Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, savoukos είπε Απλά μην ξεχνάς στα νούμερα που έβαλες ότι υπάρχουν άτομα που δν παίζουν μέσω steam.Εγω πχ και οι μισοί στο guild που είμαστε στο final fantasy δν παίζουμε μέσω steam.διοσθωσε με αν κάνω λάθος. Εβαλα το παραπανω καθαρα απο πλευρας συγκρισης.Αν υπαρχουν νουμερα απο τον ξεχωριστο client του FF δεν ξερω. Περαν τουτου τα παραπανω νουμερα δειχνουν οτι γενικα εδω και ποσο καιρο τα mmorpg δεν τραβανε πλεον γενικα. Και 10μυρια να πουλαγε το BFA,παλι το μεγαλυτερο κομματι θα σταματουσε μετα απο ενα διαστημα. Γιαυτο και οπως ειχαμε γραψει και πιο πισω ακομα και οι classic server να βγουν,δεν θα τραβηξουν τοσο κοσμο οσο νομιζουν μερικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Για κάποιο λόγο που δεν έχω βρεί ακόμη , και εμένα το Legion μου άρεσε περισσότερο. Δεν ξέρω ήταν ποιο σκοτεινό να το πώ? Πάντα απο casual πλευράς βέβαια , το ευχαριστήθηκα το leveling στο BfA , σίγουρα δεν θέλω να το ξανακάνω σε 3ο χαρακτήρα, δυστυχώς δεν έχω horde για να δώ και την άλλη πλευρά του leveling και δεν έχω καμία διάθεση να αρχίσω απο το 0 (ή 20 , dk και dh έχω :D) Ειδικά αμα είσαι και casual σαν και εμένα , ντύθηκες απο τον πρώτο μήνα και μετά δεν έχεις να κάνεις κάτι ιδιαίτερο ,οπότε θα προτιμούσα να μην έχω ντυθεί (360ilvl , ώς casual δεν νομίζω να πάω παραπάνο και δεν με πειράζει) Να δούμε τώρα με το 8.1 και τους vendors μήπως και αλλάξει κάτι. Επίσης main έχω DH απο το Legion , και για αρένα δεν με παίρνει κανείς οπότε έχω ξεμείνει με τα απλά bgs .... Κατα τα άλλα το κλασικό old content για transmog runs και achievements ακόμη με κρατάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Η συγκριση με το legion ειναι λιγο αδικη γιατι συγκρινουμε ενα expansion το οποιο εχει ολοκληρωθει απο πλευρας περιεχομενου με ενα που ειναι κοντα 2μηνες στην αγορα. Επισης το setting του legion απο πλευρας lore προφανως και ηταν πολυ πιο ενδιαφερον απο αυτο του bfa. Βεβαια και στο Legion πχ θυμαμαι οτι το παραπονο του κοσμου τον πρωτο καιρο ηταν οι λιγες level up περιοχες,δεν αλλαξε κατι,αλλα τουλαχιστον εδωσε ενα νεο class(ξεκλειδωτο με το καλημερα) και οχι σαπια allied races που θελουν και requirements για να τα ξεκλειδωσεις. Μονο και μονο αυτο ειναι τεραστια πατατα απο μονο του. Εχω φιλο μου ο οποιος αγορασε το bfa και θελει να φτιαξει void elf alt και δεν το κανει γιατι βαριεται να κατσει να κανει grind στο προηγουμενο expansion world quests.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δυο μηνες εχει κυκλοφορησει το καινουργιο expansion και ηδη εδωσαν trial εστω για 3 μερες, αυτο δεν εχει ξαναγινει το βιντεο εδω: /watch?v=poUPSWKH4D8 Επισης συμφωνα με αυτο το βιντεο αλλα και αλλα που κυκλοφορουν οι subscribers εχουν πεσει στο 1,2 Millions ενω το peak ηταν γυρω στους 12 millions : /watch?v=2mbG8DPVb-g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 αξίζει ρε παιδιά να κάνω sub ξανά, να βολτάρω τον azeroth με τον αγαπημένο μου tauren prot warrior; η μάπα το καρπούζι; p.s είμαι φαν του wrath of the lich king, ατμόσφαιρα και Northrend αλλά τα χρονάκια πέρασαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Βαλε μονο ενα μηνα να σου φυγει η ορεξη και περαν τουτου αν δεις οτι σε τραβαει να μπαινεις μια στο τοσο για χαβαλε συνεχιζεις,αλλιως σταματας την συνδρομη και βαζεις παλι αργοτερα οταν θα εχεις ορεξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, Fulgore είπε Γιαυτο και οπως ειχαμε γραψει και πιο πισω ακομα και οι classic server να βγουν,δεν θα τραβηξουν τοσο κοσμο οσο νομιζουν μερικοι. Καλά αυτό το πράγμα με το classic δεν το καταλαβαίνω... άθλιο ήτανε. Ήθελες μήνες για να 60ρίσεις (μιλώντας για νορμάλ καταστάσεις και όχι κάψιμο) και το gearing ήταν άθλιο (δεν ξέρω αν θα αλλάξουν το loot στα νέα πρότυπα). Πάντως όντως έχει πέσει ο κόσμος που παίζει (και είναι λογικό, 14 χρόνια παιχνίδι είναι), το βλέπω γιατί είμαι σε server με παραδοσιακά μεγάλο raiding scene (Frostmane Alliance) και πλέον μιλάμε για το 1/3 των guilds που υπήρχαν σε εποχές Cata/MoP, 1/4 από WotLK που πρέπει να ήταν και το peak. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Ε ειναι υποτιθεται οι εποχες που επεφτε το μεγαλυτερο καψιμο,που και καλα το παιχνιδι ηταν πιο δυσκολο απο ποτε,που οι guild επαιζαν τεραστιο ρολο και παει λεγοντας.Βεβαια ναι ειχε και πολλα κουσουρια τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Είναι το wow το καλύτερο mmorpg που υπήρξε και υπάρχει; Ναι Είναι το wow το μεγαλύτερο mmorpg που υπήρξε και υπάρχει; Ναι Aξίζει να το αρχίσει κάποιος τώρα; Ίσως Θα πεθάνει σύντομα; Όχι Eχουν μέλλον τα mmorpg; Όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 οταν ειπα πριν μερικες σελιδες οτι το expansion ειναι πατος πεσαν να με φανε τα fanboys. θελει πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ειναι filler ενα expansion που στις μηχανικες ειναι αντιγραφη του Legion και μετα απο ολα αυτα τα μακελεια που εχει περασει η ιστορια, σου ανακοινωνουν ενα Horde Vs Alliance themed expansion. λολ. φυσικα το wow παραμενει το καλυερο mmo ολων των εποχων. και? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια fanboy πεσανε να σε φανε πλακα μας κανεις. Ουτως ή αλλως κανεις δεν εκθειασε το BFA τον πρωτο καιρο,περαν απο αρκετο κοσμο που εγραψε οτι του αρεσε το questing(κυριως alliance). Αλλο να λεμε οτι ενα expansion ειναι χειροτερο απο το legion,και αλλο να λεμε οτι γενικα ειναι πατος,ποσο μαλλον απο την στιγμη που δεν εχει τελειωσει ο κυκλος του,που τοτε μονο γινεται η σωστη κριτικη. Και για το Legion παντως day one θυμαμαι ψιλο αναλογα σχολια διαβαζα απο ενα σημειο και μετα. Και για τα world quest κραξιμο επειδη επαιρνες ευκολα gear,και για το reputation με συγκεκριμενα factions που σου εβγαινε η πιστη να τα πας exalted στις αρχες και για τις περιοχες που ηταν λιγες(μιας και κοινες και με τα 2 factions),και φυσικα με το απειρο grind στο artifact power των weapon. Εδω ειχε γραφτει μεχρι και το κορυφαιο οτι λεει το Warlords of Draenor ηταν το καλυτερο προσφατο expansion. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό εδώ το screenshot με τα gnomes το είχα βγάλει το 2009, ήταν απ'ότι θυμάμαι εποχές lich king που τώρα θεωρείται το ζενίθ του wow αλλά εγώ είχα ήδη αρχίσει να νιώθω τα πρώτα σημάδια κούρασης και βαρεμάρας με το παιχνίδι όχι γιατί ήταν κακό (όπως προανέφερα ήταν στο peak του και σε content και σε population), αλλά επειδή το έπαιζα κάθε μέρα από αρχές 2007 και για 8 ώρες τουλάχιστον καθημερινά. Τότε με χαλάρωνε πολύ να βάζω στο max την μουσική και να περιπλανιέμαι στον κόσμο της Azeroth μιας και ήταν η δικιά μου εξόρμηση από την καθημερινότητα. Αγαπημένη μου ζώνη από τότε έως και σήμερα είναι το Feralas. Το αίσθημα πάντως του να πηγαίνω γυμνάσιο και να τρέχω σε ίντερνετ καφε μετά με τους τότε συμμαθητές για να το παίξουμε δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσω, αυτή την γλυκόπικρη νοσταλγία. Πραγματικά νιώθω τυχερός που το έζησα, όσο nerdiko και να ακούγεται. Αυτή τη μουσική του elwynn forest όταν έφτιαξα τον πρώτο μου human, αυτή την οθόνη με τους 2 φρουρούς που σε καλωσόριζε στον δικό σου κόσμο, αυτό το play που πάταγα στο client και ακουγόταν ο χαρακτηριστικός θόρυβος, αυτή την μεγαλοπρέπεια που ένιωθες όταν έμπαινες Stormind για πρώτη φορά και τόσα άλλα. Περιπλανιόμουν σαν noobaki στο δάσος μέχρι που κατέληγα duskwood και με σκότωναν οι αράχνες που είχαν νεκροκεφαλές πάνω... ή που έπιανα συζητήσεις με τόσους και τόσους που πλέον είτε έχουν κάνει τη δική τους οικογένεια και ξέχασαν τα πάντα περί wow είτε έχει χαραχτεί και σε αυτούς σαν μια όμορφη ανάμνηση που ποτέ ξανά δεν θα ζήσουν. Για 2-3 άτομα από το παλιό μου raiding guild στο tbc όταν έμαθα πως πέθαιναν στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που δύσκολα το έχω νιώσει για ανθρώπους που ξέρω στην ''αληθινή ζωή'' και έχουν αποβιώσει. Έχω έναν χαρακτήρα ξεχασμένο στον genjuros που στο guild ήταν όλο μου το σχολείο (οι τελευταίοι από αυτούς το παράτησαν στο cata). Όταν είχα μπει έβλεπα πως είμαι ο μόνος online και οι υπόλοιποι είχαν να μπουν μέχρι και 10 χρόνια. Οι περισσότεροι δεν έχουν καν battletag (αφού τότε δεν υπήρχε) παρά βγαίνουν στο guild random χαρακτήρες και νούμερα. Με τους συμμαθητές πλέον δεν έχω καμιά σχέση και ούτε καν μιλάμε αλλά μπορώ ακόμα αμυδρά να θυμηθώ τις περιπέτειες μαζί τους και ο χαβαλές που γινόταν. Κάπου κάπου μπαίνω στο wow europe και γράφω όσο περισσότερα ονόματα στο armory μπορώ να θυμηθώ από τότε. Όλα μου βγάζουν 404 είτε γιατί έχουν αλλάξει όνομα είτε (το πιο πιθανό) να έχουν καιρο να παίξουν και να έχουν τεθεί οι χαρακτήρες σε αδράνεια. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να παίζω έστω και για 1-2 μήνες κάθε χρόνο μέχρι να πεθάνω ή να κλείσουν οι servers. Δεν μπορώ να διαγράψω έτσι τόσες αναμνήσεις και ας έχω μεγαλώσει και ας έχω γίνω πιο απαθής. O τελευταίος των Μοϊκανών . Έχω πάρα πολλά screenshots σαν και αυτά. Το ένα είναι όταν θα έμπαινε ο Athene (best paladin in the world) στον Emeriss ( ή στον Stormscale; δεν μπορώ να θυμηθώ) και μπαίναμε για να σπαμάρουμε και να τον υποδεχτούμε. Θα ήταν καλή ιδέα να αρχίζαμε να τα βάζαμε εδώ για να θυμόμασταν τα παλιά και να περισώσουμε ότι γίνεται. Βέβαια ξέρω πως δύσκολα να γίνει κάτι τέτοιο, πλέον το θέμα εδώ φυτοζωεί και μόνο κάθε expansion γράφονται μερικές σελίδες και έπειτα τέλος για τα επόμενα 2 χρόνια. Και φτου από την αρχή. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από Vasivouzoukos 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Ποια fanboy πεσανε να σε φανε πλακα μας κανεις. oποιος εχεις τη μυγα λεει ο λαος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Εγω παντως με τους Ελληνες εχω τις χειροτερες αναμνησεις. Οχι μονο για servers τυπου Genjuros/Killrog(twilight hammer κλπ) που θυμαμαι πως το Ελληναριο σπαμαρε στο general και trade chat στα Ελληνικα και οι ξενοι ειχαν ξενερωσει την ζωη τους,αλλα και σαν συμπεριφορας απο πλευρας raid progress. Οι περισσοτεροι δεν ειχαν μαθει τι παει να πει να πρεπει να εισαι στην ταδε ωρα για να κανεις progress και να κατσεις επισης μεχρι την ταδε ωρα και ας τρως wipes συνεχεια. Οποτε ηθελαν ερχοντουσαν,οποτε ηθελαν εφευγαν. Και φυσικα αυτο ειδικα τις κυριακες που οι περισσοτεροι πιστολιαζαν λογω ποδοσφαιρου ή καφεδαρας(και ας ειχαν κανει αιτηση σε progress guild). Αλλο τραγικο στα 80 που θυμαμαι οταν επαιζα τοτε στον Draenor ηταν που σε ορισμενες guild ειχαμε κακο ονομα επειδη πολλοι παιζανε απο internet cafe και ειχαν πολλα disconnect. Ωραιες αναμνησεις απο το wow,ασχημες ομως με τους Ελληνες. 1 λεπτό πριν, babality είπε oποιος εχεις τη μυγα λεει ο λαος. Ο λαος πολλα λεει δεν σημαινει οτι ολα στεκουν κιολας.Και επισης ο λαος εχει την κακη συνηθεια αλλα να λεει και αλλα να κανει. Τωρα πως το αν διαφωνει καποιος με αυτο που εγραψες τον κανει αυτοματα fanboy μονο εσυ το ξερεις.Σιγουρα δεν το λεει ο λαος αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο λαος πολλα λεει δεν σημαινει οτι ολα στεκουν κιολας.Και επισης ο λαος εχει την κακη συνηθεια αλλα να λεει και αλλα να κανει. Τωρα πως το αν διαφωνει καποιος με αυτο που εγραψες τον κανει αυτοματα fanboy μονο εσυ το ξερεις.Σιγουρα δεν το λεει ο λαος αυτο ελα νταξει φιλε το πιασα. και στο rdr2 ολοι καταλαβαν τι λεω με την ταχυτητα κι εσυ μονο μπερδευτηκες. μολις σταματησεις να κυνηγας τα posts μου θα μιλησουμε. μεχρι τοτε καλη διασκεδαση. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από babality 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα