Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικώς επικρατεί άπειρο hype για το classic.

Και μέχρι τώρα έχει πάρει φοβερές κριτηκές από πάρα πολλούς. Να μου πείτε το έχουμε ξαναδεί; ναι αλλά μάλλον έχει λείψει σε πολλούς :D

Επεξ/σία από greg4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι ειναι το Internet πλεον.

Hyp αρει το καθε τι με το παραμικρο και μετα απο λιγο αρχιζει η μουρμουρα και η γκρινια.

Και με το προσφατο BFA hype στο Θεο μπας και το γυρισουν σε pvp καταστασεις λογω της θεματολογιας του expansion.

Και με το Guild Wars 2 τα ιδια. Hype στο Θεο,wow killer και τα σχετικα και ειδαμε σε βαθος χρονου τι απεγινε το hype.

Γνωστα πραγμα πλεον ολα αυτα.

• Like 1

Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται το perception του bfa με το classic. To bfa άρχισε να τα ακούει 2-3 μέρες μετά το release, εδώ γίνεται το αντίθετο

Εδώ θα αρχίσει το κλάμα στον πρώτο μήνα μετά την κυκλοφορία...

9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Μακάρι να ισχύουν οι φήμες που λένε για WoW 2..

Για ταινία μιλάμε ; 😕

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, greg4 είπε

Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται το perception του bfa με το classic. To bfa άρχισε να τα ακούει 2-3 μέρες μετά το release, εδώ γίνεται το αντίθετο

Εδω θα ειμαστε να δουμε την μουρμουρα του Classic οταν πρωτο βγει.

Να πεφτει κλαμα

• γιατι τα dungeons παιρνουν 3-4ωρες για να τα βγαλεις,
  • γιατι μενεις out of mana για πλακα,
  • γιατι χρειαζεται σε απλα dungeon να κανεις mark εχθρους και cc τυπου sheep και δεν τραβας ολο το δωματιο
  • το gear που θα φοραει ο καθενας οτι του ερθει
  • Professions που θα θελουν μια περιουσια για να ανεβουν
  • Για το pvp επισης κλαμα που ορισμενα classes ειναι πιο op απο καποια αλλα οπως και στο damage φυσικα
  • Τα tanks με το ζορι να κρατανε aggro και τους healers να μενουν out of mana και να μην τους αφήνουν οι αλλοι να γεμισουν.
  • Τα raids τα αφηνω σαν κερασακι στην τουρτα για το τι εχει να γινει.
  • Τα skills που πρεπει να πηγαινεις σε trainer καθε τρεις και λιγο για να τα μαθεις και που δεν υπαρχει dual spec.
  • Καποιες classes οπως shadow priests που δεν εχουν ρολο υπαρξης σε σχεση με mage και warlocks.

Και αρκετα αλλα που δεν μου ερχονται στο μυαλο.

Η τοξικοτητα θα χτυπησει κοκκινο ακριβως επειδη μιλαμε για Wow Classic εν ετη 2019.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 4

10 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εδω θα ειμαστε να δουμε την μουρμουρα του Classic οταν πρωτο βγει.

Να πεφτει κλαμα

• γιατι τα dungeons παιρνουν 3-4ωρες για να τα βγαλεις,
  • γιατι μενεις out of mana για πλακα,
  • γιατι χρειαζεται σε απλα dungeon να κανεις mark εχθρους και cc τυπου sheep και δεν τραβας ολο το δωματιο
  • το gear που θα φοραει ο καθενας οτι του ερθει
  • Professions που θα θελουν μια περιουσια για να ανεβουν
  • Για το pvp επισης κλαμα που ορισμενα classes ειναι πιο op απο καποια αλλα οπως και στο damage φυσικα
  • Τα tanks με το ζορι να κρατανε aggro και τους healers να μενουν out of mana και να μην τους αφήνουν οι αλλοι να γεμισουν.
  • Τα raids τα αφηνω σαν κερασακι στην τουρτα για το τι εχει να γινει.
  • Τα skills που πρεπει να πηγαινεις σε trainer καθε τρεις και λιγο για να τα μαθεις και που δεν υπαρχει dual spec.
  • Καποιες classes οπως shadow priests που δεν εχουν ρολο υπαρξης σε σχεση με mage και warlocks.

Και αρκετα αλλα που δεν μου ερχονται στο μυαλο.

Η τοξικοτητα θα χτυπησει κοκκινο ακριβως επειδη μιλαμε για Wow Classic εν ετη 2019.

Κάποια από αυτά μου λείψανε χαχαχα

@Fulgore εντάξει νομίζω ότι αυτά ακριβώς που γράφεις έχουν δημιουργήσει όλο το Hype αλλά και την θετική ανταπόκριση από τους beta testers. Στο wow πλέον ανοίγεις το game κάνεις πόσα quest, leveling, dungeons, lfr και δεν λες κουβέντα με κανέναν. Ανεβάζουν όλοι 5-10 alts γιατί στον Main δεν έχουν τι να κάνουν από casual content. Όλα γίνονται γρήγορα και εύκολα.

Δεν είναι mmo πλέον αυτό, αλλά single player που πρέπει να είσαι online.

Στο classic αυτό που έχει ενθουσιάσει τους πάντες, αλλά τους το έχει υπενθυμίσει πλέον, είναι ότι πρέπει να μιλάς και να συνεργάζεσαι με άλλους για να τα βγάλεις πέρα, δεν είναι αυτό το χαβαλενζίδικο ότι να'ναι που έχει τώρα. Ακόμα και ένα quest που κάνεις, εκτός και αν κάνεις alt-tab σε wowhead, πρέπει να ψάξεις και να διαβάσεις quest log για να βρεις που θα πας.

Εγώ BFA παίζω ακόμα, μονο και μόνο επειδή είμαστε μια παρέα κάποια χρόνια τώρα και κάνουμε 1-2 raid την βδομάδα. Αλλά αν εξαιρέσεις τα raid, άντε και κανένα mythic plus πρακτικά δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις με παρέα. Εντελώς single player φάση. Και για αυτό ο κόσμος το βαριέται και φεύγει... repetitive όσο πάει.

my 2 cents 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα ο λογος που εγινε ετσι το Wow ειναι γιατι ετσι το ηθελε ο κοσμος.

Ξεχασαμε οτι looking for group και κυριως Looking for raid μπηκαν ακριβως επειδη ο κοσμος δεν ειχε χρονο να αφιερωσει ειτε για να κανει raids με guilds,ειτε για να αφιερωσει γενικα χρονο στο παιχνιδι οπως παλιοτερα?

Το ιδιο και με τα professions ή με τα reputations που χρειαζονταν για attunement ή enchants και παει λεγοντας.

Το μονο πραγματικο προβλημα που εχει το Wow του σημερα ειναι οτι επρεπε να ειχε σταματησει εδω και χρονια. Το τραβηξε παρα πολυ η εταιρεια και αυτο φανηκε.

Περαν τουτου εσυ τα βλεπεις απο την καλη πλευρας του ''rewarding''παιχνιδιου. Εγω εστιαζω περισσοτερο στην αλλη πλευρα αυτη που οδηγησε περισσοτερο σε τσακωμους και νευρα οπως φυσικα και τεραστιο χασιμο χρονου.

Τα πραγματα παλιοτερα δεν ηταν ολα ροδινα,ειχε περισσοτερα κουσουρια απο οτι τα τελευταια χρονια. 

Αλλες εποχες το 2004 που βγηκε το αρχικο Wow και αλλες το 2019.

Αυτο το hype και ο ενθουσιασμος γρηγορα θα γυρισει boomerang μολις αρχισουν να πεφτουν βροχη οι ψοφοι στο level up πχ.

Το ολο Hype δημιουργειται αυτοματα επειδη καποιοι το παρουσιαζουν σαν κατι το καινουργιο και νεο που φυσικα στην πραξη δεν ειναι.

Επεξ/σία από Fulgore

Οι μόνοι άνθρωποι που έχουν χρόνο να παίζουν WoW Classic 5-6 ώρες τη μέρα (διότι τόσο χρειάζεται για να πετύχεις κάτι αξιόλογο σε pve και pvp) είναι σε μεγάλο ποσοστό μικρότεροι των 24-25 ετών που είτε είναι οριακά φοιτητές, δεν έχουν οικογένεια κλπ. Μια χαρά μέχρι εδώ... το πρόβλημα όμως είναι πως αυτοί δεν έχουν συνηθίσει στο WoW του 2004-2006 και θα χαλαστούν γρήγορα με τις απαιτήσεις.

Δε μου λέει τίποτα που περνάνε καλά οι streamers που το κάνουν για επάγγελμα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, greg4 είπε

Αλλά αν εξαιρέσεις τα raid, άντε και κανένα mythic plus πρακτικά δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις με παρέα. Εντελώς single player φάση. Και για αυτό ο κόσμος το βαριέται και φεύγει... repetitive όσο πάει.

Γιατι στο wow classic τι νομιζεις θα κανει ο κοσμος?Dungeons και raids και αντε στις αρχες και λιγο pvp.

Αλλα επειδη το pvp δεν ειναι τοσο απλο και γρηγορο οπως τωρα,και εκει μετα απο λιγο οι περισσοτεροι θα το παρατησουν.

Με professions επισης ελαχιστοι θα ασχοληθουν γιατι θελουν μια περιουσια και πολυ χρονο και με raids,well καλη τυχη να βρειτε guild για να κανετε μερικα απο αυτα γιατι με pugs απλα δεν.

Ενας συμφορουμιτης πιο πισω ειπε οτι 10% θα ασχοληθει με τα raids. Εγω δεν βλεπω ουτε το 0.5-1% του κοσμου να βγαλει ποτε Naxxramas.Να θυμισω ετσι στα γρηγορα ποσες guild γενικα καταφεραν να βγαλουν Naxxramas σε σχεση με τα τοτε εκατομ. Που επαιζαν  

Spoiler

Επεξ/σία από Fulgore

κλαμα,  εχουν μπερδεψει τα features του Classic για bugs 😂

World of Warcraft Classic bugs reported by players are actually features - GameRevolution

και η λιστα:

https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/wow-classic-not-a-bug-list/175887

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, KilliK είπε

κλαμα,  εχουν μπερδεψει τα features του Classic για bugs 😂

World of Warcraft Classic bugs reported by players are actually features - GameRevolution

και η λιστα:

https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/wow-classic-not-a-bug-list/175887

• NPCs which offer multiple quests may inconsistently display them as a dot or a “!” on the available quests list. They were inconsistent in 1.12, and we’ve reproduced the exact inconsistency they had back then.

Αυτό είναι bug αλλά για δικούς τους λόγους το αφήνουν.

• On level up, the message: “Your skill in Protection increased to 15” was added in 1.12.1, and we’re intending to keep that.

Αυτό επίσης.

Επεξ/σία από Silverage

ρε παιδια ερωτηση. αν ξερει κανενας εχει βγαλει τορα 15years collectors edition. και εχει ψηθει ενας κολλεκτορας φιλος μου να το παρει. ξερει κανεις γιατι δεν βρισκω ινφο πουθενα αν χρειαζεται και το μαιν game δηλαδη bfa κτλπ για το 30days game time που δινει ή θα πέξει bfa αμέσως?

4 λεπτά πριν, imblish είπε

ρε παιδια ερωτηση. αν ξερει κανενας εχει βγαλει τορα 15years collectors edition. και εχει ψηθει ενας κολλεκτορας φιλος μου να το παρει. ξερει κανεις γιατι δεν βρισκω ινφο πουθενα αν χρειαζεται και το μαιν game δηλαδη bfa κτλπ για το 30days game time που δινει ή θα πέξει bfa αμέσως?

Αν δεν έχεις ήδη το παιχνίδι και πάρεις την collectors, θα σου δώσει ένα μήνα για το classic. Αν αγοράσεις και το BfA θα μπορείς να μπεις και σε αυτό με τον 1 μήνα δώρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...