Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Virus200 είπε

θεωρεις  οτι ειναι καλυτερα να διαλεξω αλλο class για αρχη? επισης αν θελω να αλλαξω realm και να παω σε καποιο αλλο με ποιο πολυ κοσμο αναγκαστικα θα πρεπει να ξανα ξεκινησω απο την αρχη τον χαρτακτηρα μου?

Το ποιο class θα διαλέξεις δε θα σου το πεις κανείς, είναι αναλόγως τα δικά σου γούστα και τί σου αρέσει. Ό,τι και να παίξεις, τα πρώτα lvls είναι μια τύπου εισαγωγή όπου θα παίξεις κυρίως μόνος σου.

Ναι, ξεκινάς από την αρχή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 λεπτά πριν, Norone92 είπε

Το ποιο class θα διαλέξεις δε θα σου το πεις κανείς, είναι αναλόγως τα δικά σου γούστα και τί σου αρέσει. Ό,τι και να παίξεις, τα πρώτα lvls είναι μια τύπου εισαγωγή όπου θα παίξεις κυρίως μόνος σου.

Ναι, ξεκινάς από την αρχή.

A καταλαβα βλακεια γιατι τωρα εχω παιξει ηδη 6 ψρες και δεν ψηνομαι παλι απο την αρχη

13 ώρες πριν, Virus200 είπε

A καταλαβα βλακεια γιατι τωρα εχω παιξει ηδη 6 ψρες και δεν ψηνομαι παλι απο την αρχη

6 ώρες δεν είναι και τίποτα! Αν είναι να κάνεις κάποια αλλαγή κάνε την τώρα! Προτείνω high population server, θα έχεις πολύ περισσότερο κόσμο να συναντήσεις και δεν υπάρχει λόγος να μην πας σε κάτι τέτοιο. Για alliance -> Silvermoon , Για Horde -> Kazzak

1 ώρα πριν, Xentimus είπε

6 ώρες δεν είναι και τίποτα! Αν είναι να κάνεις κάποια αλλαγή κάνε την τώρα! Προτείνω high population server, θα έχεις πολύ περισσότερο κόσμο να συναντήσεις και δεν υπάρχει λόγος να μην πας σε κάτι τέτοιο. Για alliance -> Silvermoon , Για Horde -> Kazzak

μαλλον κατι τετοιο θα κανω. παντως αυτο το λιγο που επαιξα μου αρεσε αρκετα μπορω να πω και με παρεα θα ειναι ακομα καλυτερο.

Ο μονος τροπος που προσωπικα βρηκα πιο υποφερτο το να βγαζεις gold στο BFA ειναι με το level up των alt.

Και μιλωντας για level up να ενημερωσω οτι σημερα ειναι η 14η επετειος του wow και αυτη την φορα το δωρο που στελνεται στο mailbox του παιχνιδιου δινει 14%bonus exp και reputation για οσο κρατησει η επετειος.

17 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Ναι αλλά πόσους alt να lvl up :P

Εγώ στον 2ο έκλασα μέντες πάντως, ακόμα lvl 115 είναι, δεν παλεύεται το questing και τα random dungeons δίνουν καλό XP μεν, αλλά παίρνουν κ αρκετή ώρα...

Για gold πάντως, alchemy με procs για pots/flasks κάτι βγάζει αν μαζεύεις herbs ή τα βρίσκεις φτηνά (το 2ο σπάνιο φυσικά).

1 ώρα πριν, Zaknafein είπε

Εγώ στον 2ο έκλασα μέντες πάντως, ακόμα lvl 115 είναι, δεν παλεύεται το questing και τα random dungeons δίνουν καλό XP μεν, αλλά παίρνουν κ αρκετή ώρα...

Για gold πάντως, alchemy με procs για pots/flasks κάτι βγάζει αν μαζεύεις herbs ή τα βρίσκεις φτηνά (το 2ο σπάνιο φυσικά).

Το θέμα βέβαια είναι όταν δεν έχεις AH τι κάνεις :P

1 ώρα πριν, Zaknafein είπε

απο 110 μπορεις να πας Island exp, ειναι ο πιο γρηγορος τροπος για lvl up. Καθε μιση ωρα με μια ωρα ανεβαινεις 1 lvl. Χωρις questing ουτε τιποτα.

Θα το (ξανά)δοκιμάσω, με random groups δεν μου φάνηκε τόσο efficient, μπορεί απλά να έπεσα στην περίπτωση βέβαια (1-2 δοκίμασα όταν ανέβαζα τον main, δεν το "έψαξα").

Αν ειναι να παιρνει 1ωρα τοτε δεν εχει νοημα για το καθε level.

1 με 1.5ωρα παιρνει αν κανεις questing και φυσικα βγαζεις και ενα καρο χρηματα και ανεβαζεις και reputation και ξεκλειδωνεις και τα world quests.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...