Silverage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Το WoD ήταν απαίσιο expansion και όλοι το κράζουν. Το Legion ήταν το πιο επικό expansion μετά το WotLK. Το BfA δεν μου αρέσει. Φαίνεται βαρετό. Επίσης δεν είμαι fan των trolls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, greg4 είπε Ωραίες εποχές πάντως Ηταν ωραιες οι εποχες γιατι δεν ειχε τετοια ποικιλια απο παιχνιδια στο pc(multiplatforms)οπως απο το 2013 και μετα αυτης της γενιας και σε επαιρνε αν ειχες διαθεση και χρονο για να ''επενδυσεις''στο raiding. Επισης ο hardcore raider απο τον casual ξεχωριζε απο μετρα.Δεν ηταν μονο το να μπεις 19:30-24:00 το βραδυ να κανεις το raid,ηθελε να διαβαζεις tactics,ηθελε να εισαι exalted με συγκεκριμενο faction,ηθελε να ειχες συγκεκριμενα professions για τα boost,ηθελε γενικα παραπανω προσπαθεια για raiding απο οτι σημερα. Σου εκανε apply στο guild ατομο με mining πχ?Αυτοματως ετρωγε ακυρο. Σου εκανε apply ενας που δεν ηταν exalted με Sons of Holdir?Ακυρο χωρις πολλα πολλα. Σου εκανε Apple ενας Warlock σε guild στα 70 χωρις fire resistance gear για Leotheras?Παλι ακυρο. Εκανες Inspect εναν που ειχε το X gear που ξεχωριζε εμφανησιακα και ελεγες''respect''.Τωρα βλεπεις που μπορει ο αλλος να του κατσει 395 με το καλημερα απο titanforged χωρις καν να πατησει το ποδι του στα raids(απο τα quest σε warfront/emissary)και λες''οτι να ναι'΄'.... Θυμαμαι και περυσι με το Legion εμπαινε εδω ο καθε ακυρος και ελεγε οτι ειναι πανευκολο κλπ.Οταν του λεγαμε να κανει link το profile του να δουμε τι raid progress ειχε κανει και το εγραφε αυτο(κοινως heroic/mythic tomb of sargeras ή αργοτερα Antorus)ειχε εξαφανιστει. Εκει πηγαινε και το σχολιο μου περι post και αυτο το κακο εχει τα τελευταια χρονια και το topic του wow. Μπαινει στις αρχες του καθε expansion ο καθε ''ακυρος''και το κραζει το παιχνιδ και μετα εξαφανιζεται. Αλλο να τονιζουμε τυχον αδυναμιες του καθε expansion και λαθη και αλλο να πεφτει κραξιμο για καθε τελευταιο expansion, γιατι η ερωτηση που θα ακολουθησει ειναι η γνωση''τοτε γιατι ασχολεισαι?''. Οποιος εχει βαρεθει το wow,το βρισκει εδω και χρονια πολυ ευκολο για τις ικανοτητες του κλπ,απλα κοιταζει αλλου,ειναι τοσο απλα τα πραγματα. 1 λεπτό πριν, Silverage είπε Το WoD ήταν απαίσιο expansion και όλοι το κράζουν. Το Legion ήταν το πιο επικό expansion μετά το WotLK. Το BfA δεν μου αρέσει. Φαίνεται βαρετό. Επίσης δεν είμαι fan των trolls. Ενας λογος παραπανω που μου αρεσαν και μενα περισσοτερο οι περιοχες των alliance στο level up που ειχαν πιο ωραια σκηνικα και τοποθεσιες απο τα trolls των horde. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, greg4 είπε Ωραίες εποχές πάντως Ναι αμέ, αναπολώ τα rounds για dreamleaf / mountain silversage + lotus για τα flasks... ή τα alt runs σε ZG/Onyx για τα buff, fun times. Για πείτε, πόσο χρόνο θέλει τώρα για να έρθεις up to speed, φάση από lvl 90 -> μαξ lvl + raid ready; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Zaknafein είπε Ναι αμέ, αναπολώ τα rounds για dreamleaf / mountain silversage + lotus για τα flasks... ή τα alt runs σε ZG/Onyx για τα buff, fun times. Για πείτε, πόσο χρόνο θέλει τώρα για να έρθεις up to speed, φάση από lvl 90 -> μαξ lvl + raid ready; Ανάλογα πόσο όρεξη έχεις. Level 100-110 μπορείς να πας και σε 2-3 μέρες η 110-120 αν το πάρεις ζεστά το θέμα. Κοινώς 100-120 σε μια βδομάδα αν λιώσεις στο level up. Και για raid υπόθεση λίγων ημερών στα 120 αν παίζεις dps αλλιώς πιο γρήγορα σαν τανκ/healer. 90-100 δεν πολύ θυμάμαι. Φυσικά σου δίνει και ένα lvl110 boost for free για νέο χαρακτήρα το expansion του bfa (η μπορείς να ανεβάσεις τον ήδη υπάρχον 90ρη σου αν δεν παίζεις αλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια,ειπα να δοκιμασω και εγω WoW για εναν μηνα. Υπαρχει κανα must add on που πρεπει να ξερω? Πρωτη φορα παιζω WoW,αν και ειχα παιξει αρκετα MMO στο παρελθον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 26/9/2018 στις 2:27 ΜΜ, greg4 είπε Δεν έχει cooking fires πουθενά. Ο trainer έχει μπροστά του μια τεράστια μπριζόλα να ψήνεται και σου λέει εδώ δεν είναι cooking fire. Επίσης ο vendor για cooking mats είναι κάτω στα σκαλιά. Δηλαδή αλλού κάνεις training, αλλού ψήνεις αλλού πας για mats. Ο ορισμός του ότι ναι. Πατας το πληκτρο P , κλικ στη καρτελα Professions και εκει υπαρχει ενα εικονιδιο Cooking Fire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ αλλά 12 χρόνια παίζω το παιχνίδι, ξέρω πως γίνεται cooking fire Εγώ σχολίασα ότι ολόκληρη capital city δεν έχει cooking fire... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, greg4 είπε Ευχαριστώ αλλά 12 χρόνια παίζω το παιχνίδι, ξέρω πως γίνεται cooking fire Εγώ σχολίασα ότι ολόκληρη capital city δεν έχει cooking fire... Tο τρωνε οπως ειναι το κρεας τα τρολλαδια γιαυτο 21 ώρες πριν, Alastor192 είπε Καλησπερα παιδια,ειπα να δοκιμασω και εγω WoW για εναν μηνα. Υπαρχει κανα must add on που πρεπει να ξερω? Πρωτη φορα παιζω WoW,αν και ειχα παιξει αρκετα MMO στο παρελθον Υπαρχουν απειρα addons για το wow https://wow.curseforge.com/addons ,αλλα εσενα πιο πολυ σε ενδιαφερει στην παρουσα φαση να καθησεις να μαθεις το ιδιο το παιχνιδι και σε δευτερη μοιρα τα addons. Ασε που ορισμενα addons ανα καιρους εχουν μπει τα ιδια μεσα στο παιχνιδι και φυσικα παιζει μεγαλο ρολο τι class θα παιξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδες μιας κ εμεινα χωρις καρτα το χω ριξει λιγο στο wow,τα heirlooms αξιζουν η τζαμπα το gold?Δε βλεπω και πολλες διαφορες στα stats,κυριως bg παιζω!Βασικα μονο bg! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Τα Heirloom αξιζουν ναι για level up γιατι γλυτωνεις αρκετο exp απο αυτα. Δεν υπαρχουν ομως Heirloom ακομα για level 110 σε level 120. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 newb ειμαι ουτε 70lvl,εχει νοημα να δωσω gold?Γενικα εχω χαθει λιγο με αυτο το scaling,απο οτι εχω καταλαβει το gear σε αυτα τα lvl μεχρι το 120 δεν εχει σημασεια ε?Ειναι απλα για καταναλωση το content μεχρι τα 120? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι το gear βοηθαει μονο στο να σου κανει την ζωη πιο ευκολη στο level up και γιαυτο αξιζουν τα heirloom. Το μονο κακο ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα(level 100-110)ζητανε πολλα gold. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Γιατι ηρθαν τα διστημοπλοιακια. απο το πρωτο expansion υπηρχαν διαστημοπλοια. δεν θυμαμαι να ειχε ο κοσμος προβλημα με αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 και μην ξεχασετε να αγορασετε το virtual ticket σας ε. εχει πολλα δωρα φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, babality είπε και μην ξεχασετε να αγορασετε το virtual ticket σας ε. εχει πολλα δωρα φετος. Μια κάπα και ένα banner; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα