Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,χρειάζομαι τη βοηθειά σας.Έχω έναν επεξεργαστή AMD RYZEN 5 2400G με radeon vega 11 graphics στα 3.6 GHz,μία ραμ 8GB και μητρική ASUS PRIME A320M-K.Όταν είμαι στο youtube και βλέπω βιντεάκια κάποιες στιγμές παγώνει για δευτερόλεπτα ο ήχος και η εικόνα.Έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers από την επίσημη σελίδα της amd.Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορώ να κάνω;; Ο υπολογιστής είναι καινούριος...

Δημοσ.

Ποιες μνήμες έχεις και σε ποια συχνότητα τις λειτουργείς?

Τσέκαρε τους δίσκους σου με το HD Sentinel.

Κάνε απεγκατάσταση των drivers της vega με το DDU και ξανά εγκατάσταση.

Τι θερμοκρασίες έχεις? Ανέβασε μια φωτό από το open hardware monitor.

Ποια έκδοση BIOS έχει η μητρική?

Αυτά για αρχή και βλέπουμε...

Δημοσ.

τοτε φιλε κανε αφτο που ειπε ο blueblood7

+ανοιξε 3-4 παραθυρα youtube  και δες στο task manager >performance  σε τι κατασταση βρισκονται οι δικτες

+ κανε και ενα check στις θερμοκρασιες με καποιο tool του board

Δημοσ.

παιδιά λογικά έφτιαξε..σας ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια...κάτι τελευταίο..δεν χάνω πολύ από την απόδοση του υπολογιστή με την ρύθμιση της ραμ στα 2666;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξε κατεβάζοντας την συχνότητα στα 2666?

Τι χρήση κάνεις στο μηχάνημα?

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

εφτιαξε...η χρηση που του κανω ειναι πιο πολυ για gaming(λολ,fortnine).Επισης ειχα βαλει d.o.c.p μηπως αυτος ηταν ο λογος που ειχα αυτο το προβλημα;;

Δημοσ.

Μπορεί. Έχουν τα θεματάκια τους οι ryzen σε μνήμες με υψηλή συχνότητα όπου πρέπει να ρυθμίσεις timings και τα οποία για κάθε μητρική είναι διαφορετικά. Ειδικά στις φθηνές μητρικές είναι ζόρι μεγάλο. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Μπορεί. Έχουν τα θεματάκια τους οι ryzen σε μνήμες με υψηλή συχνότητα όπου πρέπει να ρυθμίσεις timings και τα οποία για κάθε μητρική είναι διαφορετικά. Ειδικά στις φθηνές μητρικές είναι ζόρι μεγάλο. 

μου δουλεψε κανονικα για μια μερα και τωρα μου πεταξε μπλε οθονη με μηνυμα thread stuck in device driver...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρέξε το HCI Memtest (κλείνεις ότι έχεις ανοιχτό, διαιρείς την ελεύθερή σου RAM με το 8, τρέχεις το HCI Memtest 8 φορές, σε κάθε παράθυρο βάζεις το 1/8 της ελεύθερης RAM) και δες αν έχεις errors.

Αν έχεις, αυτό σημαίνει ότι έχεις ασταθή χρονισμό της RAM και πρέπει να το φτιάξεις, επηρεάζοντας τη συχνότητα και τα timings. Πες μας ακριβώς ποιο μοντέλο RAM έχεις.

Επεξ/σία από LambisElef
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, LambisElef είπε

Τρέξε το HCI Memtest (κλείνεις ότι έχεις ανοιχτό, διαιρείς την ελεύθερή σου RAM με το 8, τρέχεις το HCI Memtest 8 φορές, σε κάθε παράθυρο βάζεις το 1/8 της ελεύθερης RAM) και δες αν έχεις errors.

Αν έχεις, αυτό σημαίνει ότι έχεις ασταθή χρονισμό της RAM και πρέπει να το φτιάξεις, επηρεάζοντας τη συχνότητα και τα timings. Πες μας ακριβώς ποιο μοντέλο RAM έχεις.

Η ραμ που έχω ειναι η RAM G.SKILL F4-3000C16S-8GISB 8GB DDR4 3000MHZ AEGIS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...