Alastor192 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Για οποιον σκεφτεται να πρωτοξεκινησει,στα 4.90 εχει το battlechest στα sevenspot https://www.sevenspot.gr/gaming/pc/pc-games/world-of-warcraft-battle-chest-pc που ουσιαστικα περιεχει εναν μηνα free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω πιάσει και κάνω το balance of power που δεν είχα κάνει στο Legion. Η μεγάλη μαλακία είναι οτι το skin που δίνει το +15 mythic πρέπει να το πάρεις με κάθε έναν ξεχωριστά. Εγώ είχα κάνει στο legion +15 και νόμιζα οτι είμαι κομπλέ, μόλις τελείωνα το quest έλεγα θα μου είχε ξεκλείδωτο και αυτό. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Silverage είπε Έχω πιάσει και κάνω το balance of power που δεν είχα κάνει στο Legion. Η μεγάλη μαλακία είναι οτι το skin που δίνει το +15 mythic πρέπει να το πάρεις με κάθε έναν ξεχωριστά. Εγώ είχα κάνει στο legion +15 και νόμιζα οτι είμαι κομπλέ, μόλις τελείωνα το quest έλεγα θα μου είχε ξεκλείδωτο και αυτό. Μπορεις ακομα να τα παρεις τα +15 mythic skin του legion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μπορεις ακομα να τα παρεις τα +15 mythic skin του legion? Πρέπει να κάνεις +15 mythic του BfA. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Α τωρα καταλαβα,σωστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Καλα πως ειναι δυνατον με warmode ανοιχτο οι alliance να εχουν 30% bonus και οι horde μονο 10 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, keravnos21 είπε Καλα πως ειναι δυνατον με warmode ανοιχτο οι alliance να εχουν 30% bonus και οι horde μονο 10 ? Warmode call to arms https://www.wowhead.com/news=288902/war-mode-call-to-arms-increases-world-pvp-bonus-to-30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Aραζεις και gangaρεις όποιο φουκαρά περνάει και απλά τσεκάρεις το σεντούκι για loot ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Στα 69ευρω η Collectors https://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Blizzard-World-Of-Warcraft-Battle-For-Azeroth-Collectors-DCT-PCT-04412.htm#storesOnlyPopUp-2864967 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapad20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 peite kana discord clan na me valoun sto klima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Αντιμετωπιζω ενα θεμα μετα το update που μου εκανε σημερα, ειχα να παιξω 1 μηνα BFA , ενω μπαινει στο παιχνιδι εχω 4000-6000ms home και world, αυτο μου το κανει μονο στο wow σε αλλα παιχνιδια δεν εχω θεμα με το Internet, εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο? εκανα και repair αλλα παλι τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά πασχίζω να πάρω rep για exalted για allied races tauren. Έχω τελειώσει τα zone quests, κάνω κάθε μέρα τα world quests αλλά πολύ αργά ανεβαίνει το rep. Το mission table δεν δίνει missions για rep. Τί άλλο να κάνω; Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από invisiblesurfer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Αναγκαστικα world quests και φυσικα μια στο τοσο το emissary(4world quests)και νομιζω και Invasions στην περιοχη αυτη(Highmountain). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 οποιος θελει να τσεκαρει την καταντια και τον κατηφορο που εχει παρει το συγκεκριμενο game αλλα δεν ψηνεται να δωσει sub στα κορακια της blizzard αυτο το σ/κ εχει δωρεαν sub για 2 μερες. λολ ακομα και σ'αυτο εβραιοι ειναι 2 μερες sub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 σου στείλανε mail ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα