Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω και εγω το ιδιο θεμα! εχω δοκιμασει τα παντα...εχω κανει update τα bios στην τελευταια εκδοση,εχω απεγκαταστησει τα drivers με ddu και τα εχω περασει ξανα,οι θερμοκρασιες ειναι κομπλέ μεχρι 45 βαθμους...υπαρχει κατι αλλο που μπορει να βοηθησει;;;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, LambisElef είπε

Τρέξε το HCI Memtest (κλείνεις ότι έχεις ανοιχτό, διαιρείς την ελεύθερή σου RAM με το 8, τρέχεις το HCI Memtest 8 φορές, σε κάθε παράθυρο βάζεις το 1/8 της ελεύθερης RAM) και δες αν έχεις errors.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, LambisElef είπε
Στις 9/6/2018 στις 10:54 ΜΜ, LambisElef είπε

Τρέξε το HCI Memtest (κλείνεις ότι έχεις ανοιχτό, διαιρείς την ελεύθερή σου RAM με το 8, τρέχεις το HCI Memtest 8 φορές, σε κάθε παράθυρο βάζεις το 1/8 της ελεύθερης RAM) και δες αν έχεις errors.

το εκανα και δεν μου εβγαλε καποιο error!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πόση ώρα το έτρεξες; Πόσο % δηλαδή πήγε το κάθε παραάθυρο; Αν είναι έτσι πάντως, η RAM δε φταίει σίγουρα...

Επεξ/σία από LambisElef
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LambisElef είπε

Για πόση ώρα το έτρεξες; Πόσο % δηλαδή πήγε το κάθε παραάθυρο; Αν είναι έτσι πάντως, η RAM δε φταίει σίγουρα...

μεχρι τελος..η ραμ δεν φταιει σιγουρα...παιδια υπαρχει περιπτωση να ειναι ελλατωματικοι οι drivers απο την amd?

Δημοσ.

το αφησα ολο το βραδυ και δεν μ εβγαλε τιποτα το πρωι που το ειδα και την ραμ την εχω δοκιμασει και σε αλλον υπολογιστη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...