Xentimus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Giannacos21 είπε Αξιζει καποιος να γυρισει στο παιχνιδι χωρις να αγορασει ακομα το battle for azeroth expansion; Ναι φυσικά, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα να κάνεις! ειδικά αν δεν είχες ασχοληθεί με το legion! αν είχες, μπορείς να ανεβάσεις νέους χαρακτήρες κλπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Giannacos21 είπε Αξιζει καποιος να γυρισει στο παιχνιδι χωρις να αγορασει ακομα το battle for azeroth expansion; Αν εχει παιξει μεχρι το τελευταιο expansion προφανως και οχι(δηλαδη απλα να ξαναμπει να παιξει το Legion). Αν παλι εχει μεινει ποσα expansion πισω(πχ wrath/cataclysm)προφανως και αξιζει,εστω για 1-2μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Στις 25/8/2018 στις 3:54 ΜΜ, polaki είπε Ακριβώς έτσι είναι. Όλοι μας κοιτάμε παλιές φωτογραφίες με παιχνίδια 80s, μπλουζάκια fido dido και κάψιμο gameboy tetris και τα βλέπουμε με νοσταλγία. Αλλά το να ξαναασχοληθεί κάποιος με αυτό, no way. Κάποτε AV έκανε 10+ ώρες να τελειώσει το κάθε game... Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω, προτιμάω να μείνω με τις αναμνήσεις! Ειπαμε δεν ειναι για ολους. Ο παραγοντας νοσταλγια υπαρχει, και σιγουρα η φοβερη εμπειρια του να παιζεις ενα ΜΜΟ για πρωτη φορα (για πολλους) και μαλιστα τοσο υψηλης ποιοτητας σε σχεση με τον ανταγωνισμο εκεινη την εποχη δεν γινεται να ξαναβρεθει. Αλλα πραγματικα, πιστευω οτι υποτιματε το τι συμβαινει με το vanilla. Η ζητηση που υπαρχει και μαλιστα τοσα χρονια (και ανεβαινει) δεν μπορει να εξηγηθει με τη νοσταλγια και κατα τη γνωμη μου ουτε απο το γεγονος οτι οι private ειναι δωρεαν. Αν ηταν ετσι, γιατι να μην ειναι οι δημοφιλεις servers αυτοι που εχουν τα μεταγενεστερα patches? Οι πιο πολλοι ειναι αδειοι. Τα 10χιλιαρα πληθυσμου ειναι στο vanilla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Bspus είπε Ειπαμε δεν ειναι για ολους. Ο παραγοντας νοσταλγια υπαρχει, και σιγουρα η φοβερη εμπειρια του να παιζεις ενα ΜΜΟ για πρωτη φορα (για πολλους) και μαλιστα τοσο υψηλης ποιοτητας σε σχεση με τον ανταγωνισμο εκεινη την εποχη δεν γινεται να ξαναβρεθει. Αλλα πραγματικα, πιστευω οτι υποτιματε το τι συμβαινει με το vanilla. Η ζητηση που υπαρχει και μαλιστα τοσα χρονια (και ανεβαινει) δεν μπορει να εξηγηθει με τη νοσταλγια και κατα τη γνωμη μου ουτε απο το γεγονος οτι οι private ειναι δωρεαν. Αν ηταν ετσι, γιατι να μην ειναι οι δημοφιλεις servers αυτοι που εχουν τα μεταγενεστερα patches? Οι πιο πολλοι ειναι αδειοι. Τα 10χιλιαρα πληθυσμου ειναι στο vanilla Απο την μια εχεις αυτους που οντως επαιξαν το παλιο vanilla/Tbc wow και μιλανε για nostalgia σε συγκεκριμενους τομεις(πως ηταν το Progress τοτε,πως ηταν τα professions/guilds κλπ)και απο την αλλη εχεις τους υπολοιπους οι οποιοι λενε για νοσταλγια χωρις καν να εχουν παιξει το αρχικο wow. Επισης υπαρχουν και αυτοι που επαιξαν το αρχικο wow αλλα ισα ισα που τα περισσοτερα πραγματα δεν τους λειπουν οπως για παραδειγμα να τρως 4ωρες για να βγαλεις ενα dungeon ας πουμε. Απλα ακολουθουν το ''hype''των υπολοιπων. Α και για να γελασουμε και λιγο να θυμισω οτι τα Ninja pulls/loot τυπου Leeroy απο τα 60 ξεκινησαν. Το ιδιο για παραδειγμα και με το Wrath που πολλοι το θεωρουν απο τα καλυτερα,αλλα ξεχνανε να αναφερουν οτι τοτε μπηκε πχ το LFG(που ειδικα στις αρχες ηταν ενα χαλι μαυρο),τοτε μπηκε το περιβοητο gear score,και τοτε πρωτο χωρισαν τα raid απο πλευρας πληθυσμου(10-25). Δηλαδη πολλες φορες οταν πολλοι λενε τα καλυτερα για καποια expansion(ή για τα αγαπημενα τους ας πουμε),ξεχνανε(ολως τυχαιως)να αναφερουν και τα στραβα που ειχε το καθε expansion λες και ολα ηταν μια χαρα. Τελος αν οντως υπηρχε τοσο τεραστια ζητηση και ο κοσμος δεν ηταν ικανοποιημενος απο τα τελευταια expansion,δεν θα χτυπαγαν τοσο μεγαλα νουμερα/πωλησεις.... Γιαυτο λεω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Αλλα οπως και να εχει ειναι ψιλο ανουσιο να μιλαμε για vanilla servers και wow απο την στιγμη που δεν εχουμε κατι επισημο και μολις πριν λιγες μερες βγηκε το νεο expansion(που λογικα θα το ξεκινησω απο αυτη την εβδομαδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 53 λεπτά πριν, Fulgore είπε Απο την μια εχεις αυτους που οντως επαιξαν το παλιο vanilla/Tbc wow και μιλανε για nostalgia σε συγκεκριμενους τομεις(πως ηταν το Progress τοτε,πως ηταν τα professions/guilds κλπ)και απο την αλλη εχεις τους υπολοιπους οι οποιοι λενε για νοσταλγια χωρις καν να εχουν παιξει το αρχικο wow. Επισης υπαρχουν και αυτοι που επαιξαν το αρχικο wow αλλα ισα ισα που τα περισσοτερα πραγματα δεν τους λειπουν οπως για παραδειγμα να τρως 4ωρες για να βγαλεις ενα dungeon ας πουμε. 55 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το ιδιο για παραδειγμα και με το Wrath που πολλοι το θεωρουν απο τα καλυτερα,αλλα ξεχνανε να αναφερουν οτι τοτε μπηκε πχ το LFG(που ειδικα στις αρχες ηταν ενα χαλι μαυρο),τοτε μπηκε το περιβοητο gear score,και τοτε πρωτο χωρισαν τα raid απο πλευρας πληθυσμου(10-25). Δηλαδη πολλες φορες οταν πολλοι λενε τα καλυτερα για καποια expansion(ή για τα αγαπημενα τους ας πουμε),ξεχνανε(ολως τυχαιως)να αναφερουν και τα στραβα που ειχε το καθε expansion λες και ολα ηταν μια χαρα. Τελος αν οντως υπηρχε τοσο τεραστια ζητηση και ο κοσμος δεν ηταν ικανοποιημενος απο τα τελευταια expansion,δεν θα χτυπαγαν τοσο μεγαλα νουμερα/πωλησεις.... Γιαυτο λεω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Αλλα οπως και να εχει ειναι ψιλο ανουσιο να μιλαμε για vanilla servers και wow απο την στιγμη που δεν εχουμε κατι επισημο και μολις πριν λιγες μερες βγηκε το νεο expansion(που λογικα θα το ξεκινησω απο αυτη την εβδομαδα). Αυτο που προσπαθουνε να πουνε οι υποστηρικτες του classic ειναι οτι προκειται στην ουσια για διαφορετικο παιχνιδι πλεον. Δεν μιλαμε για καλυτερο η χειροτερο. Διαφορετικο, γι αυτο και το οτι ακομα τα καινουρια expansions εχουν περαση δεν αλλαζει κατι για το case του classic. Δεν ειναι το νεο περιεχομενο που απογοητευει το παλιο κοινο αλλα οι αλλαγες του gameplay. Αν θεωρεις οτι το να περπατας σε ολο το χαρτη ειναι βαρετο, το να κανεις quests στα οποια πρεπει να διαβασεις και το description, η δε σε νοιαζει που δεν υπαρχουν πλεον ουσιαστικα server communities αφου ολοι μπορουν να ματσαριστουν με ολους μπαινοντας απλως σε queues απο την πολη, το classic προφανως δεν θα το αγγιξεις. Η αλλη ομαδα ειναι προθυμη να θυσιασει καποια θετικα του μοντερνου wow για το μεγαλυτερο immersion στον κοσμο του παιχνιδιου, το open world (που εξαφανιστηκε) και το server community. Τα χαρακτηριστικα που θεωρουν προτερηματα οι μεν ειναι ειτε αδιαφορα ειτε μειονεκτηματα για τους δε. Και οι αλλαγες ηρθαν σταδιακα, αν και θεωρω οτι το cataclysm το εκανε πιο φανερο, ουσιαστικα ειχαν αρχισει απο το BC Θα συμφωνησω ομως οτι ειναι ανουσιο να το συζητηαμε πριν δουμε τι σκοπευουν να κανουν, το οποιο θα εξαρτηθει σε μεγαλο βαθμο απο την αρχικη ζητηση και το τι θα εχει απομεινει 3 μηνες μετα. Αν βαλουν διαφορετικο πακετο συνδρομης και υπαρχει user base, μεχρι και κανονικο fork του παιχνιδιου δικαιολογειται με νεο (η εστω adapted) περιεχομενο αλλα στο classic gameplay style. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορουν απλως να το σηκωσουν και να το αφησουν στατικο. Αυτο δεν εχει ελπιδα επιτυχια. Ολα τα MMO χρειαζονται καποια δυναμικοτητα στον κοσμο τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Ξεκίνησα χτες κανά δυωράκι στο πολύ χαλαρό. Δηλαδή ακόμα και με professions ασχολήθηκα Δεν ξέρω, δεν μου άφησε κάποια αίσθηση wow. δηλαδή περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό. Οκ πας σε μια περιοχή με trolls etc αλλά το έχουμε ξαναδεί αυτό 15 φορές. Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι με την μια είδαμε την κύρια πόλη; Μπορεί να μην είναι αυτή βέβαια, αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Επίσης αν και με full rest πήρα ένα level, σχετικά εύκολα θα έλεγα. Anyway είδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έχοντας φτάσει και εγώ 120 μετά από σχετικά χαλαρό gameplay να παραθέσω και εγώ 2-3 σκέψεις μου. Ως Alliance, είδα περιοχές που αισθητικά μου άρεσαν παρά πολύ. Το όλο θέμα με το Kul Tiras είναι πολύ όμορφο και αρκετά μυστήριο. Το στορι ώρες ώρες κάπως μπερδεμένο και ανούσιο αλλά στο σύνολο σε πολύ καλό επίπεδο, δίχως όμως να αγγίζει τα επίπεδα storytelling του Legion όπου η ιστορία κάθε περιοχής ήταν ξεκάθαρη και πανέμορφη. Εχω να προσθέσω πως, τα dungeons φαίνονται παρά πολύ ωραία και αρκετά balanced. Μαζι με τα World Quests και τα Island Expeditions είναι ότι έχουμε δει από το expansion προς το παρόν. Άρα σχεδόν τίποτα ουσιαστικά ακόμη. Είναι ένα πολύ ποιοτικό ξεκίνημα όποτε μένει να δούμε την συνέχεια και πως θα «ανοίξει» περαιτέρω. Τελος, όσο για την κουβέντα για το vanilla, ακούω πολύ κόσμο να παραπονιέται για το grind που έχει τώρα το παιχνίδι ή ακόμη και για το γεγονός ότι σε βάζει να κάνεις μια φορά exploration όλο το map για να πάρεις το pathfinder. Οι ίδιοι αυτοί που παραπονιούνται ζητούν πίσω το vanilla που όλα αυτά τα είχε x10. Το παιχνίδι μεγαλώνει και εξελίσσεται. Δεν σου αρέσει το LFR να καθίσεις φιλε μου και να φτιάξεις χαρακτήρα να κάνει Mythic raids σε σωστό guild. Δεν σου το πήρε κανένας αυτό. Όμως για τα άτομα που δεν το θέλουν αυτό η Blizzard δεν μπορεί να τους στερεί όλο το endgame την στιγμή που οι ίδιοι την πληρούν 12 ευρώ το μήνα για να παίζουν. Το storytelling αλλά και οι χαρακτήρες έχουν πάει σε άλλο επίπεδο από την εταιρία και συνεχεια βλέπουμε πράγματα για τα οποία απλά ακούγαμε ή βλέπαμε ελάχιστα στο Warcraft 3 ας πούμε όπως τα Broken Isles, Emerald Nightmare, Kul Tiras, Tomb of Sargeras. Αν το WoW είχε μείνει σε επίπεδα vanilla τώρα όλοι εδώ μέσα θα κράζαμε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό και ότι είναι στάσιμο και αλλά τέτοια μαργαριτάρια. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από DrXavier 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Πάντως μου την έχει σπάσει απίστευτα που έφυγε το full screen mode. Κάνεις alt-tab (κάτι που το κάνεις συνέχεια στο wow), εξαφανίζεται η taskbar, παίζει ήχος ώρες ώρες, συνεχίζει να καταναλώνει πόρους full από cpu/gpu, γενικά ένα χάος. Άσε που στην αρχή δεν έπαιζε και το gsync και τα max fps είχαν κολλήσει στα 60. και από ότι διάβασα οφείλετε σε dx12? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 47 λεπτά πριν, greg4 είπε Πάντως μου την έχει σπάσει απίστευτα που έφυγε το full screen mode. Κάνεις alt-tab (κάτι που το κάνεις συνέχεια στο wow), εξαφανίζεται η taskbar, παίζει ήχος ώρες ώρες, συνεχίζει να καταναλώνει πόρους full από cpu/gpu, γενικά ένα χάος. Άσε που στην αρχή δεν έπαιζε και το gsync και τα max fps είχαν κολλήσει στα 60. και από ότι διάβασα οφείλετε σε dx12? Για να μην καταναλώνει πολλούς πόρους βαλε limit στα fps στο background απο τις ρυθμίσεις. Έτσι έκανα εγώ γιατί όταν χάζευα στο internet η κάρτα γραφικών έδινε πόνο και μου έπαιρνε τα αυτιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) εντάξει το game το ξεπέταξαν βιαστικά και είναι ανέτοιμο και γεμάτο bugs είχαν την φαεινή ιδεα να δέσουν το War campaign progress με reputation με faction και το game έχει γίνει ένα World Quest festival ευπρόσδεκτες οι αλλαγές στο AH Deposit είναι το πρώτο βήμα για ένα ποιο 'καθαρό' ΑΗ γενικά το νέο exp είναι μια μετριότητα και κάτω από τα blizzard στανταρντ αλλά λόγω της βουτιάς του token θα παίζουμε για πολύ καιρό ακόμα Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από aliakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, aliakas είπε War campaign progress με reputation με faction επειδή δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί, τι ακριβώς εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, greg4 είπε επειδή δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί, τι ακριβώς εννοείς; Πρεπει να ανεβαζεις το reputation honorbound για να ξεκλειδωνεις quests για το warcampaign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, aliakas είπε γενικά το νέο exp είναι μια μετριότητα και κάτω από τα blizzard στανταρντ Τα ποια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Εντάξει το legion ήταν ΑΑΑ και από την πρώτη στιγμή ένιωθες ένα δέος. 115 level και ακόμα είμαι κάπως με την ελπίδα και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, greg4 είπε Εντάξει το legion ήταν ΑΑΑ και από την πρώτη στιγμή ένιωθες ένα δέος. 115 level και ακόμα είμαι κάπως με την ελπίδα και μόνο. Ναι πριν απο αυτο ομως?Επισης το να σου καθονται legendary στο δρομο απο random mobs ή τωρα πριν το expansion που αγοραζες οποιο ηθελες ηταν τρελο fail. Και ουτως ή αλλως στο Legion ριξανε δουλεια γιατι ειχαν φαει κραξιμο απο το προηγουμενο Warlords. Βεβαια και για το BFA θα δειξει στην πορεια. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα