Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ο καθενας παιζει οτι παιχνιδι θελει κι ας ειναι και νεκρο. To πεθαμενο παιχνιδι φαινεται κι ας λενε οτι θελουν καποιοι.  Χαιρετισμους εχετε απο Mike Morhaime και Chris Metzen.

Ουτε να διασταυρωσετε 5 στοιχεια δεν μπορειτε γιατι εχετε raid αποψε. Λογικο.

edit: επισης δεν θα σας πεισουν 2-3 χρηστες του φορουμ για το αν ειναι νεκρο ενα game τη στιγμη που υπαρχουν ποσοι youtubers εκει εξω που μιλανε με στατιστικα μετοχων και οχι μονο. ποσο πισω απτο δαχτυλο μας ακομα θα κρυφτουμε δεν ξερω.

Επεξ/σία από babality
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 958
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, babality είπε

παιδια ο καθενας παιζει οτι παιχνιδι θελει κι ας ειναι και νεκρο. To πεθαμενο παιχνιδι φαινεται κι ας λενε οτι θελουν καποιοι.  Χαιρετισμους εχετε απο Mike Morhaime και Chris Metzen.

Ουτε να διασταυρωσετε 5 στοιχεια δεν μπορειτε γιατι εχετε raid αποψε. Λογικο.

edit: επισης δεν θα σας πεισουν 2-3 χρηστες του φορουμ για το αν ειναι νεκρο ενα game τη στιγμη που υπαρχουν ποσοι youtubers εκει εξω που μιλανε με στατιστικα μετοχων και οχι μονο. ποσο πισω απτο δαχτυλο μας ακομα θα κρυφτουμε δεν ξερω.

Εντάξει ψηλέ. Όλοι αυτοί οι χιλιάδες που είναι σε ενεργά guild, που κρατάνε ζωντανές όλες αυτές τις σελίδες και τα community που προαναφέρθηκαν, όλοι αυτοί που συμμετέχουν και παρακολουθούν Blizzcon/ Mythic Dungeon Invitational κλπ είναι φαντάσματα.

Εσύ που τα διασταύρωσες τα στοιχεία δεν τα έδειξες και σε εμάς να καταλάβουμε οι φτωχοί

Εθελοτυφλείς και το παίζεις επιστήμονας επειδή είδες 3 βίντεο στο YouTube. Μπορείς να πιστεύεις ότι θες, οι πραγματικοί αριθμοί και το ίδιο το παιχνίδι λέει άλλα. Εσύ τα δικά σου…

Επεξ/σία από DrXavier

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Sartiv είπε

Χαχα περιμενα αυτην την ερωτηση απο σενα ειδικα, μη χασεις την ευκαιρια!! :)  

Ισχυει αυτο που λες. Τελικα το επαιξα αλλα για λιγο, σε εντελως casual , και αυτο μονο με λιγες ωρες την εβδομαδα. Και το παρατησα ξανα αμεσως, με μεγαλη μετανοια για την επιλογη μου. Κανενα κομπλεξ εδω :) 

Στο division 2 παντως δε εχω συναντησει ΠΟΥΘΕΝΑ το toxic community , ουτε και στο path of exile.

Μα γιατι σου κανει εντυπωση η ερωτηση που εκανα ομως αγαπητε,αφου και στο διπλα θεμα του Hearthstone και αυτο το ψιλο εθαβες αν θυμαμαι καλα :)

Αρα αφου συνεχιζεις τα ιδια σχολια,δεν ειναι λογικο να παρεις και την ιδια απαντηση? :)

Τωρα συγνωμη αλλα το Path Of Exile τι ακριβως competitive στοιχειο εχει για να εχει toxic community ή το Division 2?Αν δεν ανταγωνιζεσαι καποιος σε κατι,γιατι να τσακωθεις να το πω αλλιως?

Για δοκιμασε ομως Counter Strike,Overwatch,Apex,Dota/lol,Fifa/Pro και παει λεγοντας να δεις τι μπουμπουκια θα βρεις.Το εγραψα κιολας οτι οπου πεφτει online ανταγωνισμος ειναι που δημιουργειται αυτη η τοξικοτητα,τα νευρα και οι τσακωμοι.

Στο Wow για παραδειγμα υπαρχει το γνωστο progress στο pve(raids/mythic dungeons)και pvp(αρενες/bg).

3 ώρες πριν, babality είπε

Να θυμισω μονο οτι ο Chris Metzen ηταν μεχρι πριν το Legion στο Wow με τα τελευταια expansion να εφαγαν αρκετη κριτικη,ειδικα το Warlords of Draenor που ηταν και το τελευταιο του να θεωρειται το χειροτερο ολων ,αρα δεν λεει και πολλα αυτο.

Το Legion που βγηκε μετα Metzen εποχης ηταν ενα απο τα δημοφιλεστερα και καλυτερα expansion(με τρελες πωλησεις επισης) του wow με κυκλοφορια το 2016.

Και το Battle for Azeroth παλι μετα Metzen εποχης πουλησε τρελα(ειδικα για την ηλικια του παιχνιδιου προφανως)https://www.gamespot.com/articles/wows-new-expansion-battle-for-azeroth-sets-a-sales/1100-6461380/ και μαλιστα τα 2 τελευταια αυτα expansions στα story ηταν πολυ καλυτερα απο τα τελευταια του Metzen βλεπε Warlords και Pandaria(καλο,χρυσο αλλα filler expansion),αρα ισως ηταν καλυτερο να παρει ποδι ο συγκεκριμενος στο κομματι της ιστοριας μιας και μετα το Wrath εκανε τρελη κοιλια το παιχνιδι στον τομεα αυτο.

Περαν τουτου οταν καποιος γραφει οτι Wow is dead,ας αναφερει ποια αλλα mmorpg παρομοια με αυτο ειναι που εχουν τον πολυ τον κοσμο για να ξερουμε τι λεμε.

Σιγουρα το Final Fantasy 14 και τα λοιπα κορεατικα παιχνιδια δεν εχουν παραπανω.

Επεξ/σία από Fulgore

Μας ειχε πεισει να παρουμε τη συλλεκτικη  και του το φυλαμε :P Η αληθεια ειναι οτι απλα δεν αρεσει στους παλιους και σε μενα το modern "Lootershooter" feel . Και το azerite  και το monetization και και ....Ουτε το classic μου κανει κλικ αλλα θα δουμε 

Τις συλλεκτικές στο wow είναι επιλογή μου να τις παίρνω για όσο καιρό βγαίνουν ακόμη και τώρα που δεν παίζω το παιχνίδι μόνο για συλλεκτικούς η αν θέλετε συναισθηματικούς σκοπούς , το epxnasion το έπαιξα όπως και τα προηγούμενα όσο εγώ ήθελα και όπως ήθελα και ήξερα πότε θα σταμάταγα, από εκεί και πέρα το παιχνίδι είναι πολύ καλό και έχει αρκετό κόσμο διότι ξέρω από φίλο που από την αρχή ακόμη παίζει και το διασκεδάζει με raids κτλπ.  Όλοι μου οι φίλοι έχουν σταματήσει πλέον αλλά ο λόγος που δεν παίζω το παιχνίδι δεν είναι αυτός αλλά γιατί βαρέθηκα πλέον τα mmo Παιχνίδια σε αυτήν την μορφή τους και εκτός των άλλων έχουμε μεγαλώσει κιόλας άλλαξαν οι ηλικίες αν μπορεί να έχει νόημα αυτό.

Μακάρι να πηγαίνει καλά το παιχνίδι διότι έχει ιστορία πίσω του και ποτέ δεν θέλω να το δω να το αφήνει η blizzard που κακά τα ψέματα φαίνεται πλέον ότι δεν θέλει και δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι πλέον το wow το βασικό παιχνίδι εσόδων της , αυτό βέβαια είναι μια άλλη συζήτηση περί blizzard την οποία μπορούμε να κάνουμε σε άλλη ενότητα

Εγώ πάντα ένα πράγματα λέω για τα παιχνίδια διασκεδάστε με αυτό που παίζετε αν σας αρέσει και ας έχει τις χειρότερες κριτικές από όλα

Υ.Γ : Τέλος offtopic

• Like 4

Εγώ το βαρέθηκα πολύ γρήγορα το BfA. Χάλια περιοχές, απαίσια ιστορία.

Αδιαφορώ πλήρως για τον πόλεμο Alliance και Horde ειδικά μετά απο τόσα expansion που ήταν "φιλαράκια". Αυτό το expansion θυμίζει όλο και περισσότερο την τραγωδία WoD.

Και σιχάθηκα να βλέπω παντού την Jaina. Για γκόμενα του Arthas καλή ήταν αλλά δεν κάνει για κεντρική φιγούρα του expansion, είναι βαρετή, δεν με τραβάει αλλά συνεχίζουν να την χώνουν παντού. Μέχρι και ο Velen ήταν καλύτερος. 

Γενικά όμως εμένα μου αρέσει η ιστορία και το lore του WoW (έχω αγοράσει και βιβλία για να διαβασω) και είναι ένας απο τους λόγους που παίζω τόσα χρόνια. Μετά την επικούρα Legion όμως το BfA ήταν πολύ λίγο και με απογοήτευσε πολύ. 

Απο εκεί που έκανες ντου στην μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μετά τους Void Lords τώρα κάνεις πόλεμο για Azerite. Ξενέρα. Και επειδή δεν τραβάει χώσανε και έναν Old God μπας και το γλυκάνουν λίγο.

• Like 1

εντωμεταξυ καλο θα ηταν να μην αναφερομαστε ως blizzard πια. ειναι activision ουσιαστικα. αυτοι λενε ποιους θα παρουν για CEO, αυτοι λενε απολυστε 800 ατομα, αυτοι λενε φετος θελω περισσοτερα φραγκα κοψτε το λαιμο σας. Α!! θελετε περισσοτερα φραγκα? Οκ παρτε κοσμε ενα re-skin του Legion και δωστε φραγκα για καμια 3ετια ακομα. Αποτελεσμα βγηκε η activision και δηλωσε top χρονια οικονομικα ταυτοχρονα με την απολυση των 800 ανθρωπων 1 μηνα μετα αφου εφυγε ο Morhaime. Τι αλλο να πω πραγματικα νομιζω δεν ψαχνει ο κοσμος πια τιποτα απλα λεει για να επιβαλει γνωμη οπως ειπε καποιος παραπανω.

• Like 1
  • Confused 1

Εγώ παίζω από το 08 αν και τα τελευταία 2 exp δεν είχα τόσο χρόνο να μπω, μπορώ να πω ότι μετά την αγορά από activision άρχισε να υπάρχει μία πτώση για εμένα και ειδικά τα τελευταία χρόνια. Όταν λένε πάνω κάποια παιδιά ότι έχει γίνει casual εννοούνε (πιστεύω) ότι πλέον ουσιαστικά μιλάμε για game που μπορείς να το παίξεις άνετα με mouse (2 clicks..) χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείς και πολλά. Τώρα για το άμα έχει κόσμο ή όχι δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα ήθελε κάποια ακόμα server merges από ότι είδα..

Το θέμα είναι ότι το Legion ,έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη , οπότε για το BFA θα ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσει .Βάλτε και την αποτυχημένη επιλογή της επιστροφής σε horde - alliance ,βάλτε ότι και το μπάτζετ είναι πολύ πιο μικρό τώρα ,μαζί με τις αποτυχημένες επιλογές του Ίωνα , προσθέστε και τα χρόνια που έχουν περάσει , δεν θέλει και πολύ να πάρει την κάτω βόλτα.

Και μην ξεχνάμε ότι η blizzard δύο φορές είχε πτωχεύσει στο παρελθόν ,και δεν ανήκει στην activision , αλλά και οι δυο τους είναι θυγατρικές  του γαλλικού κολοσσού vivendi.Οποτε δεν κάνει ότι πει η activivion , αλλά το μεγάλο αφεντικό.

• Thanks 1

4 ώρες πριν, evkar είπε

Το θέμα είναι ότι το Legion ,έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη , οπότε για το BFA θα ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσει .Βάλτε και την αποτυχημένη επιλογή της επιστροφής σε horde - alliance ,βάλτε ότι και το μπάτζετ είναι πολύ πιο μικρό τώρα ,μαζί με τις αποτυχημένες επιλογές του Ίωνα , προσθέστε και τα χρόνια που έχουν περάσει , δεν θέλει και πολύ να πάρει την κάτω βόλτα.

Και μην ξεχνάμε ότι η blizzard δύο φορές είχε πτωχεύσει στο παρελθόν ,και δεν ανήκει στην activision , αλλά και οι δυο τους είναι θυγατρικές  του γαλλικού κολοσσού vivendi.Οποτε δεν κάνει ότι πει η activivion , αλλά το μεγάλο αφεντικό.

Ετσι ειναι τα πραματα οπως λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχα τωρα μου ρθε παντα οι timecards 60 days  ηταν vivendi . Canal+ και universal music  Gameloft στα mobile κλgames . Εκει που πανε wow και diablo . Οχι οτι βγαινει η blizzard η αθωα περιστερα προφανως και εχουν εχουν ξεφυγει στην απληστια 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Στις 6/4/2019 στις 9:15 ΜΜ, evkar είπε

Από όσο γνωρίζω η Activision αγόρασε το μερίδιο της Vivendi και δε σχετίζονται πια οι εταιρείες.

Οπότε είναι Activision Blizzard και δεν ελέγχεται από τη Vivendi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...