iddqdiddqd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Το τελευταίο (BFA) είναι κάπου €45, και ο μήνας κάπου €13. Εναλλακτικά, το πακετάκι για €50 που σου είπα. Επόμενο expansion μάλλον σε 2 χρόνια. Το 45ρι για το τελευταίο expansion μπορείς και να το καθυστερήσεις μερικές βδομάδες άμα θες, μέχρι να φτάσεις στο L110. Το recruit a friend είναι εδώ: https://worldofwarcraft.com/en-gb/game/recruit-a-friend
galatas1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, iddqdiddqd είπε Το τελευταίο (BFA) είναι κάπου €45, και ο μήνας κάπου €13. Εναλλακτικά, το πακετάκι για €50 που σου είπα. Επόμενο expansion μάλλον σε 2 χρόνια. Το 45ρι για το τελευταίο expansion μπορείς και να το καθυστερήσεις μερικές βδομάδες άμα θες, μέχρι να φτάσεις στο L110. Το recruit a friend είναι εδώ: https://worldofwarcraft.com/en-gb/game/recruit-a-friend να σαι καλα φιλε ειμαι κομπλε... επειδη το θελω και σε θηκουλα ετσι για την χαζομαρα μου θα το αγορασω απο μαγαζι και θα αγορασω την συνδρομη απο battlenet... ευχαριστω παρα πολυ !!!
aliakas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 το σωστό είναι να βάλεις πρώτα μια συνδρομή (13 ευρώ) αυτο σε πάει μέχρι το 110 lvl και μετά αν σου αρέσει το game αγοράζεις και το BFA το τελευταίο expansion δηλ 1
jmirko15 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Update: Εχθές μου ήρθε τελικά το Collector's. Προς το παρόν κάθεται κλειστό δίπλα στο Legion
iddqdiddqd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, galatas1 είπε να σαι καλα φιλε ειμαι κομπλε... επειδη το θελω και σε θηκουλα ετσι για την χαζομαρα μου θα το αγορασω απο μαγαζι και θα αγορασω την συνδρομη απο battlenet... ευχαριστω παρα πολυ !!! Άμα θες κουτί, πάρε αυτό για αρχή: https://www.skroutz.gr/s/3248834/World-Of-Warcraft-Battle-Chest-PC.html Είναι το παλιό battlechest που είχε μέσα 30 μέρες, ίδια λεφτά θα σου βγει με το να πληρώσεις 1 μήνα από τη σελίδα. Προσοχή, μόνο για νέο account (ή από trial σε φουλ).
galatas1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, iddqdiddqd είπε Άμα θες κουτί, πάρε αυτό για αρχή: https://www.skroutz.gr/s/3248834/World-Of-Warcraft-Battle-Chest-PC.html Είναι το παλιό battlechest που είχε μέσα 30 μέρες, ίδια λεφτά θα σου βγει με το να πληρώσεις 1 μήνα από τη σελίδα. Προσοχή, μόνο για νέο account (ή από trial σε φουλ). οκ θα αρχισω με αυτο αντι για την απλη συνδρομη και μετα παιρνω και το expansion.Ευχαριστω και παλι!!!
Silverage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχώς γέμισε καθυστερημένους αυτή την εβδομάδα. 7 wipes heroic Taloc, 5 wipes normal MOTHER και διάλυση. Αν δεν είσαι σε guild raid group δύσκολα τα πράγματα. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Silverage είπε Δυστυχώς γέμισε καθυστερημένους αυτή την εβδομάδα. 7 wipes heroic Taloc, 5 wipes normal MOTHER και διάλυση. Αν δεν είσαι σε guild raid group δύσκολα τα πράγματα. Όταν δίνεις gear χωρίς κόπο με chance για titanforged,αυτά συμβαίνουν.
Akula Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπέρα, ενδιαφέρεται κανείς για mythic+ ; Έχω ένα guardian druid και ψάχνω για έναν-δυο σταθερούς να τα φαρμάρουμε.
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ειναι Θεοι οι τυπαδες https://worldofwarcraft.com/en-us/news/22514561/celebrate-international-talk-like-a-pirate-day-in-style Purchase 180 Days Game Time in the Shop, and you’ll also receive the epic new Dreadwake mount free! The Dreadwake mount will then arrive as a stand-alone mount in the Blizzard Shop and in-game shop sometime in 2019.
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και είχα βάλει εξάμηνη την προηγούμενη φορά. Τώρα έχω άλλους 2 μηνες. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Silverage
Xentimus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Silverage είπε Και είχα βάλει εξάμηνη την προηγούμενη φορά. Τώρα έχω άλλους 2 μηνες. Νομίζω είπαν όσοι έχουν ήδη 6μηνη το παίρνουν κατευθείαν, οπότε κοίτα μέσα στο παιχνίδι μήπως το έχεις!
aliakas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) α τώρα εξηγείται γιατί το token πηρε 50Κ πάνω Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από aliakas
costas_doct Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά τα φώτα σας! Τις τελευταίες ημέρες όταν είμαι στο παιχνίδι ξαφνικά μου ανεβάζει τρελό lag και τελικά γίνομαι disconnect. Μετά όταν ανοίγω το battlenet μπορεί να μου δείχνει ότι είμαι εκτός σύνδεσης ή αν καταφέρω και ανοίξω το παιχνίδι παίρνει πολύ ώρα να κάνει login και τελικά είτε μου πετάει πάλι disconnect ή με βάζει αλλά πάλι με lag και μετά από λίγο με πετάει μόνο του. Να σημειώσω ότι όταν συμβαίνει αυτό η σύνδεση μου στο internet είναι κανονικότατη δλδ δεν παρατηρώ να υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στη σύνδεση μου παρά μόνο ότι συμβαίνει με το wow. Μπήκα στο site της blizz και ακολούθησα κάποιες οδηγίες (για drop/ renew ip κλπ) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παίζει να είναι θέμα από τον πάροχο μου; κάποιος που να είχε παρόμοιο πρόβλημα; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από costas_doct
keravnos21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Αν παιζεις σε server με πολυ κοσμο μπορει να στο κανει γι αυτον τον λογο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα