Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, seithan είπε

Πολύ λάγκ τελευταία όμως... αηδία έχει καταντήσει.

Δεν εχω κανενα lag. Μηπως ειναι δικο σου το θεμα;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Xorxhs! είπε

Όσοι μπορούν να αγοράζουν μια collectors και να μην την ανοίξουν . Χρόνο με το χρόνο αποκτά πολύ μεγαλύτερη χρηματική αξία από όσο την αγόρασαν . 

Δείτε ποσο χει σήμερα σφραγισμένη η έκδοση vanilla collectors .... Με την πώληση της σήμερα θα είχατε βγάλει τζάμπα και τις συνδρομές σας 

Μόνο οι αρχικές..

Δημοσ.

Αυτο ισχυε οντως αλλα περισσοτερο για τις παλιοτερες εκδοσεις που ειχε δεθει και ο κοσμος περισσοτερο και υπηρχε και το μεγαλυτερο ενδιαφερον.

Για παραδειγμα στην collector του BFA,θυμαμαι που ειχα πετυχει μετα το launch σε αλυσιδες να ειχαν μεινει στο ραφι,κατι που παλιοτερα δεν ισχυε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε

Όλες , απλά σαν το καλό κρασί με το χρόνο αποκτούν μεγαλύτερη αξία 

Εχουν αξια, επειδη υπαρχουν και λιγα κομματια. Πλεον ολοι το εχουν δει σαν επενδυση και κρατανε αρκετα αντικειμενα στη ζελατινα, οχι μονο στο χωρο της τεχνολογιας. Αλλα και χρονια να περασουν πολλα, εαν υπαρχουν αρκετα αντιτυπα, δε νομιζω να ανεβει τρελα η αξια τους.. Ειναι σαν καποιος να κρατησει τωρα το Ps5 στη ζελατινα του. Ποσο θα κοστιζει σε 20 χρονια;  Μπορει βεβαια να κανω και λαθος, δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει το συστημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να ξαναμπώ με μερικούς φίλους. Η ερώτηση μου είναι άμα θυμάται κανείς ένα site που υπήρχε και έλεγε πόσα περίπου active accounts/chars έχει ο κάθε server για να δούμε που θα ξεκινήσουμε; Γιατί ο Twilight's Hammer φαντάζομαι θα είναι dead πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Δε το βλέπω καλά το Shadowlands από αυτά που διαβάζω. Κάτι μου λέει ότι θα πάει αδιάβαστο από το naxxramas και το tbc

Δημοσ.
Στις 26/9/2020 στις 12:47 ΜΜ, jmirko15 είπε

Σκέφτομαι να ξαναμπώ με μερικούς φίλους. Η ερώτηση μου είναι άμα θυμάται κανείς ένα site που υπήρχε και έλεγε πόσα περίπου active accounts/chars έχει ο κάθε server για να δούμε που θα ξεκινήσουμε; Γιατί ο Twilight's Hammer φαντάζομαι θα είναι dead πλέον.

https://www.wowprogress.com/realms/rank/eu

εδω εισαι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...