Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 14/9/2018 στις 11:14 ΜΜ, Silverage είπε

7 wipes heroic Taloc, 5 wipes normal MOTHER και διάλυση. Αν δεν είσαι σε guild raid group δύσκολα τα πράγματα.

Εγώ αποκλειστικά με guild πλέον. Ούτε κατά διάνοια με pugs τώρα. Αν και νομίζω πως αργότερα όταν θα περάσει καιρός θα μείνουν κυρίως παίκτες που ξέρουν να παίζουν (ναι οι καμμένοι) οπότε η κατάσταση γίνεται καλύτερη.

Επίσης περιμένω να δω 8.1 τι θα γίνει επιτέλους με shadow priest και ST damage.

Γενικά με τι Ping παίζετε; Τελευταία το απόγευμα είναι μόνο 110-150ms με forthnet Αθήνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 958
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες σας αρεσε το bfa? δεν ειναι τελειως αντιγραφη του legion ( με νεα zones και μερικα features)?

Επεξ/σία από babality

5 ώρες πριν, babality είπε

παιδες σας αρεσε το bfa? δεν ειναι τελειως αντιγραφη του legion ( με νεα zones και μερικα features)?

Παντα ετσι δεν ηταν τα expansion του wow?

Τωρα στα του BFA προφανως και τα world quest προερχονται απο το Legion πραγμα που δεν ειναι κακο. Ηταν κατι πετυχημενο σε αυτο και καλως το κρατησαν(σιγουρα πιο ευχαριστος τροπος για να εχεις κατι να κανεις απο οτι παλια με τα dailies).

Στα του expansion τωρα τα εχουμε πει και πιο παλια οτι βιαστηκαν λιγο να το κυκλοφορησουν.

Το Level up του αυτο καθαυτο ειναι παρα πολυ καλο με αρκετα cinematics σε σχεση με παλια.

Προσωπικα μαρεσε περισσοτερο αυτο των alliance λογω των διαφορετικων περιοχων σε σχεση με τους horde.

Αυτο που το θεωρω μεγαλη μαπα στο expansion γενικα ειναι η υλοποιηση των Warfronts και εν μερη το Arathi Highlands οπως και γενικα το pvp.

Θελει και αλλες προσθηκες το παιχνιδι για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη για αυτο.

Δεν ειναι ως τωρα κακο αλλα εχει αρκετες ελλειψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, babality είπε

Είναι κακή αντιγραφή του legion (στο reddit το λένε και legion beta) αλλά παραμένει μακράν το καλύτερο mmorpg που υπάρχει ( και θα υπάρχει).

Επεξ/σία από Vasivouzoukos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Παντα ετσι δεν ηταν τα expansion του wow?

περιμενα οτι θα πει καποιος οτι παντα ετσι ηταν. οχι φιλε sorry. δεν ηταν παντα ετσι. ακομα και το WoD που πολλοι λενε οτι ειναι το χειροτερο (ουτε καν με iron horde στο story) εχαν βαλει τα garrisons που εμενα οπως και σε παρα πολυ κοσμο συνηθως μεγαλυτερης ηλικιας μας αρεσαν πολυ. εδιναν μια αισθητικη των παλιων strategy games που ετοιμαζες το χωρο σου για την επιθεση και καλα. Αν μη τι αλλο το story του Legion (διαστημοπλοια και pew pew στο warcraft αν ειναι δυνατον) αλλα και του BfA ειναι πιο αδυναμα απο το WoD. Για μενα το game παει απτο κακο στο χειροτερο απο την αποψη οτι γινεται ολο και για πιο μικρες ηλικιες. Κατα τ'αλλα ναι ειναι το πιο καλο mmorpg γιατι απλα πεφτουν τα πιο γερα λεφτα.

Επεξ/σία από babality
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, babality είπε

ακομα και το WoD που πολλοι λενε οτι ειναι το χειροτερο (ουτε καν με iron horde στο story) εχαν βαλει τα garrisons που εμενα οπως και σε παρα πολυ κοσμο συνηθως μεγαλυτερης ηλικιας μας αρεσαν πολυ. εδιναν μια αισθητικη των παλιων strategy games που ετοιμαζες το χωρο σου για την επιθεση και καλα

Τι ακριβως σας αρεσαν στα Garrisons?Που καταργησαν τις κεντρικες πολεις γιατι ειχες φτασει σε σημειο να κανεις τα παντα σε αυτα?

Που μετετρεψαν το wow σε farmville και παιχνιδι του facebook για κινητα?

Που ειχες στο Garrison σχεδον οτι professions ηθελες οπως και τσαμπα gathering υλικα?

Που το χρημα ηταν αφθονο απο αυτα και εβγαζε αχρηστο το υπολοιπο content του παιχνιδιου?

Ηταν τοσο κακο το Garrison που μεχρι και οι ιδιοι το παραδεχτηκαν σε δηλωση τους οταν ανακοινωσαν το Legion λεγοντας οτι πλεον δεν παιζει τοσο ρολο και ειναι κυριως Optional πλεον.

Oλα και ολα βγηκαν 3 raid με κεντρικο boss ολου του expansion αυτο που φαγαμε στα 70 στο TBC στην μαχη του Mount Hyjal....

Πως να μην θεωρειται το χειροτερο expansion με βαση τα παραπανω,περαν του οτι θεωρειται πιο filler expansion και απο το bfa ακομα και με βαση την ιστορια που και καλα ο αλλος μυστηριωδως δραπετευσε και εκανε teleport στον χρονο για να σωσει την πατερα του........

Και τα Warfront υποτιθεται αυτο το πραγμα ηθελαν να δωσουν,δηλαδη μια αισθηση του Warcraft 3(πολυ περισσοτερο απο οτι τα Garisson με τα Missions),αλλα ειδαμε το τελικο αποτελεσμα.

Free Loot για ενα βαρετο event/scenario με gear επιπεδο Mythic dungeon/Lfr.

Το game δεν παει απο το κακο στο χειροτερο για αυτο το λογο.

Αυτο ειναι πλεον το κοινο του παιχνιδιου αυτου,δηλαδη η πλειοψηφια του κοσμου ειναι Casuals και επισης εχουν αλλαξει οι εποχες και οι προτιμησεις του κοσμου εδω και χρονια.

Αυτο φαινεται γενικα απο τον κοσμο που μαζευουν γενικα ολα τα Mmorpg παιχνιδια τα τελευταια χρονια και γιατι δεν θελει καμια εταιρεια να επενδυσει πλεον χρηματα σε αυτη την κατηγορια με τελευταια την Square Enix στο FF14.

Μπορει το 2011 το Wrath να ηταν στα πανω του,αλλα πλεον με την ολη αναπτυξη του competitive pc gaming(ειδικα με τα τελευταια battle royale)ειναι λογικο οι περισσοτεροι μικροι και μεγαλοι να εχουν στραφει αλλου.

Και μην ακουω συνεχεια οτι το παιχνιδι παει απο το κακο στο χειροτερο λες και η πλειοψηφια εδω μεσα(και γενικα σε forums/youtube) ειδε Black temple επι εποχες 70(για να μην πιασω καν naxxramas επι 60)ή LK25hc ή Ragnaros/Deathwing 25hc και κανουν παραπονα για τα τελευταια πιο casual focused expansions.

Ξαφνικα απο το πουθενα στα τελευταια expansion γεμισαμε απο κρυφους hardcore raiders......

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
  • Sad 1

10 ώρες πριν, Fulgore είπε

Και μην ακουω συνεχεια οτι το παιχνιδι παει απο το κακο στο χειροτερο λες και η πλειοψηφια εδω μεσα(και γενικα σε forums/youtube) ειδε Black temple επι εποχες 70(για να μην πιασω καν naxxramas επι 60)ή LK25hc ή Ragnaros/Deathwing 25hc και κανουν παραπονα για τα τελευταια πιο casual focused expansions.

Ξαφνικα απο το πουθενα στα τελευταια expansion γεμισαμε απο κρυφους hardcore raiders......

Εγώ προσωπικά που έχω τρέξει, naxx, bt, tempest keep etc μπορώ να πω ότι μου αρέσει το πιο casual focused. Δηλαδή αυτό που κάναμε τότε, με 5 ώρες raiding, 5 ή 6 φορές την βδομάδα, 2 ώρες farming για τα mats κάθε μέρα, ήταν λίγο άρρωστο. Τι λίγο δηλαδή. Τώρα μπαίνεις και αναλόγως τις ώρες που έχεις παίζεις.. Και μπορώ ακόμα και τώρα που μεγαλώσαμε να κάνω 2 δίωρα raiding την μέρα.. Αλλά το BFA σου δίνει την αίσθηση ενός patch, λες και βγήκε η 7.5 ας πούμε. Ιδιαίτερα αυτό ότι πρακτικά έχεις 3 περιοχές που κάνεις level up quests μου κάνει κάπως.

Ιδιαίτερα σε αυτόν τον M'uru τότε είχαμε φάει καμιά 300αρια wipes σίγουρα :P Εδώ και το first kill μας: (ο paok είμαι :P )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δεν αντιλεγω αλλα το wow εδω και ποσα χρονια παντα ετσι ηταν απο πλευρας κοσμου.

Ακομα και στα πρωτα expansion υπηρχε αρκετος κοσμος που το παρατουσε το παιχνιδι για καιρο και εμπαινε αργοτερα,δεν ειναι οτι ολοι που παιζανε τοτε στο wow ηταν hardcore raiders(οπως παρουσιαζονται τωρα στα forums και σε σχολια σε youtuber και γενικα δεξια και αριστερα).

Απλα μεχρι και το Wrath ηταν που εβλεπες τον περισσοτερο κοσμο να παραμενει να παιζει το παιχνιδι γενικα,οχι οτι ολοι οσοι εμεναν ηταν hardcore.

Και ειδικα στα τελευταια expansion μετα Cataclysm απλα αυτο ειναι πιο εντονο να παιζουν δηλαδη λιγοτεροι.

Μπαινει δηλαδη ο κοσμος day one παιζει 1-2μηνες,η μεγαλη μεριδα το παραταει και οποτε μπαινει νεο content(νεο raid/περιοχη)μπορει μερικοι να βαλουν κανα μηνα συνδρομη.

Οπως ειπα και πιο πισω καλως ή κακως αλλο το gaming κοινο τοτε,και αλλο σημερα.

Τωρα οσον αφορα το level up προτιμησαν αντι να βγαλουν 6 περιοχες common μεταξυ των 2 faction να βγαλουν 3 ειδικα για το καθενα.

Θα ηθελα να ειχε παραπανω περιοχες για level up?Προφανως,αλλα δεν με χαλασε τοσο πολυ που εχει 3 περιοχες για καθε faction στο τελος.

Και στο Legion ειχαν γινει παραπονα για παραπανω περιοχες για level up ας πουμε.

Τελος να θυμησω οτι δεν ειναι τυχαιο που ουτε νεα skills δεν εχουμε δει εδω και ποσα expansions και ειμαστε ακομα με τα ιδια.

Το BFA εκανε μπαμ πριν κυκλοφορησει οτι δεν ηταν ετοιμο και βιαστηκαν να το βγαλουν οπως οπως.

Επεξ/σία από Fulgore

επειδη το wod παραδεχτηκε ακομα και η blizzard οτι ηταν κακο το garisson, γιαυτο πλεον βλεπω ειτε σε φορουμς ειτε σε youtube κοσμο να νοσταλγει wod σε σχεση με bfa. οσο για τα raids (που ποτε δεν ανεφερα αλλα ηθελες να τα βαλεις στη συζητηση) να πω οτι ο κοσμος παντα χωριζοτανε σε casual και hardcore δεν ξερω γιατι τα ειπες ολα αυτα. μιλησα για story. και το story του legion αλλα και του bfa σιγουρα ειναι πατος. Οι παλιοι developers που εστησαν ενα σοβαρο επικο story σηκωθηκαν κι εφυγαν ολοι. Γιατι αραγε? Γιατι ηρθαν τα διστημοπλοιακια. Γενικα αστο φιλε γελανε οι μαντροτοιχοι πλεον με την κατευθυνση του game.

1 ώρα πριν, greg4 είπε

Εγώ προσωπικά που έχω τρέξει, naxx, bt, tempest keep etc μπορώ να πω ότι μου αρέσει το πιο casual focused. Δηλαδή αυτό που κάναμε τότε, με 5 ώρες raiding, 5 ή 6 φορές την βδομάδα, 2 ώρες farming για τα mats κάθε μέρα, ήταν λίγο άρρωστο. Τι λίγο δηλαδή.

Το έσωσες στο τέλος... στην σημερινή εποχή δεν παίζει ούτε 1 στο εκατομμύριο να πιάσει game με τόσο grind. Το vanilla ήταν εντελώς ανισόρροπο σε αυτό το κομμάτι, εν πολλοίς και το TBC, απλά οι περισσότεροι τότε δεν είχαν φάει το αγγούρι των bosses prenerf. Ευτυχώς από ένα σημείο και μετά το έκαναν πιο ανθρώπινο.

Σκεφτόμουν να το ξαναρχίσω(από Pandaria έχω να παίξω), για το χαβαλέ προφανώς, είναι τόσο μάπα το BFA; Το PvP είναι ανέκδοτο ακόμα ή έχει στρώσει καθόλου;

εκτός από τα διαστιμοπλοια που είναι μέγα fail για τον κόσμο του warcraft

εδώ βαλαν 2 νησάκια και ένα 20αρι scenario και το βάφτισαν expansion των 45 ευρώ 

μας το πετάνε τον 15αυγουστο που είναι όλοι διακοπές και ήταν και μισοτελειωμενο γεμάτο bugs 

τώρα γιατί όλα αυτά μόνο αυτοι ξέρουν 

21 λεπτά πριν, babality είπε

γιαυτο πλεον βλεπω ειτε σε φορουμς ειτε σε youtube κοσμο να νοσταλγει wod σε σχεση με bfa. 

και το story του legion αλλα και του bfa σιγουρα ειναι πατος. 

Νοσταλγει λεει ο κοσμος το WoD,ωραιο το αστειο σου μου εφτιαξες την μερα.

Και το story του legion πατος?Story με burning legion,titans και Sargeras πατος.

Οκ οτι πεις,τωρα να κατσω να διαφωνησω με ατομο το οποιο γραφτηκε στο forum πριν λιγους μηνες και μου λεει οτι σε forums και youtube ολοι(ποια forums,ποια σχολια στο youtuber,οι ιδιοι που κραζανε το wod και ζητανε vanilla servers????)νοσταλγουν το WoD,δεν εχει νοημα.

Ουτως ή αλλως για το BFA τα ειχαμε γραψει στο εδω forum πριν κυκλοφορησει απο τα δειγματα της beta του οτι ηθελε παραπανω δουλεια,δεν ειναι πεφτει απο τα συννεφα καποιος.

1 ώρα πριν, greg4 είπε

Εγώ προσωπικά που έχω τρέξει, naxx, bt, tempest keep etc μπορώ να πω ότι μου αρέσει το πιο casual focused. Δηλαδή αυτό που κάναμε τότε, με 5 ώρες raiding, 5 ή 6 φορές την βδομάδα, 2 ώρες farming για τα mats κάθε μέρα, ήταν λίγο άρρωστο.

Εσυ(και εγω)το γραφεις γιατι οντως εχεις εμπειρια και εχεις τραβηξει διαφορα.Αλλοι το γραφουν και παιζει να μην εχουν φαει ουτε LK σε 25ρι normal ξερω γω.

Τα θυμαμαι και τοτε στο Wrath και στο Cataclysm κυριως πως πολλοι λεγανε διαφορα και μονο με pugs οτι ετρωγαν.

Γνωστος μου που τελευταια στιγμη εφαγε Lich king 10ρι Normal(επειδη τον boost αρε η guild του)να μου λεει μετα οτι το wow εγινε casual...........

Το legion κορυφαίο expansion στη μετά casual εποχή, μην λέμε ότι ναναι. Φοβερή ατμόσφαιρα, ωραίες περιοχές, πολλά πράγματα να κάνεις από τον πιο casual μέχρι και τον πιο hardcore. Επίσης η Dalaran κατά εμέ κορυφαία πόλη, εύκολη και γρήγορη. Σε αυτή την βλακεία στο zuldaran όλη την ώρα σκάλες ανεβαίνουμε.

Κλασσικό παράδειγμα του ότιναι στο BFA.

Δεν έχει cooking fires πουθενά. Ο trainer έχει μπροστά του μια τεράστια μπριζόλα να ψήνεται και σου λέει εδώ δεν είναι cooking fire. Επίσης ο vendor για cooking mats είναι κάτω στα σκαλιά. Δηλαδή αλλού κάνεις training, αλλού ψήνεις αλλού πας για mats. Ο ορισμός του ότι ναι.

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εσυ(και εγω)το γραφεις γιατι οντως εχεις εμπειρια και εχεις τραβηξει διαφορα

Ωραίες εποχές πάντως :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...