Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 958
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελειωμένο δεν θα το έλεγα. Αν ήταν τελειωμένο θα το είχαν γυρίσει σε F2P για αρχή.

Προφανώς κάποιοι, αρκετοί, συνεχίζουν να παίζουν, για να μην έχει σταματήσει η διακοπή και εγώ ξέρω και κάμποσους μάλιστα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

all time low σε subs ειναι το wow τωρα. εχει πατωσει για τα δικα του δεδομενα. δεν εχει σημασια ποιους ξερει ο καθενας που παιζουν. κι εγω ξερω 70 ανθρωπους και απο αυτους παιζουν οι 3 δεν εχει σημασια. Και να πω την αληθεια τους αξιζει γιατι η blizzard εχει μετατραπει σε εταιρεια shareholding. Ειναι ο λογος που δεν εχει μεινει κανεις πια εκει απο τους παλιους devs αλλα φαινεται και απο οτι το γυρνανε σιγα σιγα στο mobile gaming. Οποιος παρακολουθει κανα utuber σοβαρο θα καταλαβει κατευθειαν τι γινεται πια εκει μεσα. Αυτη τη στιγμη ff14 και ESO εχουν πολυ κοσμο και οι devs ριχουν δουλεια με content και νεα features συνεχως οπως διαβαζω και βλεπω και δυστυχως δεν εχω χρονο πια να ασχοληθω με mmo.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως παίδες εγώ στον Netherwing του Atlantis έχω βρει αυτό που έψαχνα. WoW TBC Server με αρκετό κόσμο και Scripting ισάξιο του Original , πράγμα που δεν συναντάς ποτέ σε Private και κυρίως δεν είναι Pay2Win.

Επεξ/σία από Vasilisxd

15 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Πάντως παίδες εγώ στον Netherwing του Atlantis έχω βρει αυτό που έψαχνα. WoW TBC Server με αρκετό κόσμο και Scripting ισάξιο του Original , πράγμα που δεν συναντάς ποτέ σε Private και κυρίως δεν είναι Pay2Win.

απο ποτε ηταν pay2win....; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανέναν αλλά νομίζω 8.90 για 2 μήνες subscription είναι καλή περίπτωση. 

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/paixnidia-pc/068805-viventi-time-card-for-game-world-of-warcraft-

Εξαντλήθηκε

Επεξ/σία από Danterious

5 ώρες πριν, Danterious είπε

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανέναν αλλά νομίζω 8.90 για 2 μήνες subscription είναι καλή περίπτωση. 

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/paixnidia-pc/068805-viventi-time-card-for-game-world-of-warcraft-

Αντε σιγα σιγα να γινει F2P, ωρα τους ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς Sartiv και Babality

Κύριοι, ήρθατε, βγάλατε την χολή σας ( 2 άτομα μόνο ) και φύγατε.

Παίζω πάρα πολλά χρόνια WoW, ποτέ σε πειρατικό σερβερ. Που είδατε εσείς το all time low subs ; Παίζετε το παιχνίδι ;

Εγώ που παίζω λοιπόν, από χρόνια τώρα, θα σας ενημερώσω πως event όπως αυτό του περασμένου σ/κ με free access το κάνει η Blizzard από το WoTLK ( πάνω-κάτω 10 εκατ. subs τότε ). Τα live event του WoW μαζεύουν αριθμό live viewers που τα άλλα παιχνίδια στον χώρο δεν τα βλέπουν πουθενά. Το community του παιχνιδιού παντού είναι τεράστιο σε YouTube, Twitch, Reddit, Discord και καθόλα ενεργό. Τα realm είναι γεμάτα από κόσμο που πια μπορείς να κάνεις τα πάντα από m+, quest, achievements, raid (Normal και εν μέρει Heroic) από την στιγμή που υπάρχουν σελίδες και in-game tools που σου επιτρέπουν να φτιάξεις groups. Κάντε μια βόλτα σε σελίδες όπως Raider IO, Wowprogress να δείτε χιλιάδες ενεργά guild με ελάχιστο 70 άτομα μέσα σε αυτά. Δείτε μόνο πόσα είναι τα site που ασχολούνται αποκλειστικά με το content του WoW. Όλοι αυτοί με την δική σας λογική, είναι καθυστερημένοι που ζουν σε μια πλάνη. Ποιο είναι το παιχνίδι που έχει πεθάνει ;

Εγώ πάντως βλέπω πιο ζωντανό το WoW από ότι άλλα παιχνίδια του χώρου που παίζει η παρέα μου.

Κύριοι, δεν παίζω FF, ούτε GW2, επειδή δεν μου αρέσουν και γιατί ως gamer που μου αρέσει το raid θεωρώ πως κανένα άλλο game δεν μου δίνει αυτά που μου δίνει το WoW ( και υπάρχουν αδιανόητα πολλοί gamers με την δική μου άποψη ). Αυτό δεν σημαίνει πως θα πάω να γράφω ασυναρτησίες στα forum των παραπάνω παιχνιδιών. Ειλικρινά, δεν κατάλαβα ποτέ αυτή την ευχαρίστηση που παίρνετε να θάβετε πράγματα απλά και μόνο επειδή δεν σας αρέσουν.  

Fun fact : Ο Sartiv κάνει το ηρωικό σχόλιο ‘’ Αντε σιγα σιγα να γινει F2P, ωρα τους ειναι.’’ κάνοντας quote μια προσφορά του Κοτσοβολου.   

Το WoW ξεκίνησε το 2004 και έκτοτε είναι στην κορυφή. Κανένας δεν μένει εκεί για 15 χρόνια τυχαία.

Επεξ/σία από DrXavier

13 λεπτά πριν, DrXavier είπε

Προς Sartiv και Babality

Κύριοι, ήρθατε, βγάλατε την χολή σας ( 2 άτομα μόνο ) και φύγατε.

Παίζω πάρα πολλά χρόνια WoW, ποτέ σε πειρατικό σερβερ. Που είδατε εσείς το all time low subs ; Παίζετε το παιχνίδι ;

Εγώ που παίζω λοιπόν, από χρόνια τώρα, θα σας ενημερώσω πως event όπως αυτό του περασμένου σ/κ με free access το κάνει η Blizzard από το WoTLK ( πάνω-κάτω 10 εκατ. subs τότε ). Τα live event του WoW μαζεύουν αριθμό live viewers που τα άλλα παιχνίδια στον χώρο δεν τα βλέπουν πουθενά. Το community του παιχνιδιού παντού είναι τεράστιο σε YouTube, Twitch, Reddit και καθόλα ενεργό. Τα realm είναι γεμάτα από κόσμο που πια μπορείς να κάνεις τα πάντα από m+, quest, achievements, raid (Normal και εν μέρει Heroic) από την στιγμή που υπάρχουν σελίδες και in-game tools που σου επιτρέπουν να φτιάξεις groups. Κάντε μια βόλτα σε σελίδες όπως Raider IO, Wowprogress να δείτε χιλιάδες ενεργά guild με ελάχιστο 70 άτομα μέσα σε αυτά. Δείτε μόνο πόσα είναι τα site που ασχολούνται αποκλειστικά με το content του WoW. Όλοι αυτοί με την δική σας λογική, είναι καθυστερημένοι που ζουν σε μια πλάνη. Ποιο είναι το παιχνίδι που έχει πεθάνει ;

Εγώ πάντως βλέπω πιο ζωντανό το WoW από ότι άλλα παιχνίδια του χώρου που παίζει η παρέα μου.

Κύριοι, δεν παίζω FF, ούτε GW2, επειδή δεν μου αρέσουν και γιατί ως gamer που μου αρέσει το raid θεωρώ πως κανένα άλλο game δεν μου δίνει αυτά που μου δίνει το WoW ( και υπάρχουν αδιανόητα πολλοί gamers με την δική μου άποψη ). Αυτό δεν σημαίνει πως θα πάω να γράφω ασυναρτησίες στα forum των παραπάνω παιχνιδιών. Ειλικρινά, δεν κατάλαβα ποτέ αυτή την ευχαρίστηση που παίρνετε να θάβετε πράγματα απλά και μόνο επειδή δεν σας αρέσουν.  

Fun fact : Ο Sartiv κάνει το ηρωικό σχόλιο ‘’ Αντε σιγα σιγα να γινει F2P, ωρα τους ειναι.’’ κάνοντας quote μια προσφορά του Κοτσοβολου.   

Το WoW ξεκίνησε το 2004 και έκτοτε είναι στην κορυφή. Κανένας δεν μένει εκεί για 15 χρόνια τυχαία.

Ενα πραμα θα σου πω. Παιχτης του WoW απο 2005 εως και τελη 2018, με περιοδους hardcore εδω και εκει. Ολα τα πραματα εχουν μια αρχη και ενα τελος. Και επιτρεψε μου να εχω μια πληρες αποψη για το παιχνιδι. Πραγματικα εχει κανει το κυκλο του το παιχνιδι, τωρα πλεον η Blizzard κοιταει να βγαλει οσα περισσοτερα φραγκα μπορει (και αυτο ειναι το μεγαλο λαθος της). 

Φυσικα και ηταν το νο1 mmorpg και μαλιστα για πολλα χρονια. Αλλα τωρα ΔΕΝ ειναι πια, και ας μη σου αρεσει η αληθεια. Τα γραφικα ειναι πλεον ξεπερασμενα, πολυ grinding, πολυ toxic η κοινοτητα, τα raids εχουν ιδιους μηχανισμους, το pvp πολυ κακo balance και πιο περιεργο απο ποτε... Και εγινε super-casual πια το παιχνιδι.

Μια βολτα στο twitch θα σε πεισει για το ποσο κοσμο βλεπει τα παιχνιδια. Το fortnite πχ ή το lol μαζευουν πολυ περισσοτερο κοσμο.

Θυμιζω οτι εχει σταματησει να δημοσιοποιει τα νουμερα εδω και μερικα χρονια η Blizzard, ακριβως επειδη δε παει καθολου καλα. Εγινε και μια διαρροη προσφατα που ελεγε οτι πετυχε αρνητικο ρεκορ ολων των εποχων, αλλα προσωπικα δεν το πιστευω (εννοω τη συγκεκριμενη δημοσιευση). Πιστευω ομως οτι ειναι στο πατο τωρα πια. 

Υ.Γ.: Τωρα παρατηρησα οτι ηταν του Κοτσοβωλου η προσφορα. Δε το προσεξα καν, ειδα μονο τη τιμη, και αποψη μου ειναι να γινει f2p, και να πουλανε εστω μονο τα expansions. Δηλαδη πραγματικα εσυ πιστευεις οτι 'η σωστη αξια' του παιχνιδιου ειναι 13 ευρω το μηνα;;; 

Στο free weekend μπηκα και εγω . Δε σημαινει οτι θα μεινω ουτε οτι θα αγορασω αυτο που θελουν . Ουτε 6 μηνες συνδρομη για το πειρατικο mount που θελανε . Αρκετα αγοραζεις το expansion και το χουν κανει σα mobile game .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Ενα πραμα θα σου πω. Παιχτης του WoW απο 2005 εως και τελη 2018, με περιοδους hardcore εδω και εκει. Ολα τα πραματα εχουν μια αρχη και ενα τελος. Και επιτρεψε μου να εχω μια πληρες αποψη για το παιχνιδι. Πραγματικα εχει κανει το κυκλο του το παιχνιδι, τωρα πλεον η Blizzard κοιταει να βγαλει οσα περισσοτερα φραγκα μπορει (και αυτο ειναι το μεγαλο λαθος της). 

Φυσικα και ηταν το νο1 mmorpg και μαλιστα για πολλα χρονια. Αλλα τωρα ΔΕΝ ειναι πια, και ας μη σου αρεσει η αληθεια. Τα γραφικα ειναι πλεον ξεπερασμενα, πολυ grinding, πολυ toxic η κοινοτητα, τα raids εχουν ιδιους μηχανισμους, το pvp πολυ κακo balance και πιο περιεργο απο ποτε... Και εγινε super-casual πια το παιχνιδι.

Μια βολτα στο twitch θα σε πεισει για το ποσο κοσμο βλεπει τα παιχνιδια. Το fortnite πχ ή το lol μαζευουν πολυ περισσοτερο κοσμο.

Θυμιζω οτι εχει σταματησει να δημοσιοποιει τα νουμερα εδω και μερικα χρονια η Blizzard, ακριβως επειδη δε παει καθολου καλα. Εγινε και μια διαρροη προσφατα που ελεγε οτι πετυχε αρνητικο ρεκορ ολων των εποχων, αλλα προσωπικα δεν το πιστευω (εννοω τη συγκεκριμενη δημοσιευση). Πιστευω ομως οτι ειναι στο πατο τωρα πια. 

Υ.Γ.: Τωρα παρατηρησα οτι ηταν του Κοτσοβωλου η προσφορα. Δε το προσεξα καν, ειδα μονο τη τιμη, και αποψη μου ειναι να γινει f2p, και να πουλανε εστω μονο τα expansions. Δηλαδη πραγματικα εσυ πιστευεις οτι 'η σωστη αξια' του παιχνιδιου ειναι 13 ευρω το μηνα;;; 

Το ότι παράτησες εσύ το παιχνίδι το 2018 επειδή δεν κάλυπτε εσένα, δεν σημαίνει ότι παίζει το ίδιο και για τους άλλους. Παρουσιάζοντας το Legion, όπου από όπου και να το πιάσεις ήταν ένα expansion το οποίο λατρεύτηκε γιατί έδωσε πολλά νέα στοιχεία, δεν συμφωνώ με την άποψη σου ότι η Blizzard κάνει τα πάντα για τα φράγκα χωρίς προσοχή για το παιχνίδι. Το BfA θα κριθεί όταν με το καλό αυτό τελειώσει.

Μιλάς για γραφικά ξεπερασμένα. Πλάκα θα κάνεις μάλλον. Το WoW ήταν και είναι το παιχνίδι που ξεχώρισε και ξεχωρίζει ακριβώς για αυτά τα καρτουνίστικα γραφικά, τα οποία επιπλέον, χαρακτηρίζουν όλη την Blizzard ως εταιρία βλ. Overwatch, D3 & SC – HoTS.

Είπες επίσης την μαγική φράση ‘’ εγινε super-casual πια το παιχνιδι ‘’. Επέτρεψε να σου πω, όπως μάλλον λογικά θα γνωρίζεις ήδη, πως κανένας super-casual δεν έγινε Mythic raider ή Top Ranked Pvper. Casual είναι αυτός που πληρώνει το παιχνίδι του για κάνει LFR, Quest, Dungeons και να ανεβάζει alts. Το αν θα είσαι casual ή μη, its up to you. Προφανώς το παιχνίδι δεν μπορούσε να μείνει σε εποχές Vanilla όμως γιατί αν έμενε τώρα θα λέγατε ότι δεν ακολουθεί τον ανταγωνισμό.

Επίσης σε ενοχλεί το πολύ Grind ενώ έπαιζες από το 2005 WoW… κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Επίσης, έχεις βάλει στο ίδιο τσουβάλι, σε ότι αφορά τον κόσμο, WoW LoL Fortnite. Θεωρείς ότι είναι τα ίδια παιχνίδια ; Είναι σαν να συγκρίνεις το Need for Speed με το Sims.

H Blizzard σταμάτησε να βγάζει στοιχεία για τους subs στο WoD διότι αδιαμφισβήτητα ήταν μια κακή στιγμή για το παιχνίδι ( και ποιος δεν έχει τέτοιες ) αλλά και για το γεγονός πως καμία άλλη εταιρία δεν δίνει πια.

Τέλος, δεν είναι αν εγώ θεωρώ αν αξίζει το παιχνίδι 13 ευρώ το μήνα ή όχι. Τόσο το δίνουν ! Αν θες καλώς, αν δεν θες αλλού. Δεν μπαίνει σε κανενός τον λαιμό κανένα μαχαίρι.

Εσύ λοιπόν πιστεύεις ότι το παιχνίδι είναι στο πάτο. Προφανώς με τόσα κανάλια και τόσους δημιουργούς στο YouTube με χιλιάδες views, τεράστια ενεργά community σε Twitch, Reddit, Discord και με τόσες σελίδες που ασχολούνται αποκλειστικά με το WoW  - Wowhead, Icy Veins, Wowprogress, MMOChampion, Raider IO, ASK Mr Robot, Warcraftlogs + ότι άλλο υπάρχει που είναι class specific μόνο στον πάτο δεν είναι αυτό το παιχνίδι.

Από όλα τα παραπάνω, αν κρατήσεις κάτι, κράτα αυτό. Επειδή εσένα δεν σε καλύπτει το παιχνίδι πια ( και πολύ καλά κάνεις και δεν ενδιαφέρεσαι ) δεν σημαίνει πως το παιχνίδι είναι νεκρό ή είναι στον πάτο απλά και μόνο επειδή εσένα δεν σου αρέσει πια.

Επεξ/σία από DrXavier
  • Like 1

22 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Ποιο ειναι τωρα το νουμερο 1 mmorpg αυτη την στιγμη?

Επισης το Fortnite και lol που ακριβως κολλανε?Το lol και το counter strike ειχαν περισσοτερο κοσμο ακομα και στις παλιες εποχες Wrath/Cataclysm τι παει να πει αυτο?

Λογικο ειναι η Blizzard να κοιταζει να βγαλει οσα περισσοτερα φραγκα μπορει,δεν ειναι φιλανθρωπινο ιδρυμα και επισης στην μοδα πλεον ειναι τα BR παιχνιδια.

Αν ο κοσμος ειχε βαρεθει το Wow ή δεν μπορουσε να παιξει λογω υποχρεωσεων,δεν θα περιμενε πως και πως το Classic που εχει χειροτερο grinding,ουτε θα κοιταζε σε prive servers.

Οσο για το toxic community ολα τα μεγαλα online παιχνιδια ειχαν,εχουν και θα εχουν toxic community γιατι ειναι τετοια η φυση των παιχνιδιων αυτων(ανταγωνισμος).

Η νεα μοδα ειναι τα BR παιχνιδια και περαν του κορεσμου στο κομματι των mmorpg παιχνιδιων,ειναι αναμενομενο το Wow να εχει λιγοτερο κοσμο απο παλια.Κοντευουμε 15χρονια που βγηκε το παιχνιδι....

Οσο για τα περι super casual φανταζομαι τα γραφετε αυτα εχοντας ριξει mythic (εστω με pug) Ghuun ?Γιατι αυτη ειναι η εννοια του super casual,οχι αν παιρνει ευκολα gear ο κοσμος και να καθεται στις πολεις να κοβει βολτες(και αρα να του ειναι αχρηστο).

Μια ψιλο ασχετη ερωτηση αλλα δεν ειχες πει πιο παλια εσυ και καποια αλλα μελη οτι το ειχατε παρατησει το wow εδω και καιρο και γιατι δεν σας τραβαγε και λογω υποχρεωσεων?Το λεω αυτο γιατι βλεπω παραπανω λες οτι επαιζες μεχρι τελη του 2018.....

Και εγω εχω παρατησει εδω και καιρο το Wow γιατι πολυ απλα εχω ενα τεραστιο backlog απο παιχνιδια στο steam που πρεπει να βγαλω,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μπω στο θεμα να κραξω το παιχνιδι που δεν παιζω για δικους μου λογους ασχετους με αυτο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Μια ψιλο ασχετη ερωτηση αλλα δεν ειχες πει πιο παλια εσυ και καποια αλλα μελη οτι το ειχατε παρατησει το wow εδω και καιρο και γιατι δεν σας τραβαγε και λογω υποχρεωσεων?Το λεω αυτο γιατι βλεπω παραπανω λες οτι επαιζες μεχρι τελη του 2018.....

Χαχα περιμενα αυτην την ερωτηση απο σενα ειδικα, μη χασεις την ευκαιρια!! :)  

Ισχυει αυτο που λες. Τελικα το επαιξα αλλα για λιγο, σε εντελως casual , και αυτο μονο με λιγες ωρες την εβδομαδα. Και το παρατησα ξανα αμεσως, με μεγαλη μετανοια για την επιλογη μου. Κανενα κομπλεξ εδω :) 

Στο division 2 παντως δε εχω συναντησει ΠΟΥΘΕΝΑ το toxic community , ουτε και στο path of exile.

Επεξ/σία από Sartiv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...