Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, babality είπε

ελα νταξει φιλε το πιασα. και στο rdr2 ολοι καταλαβαν τι λεω με την ταχυτητα κι εσυ μονο μπερδευτηκες. μολις σταματησεις να κυνηγας τα posts μου θα μιλησουμε. μεχρι τοτε καλη διασκεδαση.

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι παρολο που το τωρινο expansion δεν σαρεσει για χ,ψ λογους,μπαινεις στο θεμα αυτο και προσπαθεις να επιβαλεις την δικη σου αποψη,και οποιος διαφωνει με αυτην ειναι κατακριτεος και fanboy.

Εδω μου εβγαλες πατο το story του Legion σε σχεση με του Draenor ,το οποιο draenor απο πλευρας ιστοριας ειναι χειροτερο και απο το BFA.

Τα περι red dead δεν καταλαβαινω που κολλανε στο παρον θεμα,αλλα ακομα και σε αυτη την περιπτωση να σου θυμισω οτι το γεγονος οτι απο τα 20-25ατομα που συμμετεχουν σε ενα θεμα τα 4 σου δωσουν Like,δεν σημαινει οτι ολοι συμφωνουν με αυτο που εγραψες ή οτι απαγορευεται καποιος να διαφωνει.

Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα :)

Φυσικα ας μας πουν και οι υπολοιποι αν το Warlords ηταν τελικα τοσο καλο expansion,οπως λες και εσυ.

Στο insomnia παντως δεν θυμαμαι σχεδον κανενα που να το ελεγε αυτο το πραγμα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 978
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως παιζω 1-2 ωρες το πολυ καθε βραδυ 10 με 11 η 12 που κοιματε η μικρη και χαλαρωνω. Δεν με τρελαινει το xpansion αλλα εχω βγαλει gold για συνδρομη 1 ετους. Οσο δεν πληρωνω και απλα χαλαρωνω θα μεινω. Δεν με τραβαει ειναι η αληθεια.  Ωρες ωρες βαριεμαι ελλεεινα.  Περιμενω να μπει το flying να ναβεασω alt.  

Δημοσ.

Δεν περιμενω καν το flying. Οποτε βαριεμαι βαζω alt και κανω 2-3 island expedition.

Πολυ xp σε λιγη ωρα, και αν σταθεις τυχερος με κανα drop θα βγαλεις και gold.

To μονο μειονεκτημα ειναι οτι φτανεις 120 και δεν εχεις ιχνος reputation, αλλα εμενα προσωπικα για καποιους alt δεν με πειραζει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Εγω παντως παιζω 1-2 ωρες το πολυ καθε βραδυ 10 με 11 η 12 που κοιματε η μικρη και χαλαρωνω. Δεν με τρελαινει το xpansion αλλα εχω βγαλει gold για συνδρομη 1 ετους. Οσο δεν πληρωνω και απλα χαλαρωνω θα μεινω. Δεν με τραβαει ειναι η αληθεια.  Ωρες ωρες βαριεμαι ελλεεινα.  Περιμενω να μπει το flying να ναβεασω alt.  

Η χαμηλη τιμη του token πιστευω οτι ειναι απο τους κυριους λογους που δεν το εχουν παρατησει περισσοτεροι.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Η χαμηλη τιμη του token πιστευω οτι ειναι απο τους κυριους λογους που δεν το εχουν παρατησει περισσοτεροι.

... ή το παρατησαν βασικα παρα πολλοι. Αν δεν εχει ζητηση το wow token, παραμενει χαμηλη η τιμη.

Δημοσ.

Σωστα το λες αλλα αν δεν εχει ζητηση το token σημαινει οτι ο περισσοτερος κοσμος πληρωνει με κανονικα χρηματα την συνδρομη και αρα δεν αγοραζει τοσο token.

Δεν ειναι τυχαιο οτι το token την μεγαλυτερη τιμη την ειχε οταν το wow ειχε το λιγοτερο ενδιαφερον απο πλευρας κοσμου λιγους μηνες πριν το launch το BFA στην διπλασια τιμη και οι περισσοτεροι επαιζαν μεσω token.

Δεν ειναι τοσο δηλαδη θεμα του αριθμου του κοσμου οσο του πως παιζουν οσοι συνεχιζουν να ασχολουνται με το καθε expansion.

Δημοσ.

Hello και από εμένα. Τελικά μετά από το WoD είπα να ξαναμπώ και εγώ (είχε την προσφορά με το "free" mount άμα πληρώσεις 6μηνη συνδρομή) και μπορώ να πω ότι νιώθω λες και παίζω άλλο παιχνίδι.. Δεν έχω ιδέα από που να ξεκινήσω και τι.. Από το 0 ή να πιάσω κάποιον 100άρη και να τον ανεβάσω..

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Δεν έχω ιδέα από που να ξεκινήσω και τι.. Από το 0 ή να πιάσω κάποιον 100άρη και να τον ανεβάσω.. 

Κι εγώ το ίδιο έπαθα πριν 1 μήνα, επίσης προερχόμενος από WoD. Αν σε ενδιαφέρει το endgame, ξεκίνα με 100ρη.

• Like 1
Δημοσ.

Βάρυνε λίγο, κάποια addons το κάνουν χειρότερο (βλ. ElvUI) και φυσικά είναι ακόμα (κυρίως) Single-threaded.

Αλλά μόνο σε πόλεις και σε κάτι 40v40 PvP έχει θέματα, γενικότερα πρέπει να είναι αρκετά smooth.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τυχερε. 3 χρονιες που το προσπαθησα, δεν μου πεσε ποτε και μετα το παρατησα. 😁

Επεξ/σία από KilliK
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, KilliK είπε

τυχερε. 3 χρονιες που το προσπαθησα, δεν μου πεσε ποτε και μετα το παρατησα. 😁

Χαχα το προσπαθούσα way περισσότερα χρόνια απλώς φέτος είχα πολλούς chars :P

Τώρα άμα πέσει και το Ashes..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνα με τα γραφωμενα τους στο 8.1 το παιχνιδι θα υποστηριζει πολλους πυρηνες οποτε θα υπαρξει και αυξηση στα fps για οσους εχουν δυνατα μηχανηματα

https://www.wowhead.com/news=287727/new-multithread-optimizations-coming-in-patch-8-1-tides-of-vengeance

https://www.mmo-champion.com/threads/2438743-New-Multithread-Optimizations-Coming-in-Patch-8-1-Tides-of-Vengeance

Επεξ/σία από keravnos21
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...