ρωτήσεις την διαδικασία αποζημίωσης. Απλά να ξέρεις στο επικουρικό ο μέσος χρόνος αναμονής είναι αρκετός και θέλει υπομονή. Βέβαια για 100 ευρώ δεν αξίζει όλο αυτό το τρέξιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Στις 11/6/2018 στις 1:42 ΜΜ, Leda10 είπε Χαχα, εδω οταν πηγα να ρωτησω ο παρκαδόρος μου ειπε με ειρωνικο υφος "Καλα κι εσυ πας να φυγεις χωρις να ελεγξεις το αμαξι σου;" Και του λεω, "πρεπει να ελεγχω το αμαξι μου αν ειναι χτυπημενο σε παρκιν με παρκαδορο;; Δηλαδη αν το παρκαρω καπου εκτος παρκιν τι πρεπει να κανω να βαλω καμερες;;" Και φυσικα δεν απαντησε.. Καινουργιο αυτοκινητο εχεις 17000ευρω! Οταν ξεπαρκαρεις παντα πρεπει να του ριχνεις μια ματια ακομα και στην πιλοτη..! Εκτος αν εχεις δικο σου κλειστο παρκιν Δεν θα βγεις για καποιους καφεδες και θα το φτιαξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Στις 11/6/2018 στις 2:51 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε πλακα εχεις...χωρις εισαγγελικη παρεμβαση δεν βλέπεις καμερα ασφαλειας ακομα και αν μιλαμε για κλοπη... Μωρέ κάμερα βλέπεις αλλά δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν αποδεικτικό στοιχείο χωρίς εισαγγελική εντολή.. Είναι σαν την καταγραφή συνομιλίας στο τηλέφωνο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα