Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηθελα να ξερα ποιος ειχε την ιδεα για το War Mode στο level up απο την στιγμη που οι περιοχες που κανεις exp δεν ειναι ιδιες και δεν υπαρχει περιορισμος στο αντιπαλο level.

Δηλαδη εχω βαρεθει να πετυχαινω αντιπαλο faction οταν κανω level up που να ειναι 120level επειδη η Blizzard ειχε την αλλη φοβερη ιδεα να βαλει world quest στις περιοχες του αντιπαλου faction στα 120.

Κοινως παω εγω στα 111 να κανω τα quest και μου σκανε απο το πουθενα ατομα 120 level που φυσικα με σκοτωνουν χωρις πολλα πολλα.

Παει φιλος μου να κανει invasion στο legion και πηγαιναν οι αλλοι 120level και τους ετρωγαν οταν κανανε τα quest.

Αυτο το world pvp ζητουσε ο κοσμος?

Και για τα Warfront ειναι νομιζω το πιο τραγικο δειγμα του να παιρνει ο αλλος δωρεαν epic gear με το να καθεται afk.

Και φυσικα στο general chat ενα spam απο διαφορους.Χτες πχ πετυχα Ελληναριο να γραφει με greeklish για Συριζα,Πασοκ κλπ.

Τα παραπανω ειναι τα μονα πραγματα που με ξενερωσαν ως τωρα στο expansion περισσοτερο.

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Fulgore

Δεν ξέρω , λογικά θα χει γίνει χαμούλης με το warmode , εγώ πάντως το χα στο off .

Τώρα με τo warfront , οκ και μένα δεν μου αρέσει σαν ιδέα είναι και βαρετό , από την άλλη βέβαια μου έδωσε και έξτρα κίνητρο να συνεχίσω , διότι σαν casual είχα κολλήσει κοντά στα 320 ilvl και με το άθλιο για μένα RNG και τα άσχημα party που έπεφτα δυσκολευόμουν στα heroic , συν η μεγάλη αναμονή γι αυτά , διότι για Mythic και Mythic+ ούτε λόγος να δοκίμαζα με το χαμηλό ilvl μου  , τα world quest αν κ τα έβρισκα πάντα βαρετά , τώρα τα κυνηγούσα γιατί δεν είχα κ άλλη επιλογή.

Τώρα με το warfront σε 2 μέρες πήγα 340 ilvl και ήρθε η ώρα να δοκιμάσω την τύχη σε κάνα normal raid και κάνα Mythic dungeon , είχα αρχίσει να ξενερώνω , αλλιώς δεν ξέρω ίσως και να έκανα κανά διάλειμμα μέχρι να βγει το LFR για να πάρω κανά item ...

Σε όσα έχω μπει πάντως διώχνουν κόσμο afk  .

Χαμός στα chat τα έχω ανενεργά γιατί δεν άντεχα το spam .

Το war front είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί δίνει τσάμπα epics χωρίς κόπο.

Αν σου κάτσει titanforged από το quest του 390 αυτό είναι πιο πάνω και από mythic Uldir!

Και φυσικά γιατί να κάνεις mythic dungeon η και raid όταν μπορείς να σπαμαρεις warfronts και απλά να περιμένεις να σου κάτσουν warforged η titanforged.....

Δίνουν gear δεξιά και αριστερά απλά για να κρατήσουν κόσμο..

Πέφτουν 390άρια στο warfronts ? Δε το ξέρα .

Ντάξει ναι δίνει set ολόκληρο !

Λόγω ilvl δεν είχα δοκιμάσει mythic dungeons αλλά κυρίως ξενέρα τα dungeons σε αυτό το expansion δεν τα πάω καθόλου , δεν τα απολαμβάνω καθόλου , τα θεωρώ ψιλοχάλια .

Εγώ έμαθα για τα warfronts αφού έλιωσα στα heroics.Σκεψου ότι μου πήρε 2μερες για να μου πέσει ένα weapon.

Το quest του warfront δίνει 370 που έχει πιθανότητα για titanforged.

7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ηθελα να ξερα ποιος ειχε την ιδεα για το War Mode στο level up απο την στιγμη που οι περιοχες που κανεις exp δεν ειναι ιδιες και δεν υπαρχει περιορισμος στο αντιπαλο level.

Γιατί δεν το βάζεις στο OFF τότε 

ΣΤα warfronts  δεν θα έχεις πάντα πρόσβαση, μόλις τελειώσει η σειρά σας μετά παίρνουμε σειρά εμείς, άρα μετά από δυο εβδομάδες πάλι 

6 λεπτά πριν, aliakas είπε

Γιατί δεν το βάζεις στο OFF τότε 

Τον λόγο που το βάλανε ψάχνω να βρω...

Επίσης μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα για τα warfronts.

Κάνε ένα κόπο να δεις το video που ανέβασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβγαλα τα πρώτα 5 boss του Uldir σήμερα τελευταία μέρα πριν το reset. Ο Zul μας έπρηξε με τα adds. 3 pugs όλα στο τέλος διαλύθηκαν γιατί δεν έβγαινε.

Τον έβγαλε κανένας; Για normal πάντα.

Επεξ/σία από Silverage

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το war mode γενικα ειναι πολύ καλό. Δεν ειναι απαραιτητο για να κανεις leveling. Ειναι το αντιστοιχο του pvp server απλα τωρα εχεις επιλογη σε οποιον server και να εισαι. Επισης εγω εχω ζησει πολυ ωραιες φασεις με μαχες με το war mode ανοιχτο, και το θεωρω ο,τι καλυτερο εχει γινει για το world pvp στα τελευταια expansion, ισως και απο εποχη vanilla. Ακομα και μικροτερο level που ημουν μια χαρα ειχα πιθανοτητα να νικησω τον 120 που ηρθε να με σκοτωσει, οπως και το καταφερα σε μερικα gank.

Τελικως, ειναι κατι optional για οσους τους αρεσει και δεν ειναι απαραιτητο.

Επεξ/σία από Xentimus

Ναι και εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η γκρίνια από τη στιγμή που πας Stormwind/Οrgrimmar και το απενεργοποιείς αν δεν θες να σε gangaroun.

Για να μαζέψεις afk 340 gear καλό είναι το warfront, σε όλα τα υπόλοιπα μου φαίνεται βαρετό. 

Το expansion είναι χειρότερο από legion αλλα καλύτερο από cata/wod οπότε είτε το αποδέχεσαι και συνεχίζεις και παίζεις είτε κάνεις unsub.

12 ώρες πριν, aliakas είπε

βαριέμαι ρε c να ακούσω τον μονόλογο του μισή ώρα 

πάντως θα είναι ότι πρέπει εκεί πέρα για low ilvls και alts 

Μετα μην μου παραπονιεται ο κοσμος ομως ποσο ευκολα παιρνεις gear με main ή alt ουτε 1 μηνα στο expansion βγαζοντας αχρηστο το υπολοιπο content γιατι το warfront αυτο το πραγμα κανει στην ουσια.

Βεβαια να μου πεις καθομαι και εγω και τα γραφω στο forum που παιζει οι περισσοτεροι να εχουν σταματησει να παιζουν αν κρινω απο το insomnia community και ποσοι ειναι online πλεον(κοινως 1-2 ατομα στην καλυτερη)....

3 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Ναι και εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η γκρίνια από τη στιγμή που πας Stormwind/Οrgrimmar και το απενεργοποιείς αν δεν θες να σε gangaroun.

Δεν λεγεται γκρινια αυτο αλλα παραπονο στο τι νοημα υπαρχει που μπηκε οταν γινεται κακη χρηση του με αυτο τον τροπο,υπαρχει μια βασικη διαφορα στο ενα με το αλλο....

Για το afk 340 gear(με πιθανοτητα για titanforged)μια απο τα ιδια.Στην ουσια βγαζει αχρηστα world quests,heroic dungeons,mythic dungeons και ακομα και το LFR που ακομα δεν εχει βγει.

Σημείωση: το quest για το warfront δινει μέχρι 395. https://raider.io/characters/eu/twisting-nether/Andrasteia τα gloves

Επίσης είναι μεγάλη βλακεία το warfront εφόσον είναι pve. Ουσιαστικά δεν υπάρχει τρόπος να χάσεις. Ο μόνος σκοπός που υπάρχει είναι να ντύνει τα alts και τους casual.

Μην παρεξηγηθώ και εγώ casual είμαι πλέον

15 λεπτά πριν, PunishedSnake είπε

Σημείωση: το quest για το warfront δινει μέχρι 395. https://raider.io/characters/eu/twisting-nether/Andrasteia τα gloves

385 πεφτει απο Uldir mythic(χωρις titanforged προφανως)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...