Sartiv Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, seithan είπε Πολύ λάγκ τελευταία όμως... αηδία έχει καταντήσει. Δεν εχω κανενα lag. Μηπως ειναι δικο σου το θεμα;
jmirko15 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, Xorxhs! είπε Όσοι μπορούν να αγοράζουν μια collectors και να μην την ανοίξουν . Χρόνο με το χρόνο αποκτά πολύ μεγαλύτερη χρηματική αξία από όσο την αγόρασαν . Δείτε ποσο χει σήμερα σφραγισμένη η έκδοση vanilla collectors .... Με την πώληση της σήμερα θα είχατε βγάλει τζάμπα και τις συνδρομές σας Μόνο οι αρχικές..
Xorxhs! Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, jmirko15 είπε Μόνο οι αρχικές.. Όλες , απλά σαν το καλό κρασί με το χρόνο αποκτούν μεγαλύτερη αξία
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτο ισχυε οντως αλλα περισσοτερο για τις παλιοτερες εκδοσεις που ειχε δεθει και ο κοσμος περισσοτερο και υπηρχε και το μεγαλυτερο ενδιαφερον. Για παραδειγμα στην collector του BFA,θυμαμαι που ειχα πετυχει μετα το launch σε αλυσιδες να ειχαν μεινει στο ραφι,κατι που παλιοτερα δεν ισχυε.
Witcher1st Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε Όλες , απλά σαν το καλό κρασί με το χρόνο αποκτούν μεγαλύτερη αξία Εχουν αξια, επειδη υπαρχουν και λιγα κομματια. Πλεον ολοι το εχουν δει σαν επενδυση και κρατανε αρκετα αντικειμενα στη ζελατινα, οχι μονο στο χωρο της τεχνολογιας. Αλλα και χρονια να περασουν πολλα, εαν υπαρχουν αρκετα αντιτυπα, δε νομιζω να ανεβει τρελα η αξια τους.. Ειναι σαν καποιος να κρατησει τωρα το Ps5 στη ζελατινα του. Ποσο θα κοστιζει σε 20 χρονια; Μπορει βεβαια να κανω και λαθος, δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει το συστημα.
seithan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 18 hours ago, Sartiv said: Δεν εχω κανενα lag. Μηπως ειναι δικο σου το θεμα; No, όλος ο σερβερ παραπονιέται όταν βαράει λαγκ.
Xorxhs! Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Ελληνικο horde guild που να ψαχνει άτομα ενοψει shadowlands, γνωρίζετε ?
tselotrelo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα Σκέφτομαι να ξαναξεκινησω το wow στο σέρβερ draenor είμαι να ρωτήσω έχει καθόλου Έλληνες και Ελληνίκες guild? Ευχαριστώ
Xentimus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ξέρω για Draenor.. Ελληνικά guild σίγουρα υπάρχουν για Alliance: SIlvermoon, για horde: Kazzak !
jmirko15 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Σκέφτομαι να ξαναμπώ με μερικούς φίλους. Η ερώτηση μου είναι άμα θυμάται κανείς ένα site που υπήρχε και έλεγε πόσα περίπου active accounts/chars έχει ο κάθε server για να δούμε που θα ξεκινήσουμε; Γιατί ο Twilight's Hammer φαντάζομαι θα είναι dead πλέον. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δε το βλέπω καλά το Shadowlands από αυτά που διαβάζω. Κάτι μου λέει ότι θα πάει αδιάβαστο από το naxxramas και το tbc
Xorxhs! Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 26/9/2020 στις 12:47 ΜΜ, jmirko15 είπε Σκέφτομαι να ξαναμπώ με μερικούς φίλους. Η ερώτηση μου είναι άμα θυμάται κανείς ένα site που υπήρχε και έλεγε πόσα περίπου active accounts/chars έχει ο κάθε server για να δούμε που θα ξεκινήσουμε; Γιατί ο Twilight's Hammer φαντάζομαι θα είναι dead πλέον. https://www.wowprogress.com/realms/rank/eu εδω εισαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα