Leda10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μου χτύπησε κάποιος το αμάξι και προφανώς δεν μου άφησε κανένα σημείωμα. Έχω ένα Toyota Yaris Hybrid του 2017. Μου έχει γδαρει το πίσω φτερό και έχει ξεκουμπώσει κιόλας. Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει περίπου η επισκευη του; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Συνήθως οι φαναρτζήδες πάνε με το κομμάτι. Γενικά στην περιοχή μου παίζουν τιμές απο 60 έως και 110. Αν είναι να βγεί να βαφτεί ο ίδιος ο προφυλακτήρας στην θέση σου θα υπολόγιζα ένα κόστος στα 90-100 για να γίνει καλή δουλειά μιας και είναι καινούργιο το όχημα. Αν απο την άλλη χρειάζεται αντικατάσταση ο προφυλακτήρας, σε βλέπω να πονάει λίγο η τσέπη σου. Προφανώς και θα βάλεις καινούργιο ανταλλακτικό το οποίο έχει ένα καλό κόστος και επιπλέον υπολογίζεις και βάψιμο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Πιανουν τα χερια σου: Αν ναι βγαλε τον προφυλακτηρα και αντικατεστησε το κλιψακι ΑΝ ειναι σπασμενο, αν δεν ειναι προσπαθησε απλα να τον κουμπωσεις. Για την γρατζουνια παρε προσφορες απο chipsaway, φαναρτζηδικα. Αν δεν το δει καποιος απο κοντα οτι τιμη και να σου πει δεν θα ειναι ακριβης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Αναλογως τι θες να κανεις Αν απλως το βαλεις πισω στην θεση του υπολογιζε 0 ευρω Αν δεν εχει βαθουλωμα και εχει απλα γρατζουνια,μπορεις μονος σου να το πασαλειψεις λιγο ~20 ευρω Αν εχει παρει και προφυλακτηρα και θες να τα αλλαξεις ολα με γνησια και βαψιμο... +απειρο ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leda10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Καλησπερα και ευχαιρστω για τις απαντησεις σας. @vagos789 @Jorvik @logokrimenos Δεν εχει βαθουλωμα το φτερο. Απλα ξεκουμπωσε και εχει φυγει λιγο απο το χρωμα. Το κουμπωσα μονη μου αλλα δεν κουμπωνει ολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 λογικα θα εχει σπασει το κλιψακι στην ακρη. Κοστος κατω απο 5€. Οσο για το χτυπημα αστο, αν χτυπα ξυλο σου τυχει κανα αλλο τρακαρισμα τα φτιαχνεις μαζι. Ισως περασεις και το κοστος μεσα στην αλλη ζημια. 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, Leda10 είπε Καλησπερα και ευχαιρστω για τις απαντησεις σας. @vagos789 @Jorvik @logokrimenos Δεν εχει βαθουλωμα το φτερο. Απλα ξεκουμπωσε και εχει φυγει λιγο απο το χρωμα. Το κουμπωσα μονη μου αλλα δεν κουμπωνει ολο. Πάω στοίχημα οτι οι περισσοτερες από αυτές τις ασπρίλες φεύγουν με τρίψιμο με βενζίνη! Πες σε ένα βενζινάδικο να στο κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leda10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 @Stamer Ναι τις ασπριλες τις εχω βγαλει σχεδον ολες. Απλα εχει φυγει λιγακι το χρωμα σε καποια σημεια. @Jorvik Σε ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου. Αρα, να περιμενω να παει γυρω στα 100 ευρω ολο μαζι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Για μενα μην ασχοληθεις με τις γρατζουνιες. μονο με τον προφυλακτηρα με κοστος μαξιμουμ κανα 25€ αν σου παρουν και εργασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Leda10 είπε @Stamer Ναι τις ασπριλες τις εχω βγαλει σχεδον ολες. Απλα εχει φυγει λιγακι το χρωμα σε καποια σημεια. @Jorvik Σε ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου. Αρα, να περιμενω να παει γυρω στα 100 ευρω ολο μαζι; 100 ευρω θα πήγαινε όλο ξυσιμο, βάψιμο, βερνίκι. Ετσι όπως το βλέπω όμως είναι κρίμα. Έχω φτιάξει ανάλογα χτυπήματα/γρατζουνιές στον προφυλακτήρα σε συγκεκριμένα σημεία και είναι τέλεια! Δεν χρειάζεται όλο. Αυτό μου είχε πει και ο φαναρτζής για να γλυτώσω χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leda10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τη βοηθεια σας! 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BarcodeCrew Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Εχεις αμαξι 2017 χρονολογια , χωρις parking ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Έχει πάρκινγκ, αλλά χτες ήταν η μοναδική μέρα του χρόνου που το έβγαλε έξω να πάρει τον αέρα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε Εχεις αμαξι 2017 χρονολογια , χωρις parking ? Είχε ξεχάσει να το πάρει μαζί της (το παρκινγκ) εκείνη τη μέρα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 48 λεπτά πριν, Leda10 είπε Καλησπερα και ευχαιρστω για τις απαντησεις σας. @vagos789 @Jorvik @logokrimenos Δεν εχει βαθουλωμα το φτερο. Απλα ξεκουμπωσε και εχει φυγει λιγο απο το χρωμα. Το κουμπωσα μονη μου αλλα δεν κουμπωνει ολο. φτιαξε να κουμπωσει σωστα ο προφυλακτηρας και αν σου εχει φυγει σε καποια σημεια το χρωμα πηγαινε σε χρωματοπωλειο αυτοκινητων και παρε σπρει ή πινελακι.. θα το δει αυτος και θα σου πει.. Θα σου μεινει και για μελλοντικα... Η λογικη λεει αφηνουμε με τον καιρο να μαζεψει το αυτοκινητο καποια πραγματα.. και μετα το παμε σε φανοποιεια για προσφορες... Ξεχωριστα δεν συμφερει οικονομικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα