Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είμαι με forthnet 

τα προβλήματά μου ξεκίνησαν πριν 3-4 μέρες 

τρελό lag παγωμένα τα πάντα στην οθόνη ενώ το chat δουλεύει κανονικά

άλλοι παίχτες πάντως φαίνεται να μην επηρεάζονται και παίζουν κανονικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 958
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγω εχω πετυχει αρκετες φορες το ms(world)να ειναι υψηλοτερο απο το ms(home).

Επισης εχει αναφερθει και απο αλλους για αυτο το θεμα 

2 ώρες πριν, keravnos21 είπε

Αν παιζεις σε server με πολυ κοσμο μπορει να στο κανει γι αυτον τον λογο

Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει μόνο όταν είμαι στο μέσα στο game. Όταν τρώω το disconnect δεν μπορώ να ανοίξω το battlenet ή όταν το ανοίγω μου βγάζει ότι είμαι offline. Μετά από αλλεπάλληλα άνοιξε-κλείσε μπαίνω αλλά και πάλι το lag υπάρχει με τα ίδια αποτελέσματα...η όλη φάση μπορεί να κρατήσει και μια ώρα.

Κανε ενα reset το router μπας και φτιαξει, επισης αν ξερεις μπες στην σελιδα με τα στατιστικα του router και κοιταξε αν μαζευεις crc η fec errors, μπορει να χανονται πακετα και να στο κανει γι αυτον τον λογο

20 ώρες πριν, costas_doct είπε

Παιδιά τα φώτα σας! Τις τελευταίες ημέρες όταν είμαι στο παιχνίδι ξαφνικά μου ανεβάζει τρελό lag και τελικά γίνομαι disconnect. Μετά όταν ανοίγω το battlenet μπορεί να μου δείχνει ότι είμαι εκτός σύνδεσης ή αν καταφέρω και ανοίξω το παιχνίδι παίρνει πολύ ώρα να κάνει login και τελικά είτε μου πετάει πάλι disconnect ή με βάζει αλλά πάλι με lag και μετά από λίγο με πετάει μόνο του. Να σημειώσω ότι όταν συμβαίνει αυτό η σύνδεση μου στο internet είναι κανονικότατη δλδ δεν παρατηρώ να υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στη σύνδεση μου παρά μόνο ότι συμβαίνει με το wow. Μπήκα στο site της blizz και ακολούθησα κάποιες οδηγίες (για drop/ renew ip κλπ) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παίζει να είναι θέμα από τον πάροχο μου; κάποιος που να είχε παρόμοιο πρόβλημα;

καλησπέρα

το ίδιο θέμα έχω και εγώ με vodafone!

σε περίπτωση που κάποιος θέλει να πουλήσει χαρακτήρα του παιχνιδιού, υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site για κάτι τέτοιο? είναι εύκολο γενικότερα ή είναι ας πούμε παράνομο?

7 λεπτά πριν, spiritclay είπε

σε περίπτωση που κάποιος θέλει να πουλήσει χαρακτήρα του παιχνιδιού, υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site για κάτι τέτοιο? είναι εύκολο γενικότερα ή είναι ας πούμε παράνομο?

Δεν γινεται να πουλησεις ενα χαρακτηρα,ολο τον λογαριασμο δινεις και προφανως ειναι παρανομο οχι μονο στο Warcraft αλλα γενικα και σε αλλα παιχνιδια/πλατφορμες μεχρι και στις κονσολες βλεπε ps4.

Ακομα και το να πουλησεις gold σε καποιον αλλο για χρηματα ειναι παρανομο οπως και boost για παραδειγμα(1-120 πχ)με χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...