Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

39 λεπτά πριν, Bspus είπε

Δεν δικαιολογουνται να σε βαλουν να το ξαναπληρωσεις η να βαλουν ξεχωριστη συνδρομη. Αν κανουν κατι τετοιο ειναι απαραδεκτοι. Αλλα αν με το ιδιο πακετο μπορεις να συμμετεχεις και σε classic servers, η εστω με ενα εφαπαξ κοστος, θα κρατησουν συνδρομητες που αλλιως μπορει να εφευγαν.

Και αν δεν το θελει ο κοσμος ας μεινει με 3-4 servers classic συνολο. Αυτοι σιγουρα θα γεμιζουν.

Μακαρι να το κανουν ετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

42 λεπτά πριν, Rafinha είπε

δεν εχω ασχοληθει ποτε κ στο σκεφτομαι
βασικα τι παιζει?
απο το big bang theory το κατι εχω ακουσει😫

Κατεβασε το παιχνιδι απο το battle net που αν δεν κανω λαθος ειναι δωρεαν μεχρι τα 20level.

Αν σου αρεσει,αγορασε 1 ή 2 μηνες συνδρομη για αρχη να παιξεις και να δεις ποσο και αν σε τραβαει το παιχνιδι.

Αν και δεν ξερω ποσο και αν θα σε βοηθησει ριξε μια ματια σε αυτο

Ωραιο το video της Azshara παντως,ισως το αγαπημενο μου απο τα 3.

να κάνω μια ερώτηση για τα tokens. ας πούμε τώρα που έπεσαν στα 180 κ λέω να πάρω. και το κρατάω στιν τσαντα μου μέχρι να αυξηθεί η τιμή αρκετά στον server μου.και μετά το πουλάω στο AH. Σε πόσο καιρό θα πάρω τα χρήματα μου? άμμεσα ή περιμένω κάποιο χρονικό διάστημα?

Νομιζω δεν μπορεις να το πουλησεις αν το παρεις απο το ΑΗ αλλα μονο να το χρησιμοποιησεις. Γυρναω σημερα βραδυ απο 20 μερες διακοπες και ειμαι ταπι..... Βλεπω ομως 180 το τοκεν ενω το ειχα αφησει 303 αν θυμαμαι καλα.....  Εχω 240κ οποτε τζαμι!!!!  Δεν μπορω να καταλαβω πως ισοπεδωθηκε ετσι η τιμη του μπορςι καποιος να εξηγησει τι παιζει? 

3 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Νομιζω δεν μπορεις να το πουλησεις αν το παρεις απο το ΑΗ αλλα μονο να το χρησιμοποιησεις. Γυρναω σημερα βραδυ απο 20 μερες διακοπες και ειμαι ταπι..... Βλεπω ομως 180 το τοκεν ενω το ειχα αφησει 303 αν θυμαμαι καλα.....  Εχω 240κ οποτε τζαμι!!!!  Δεν μπορω να καταλαβω πως ισοπεδωθηκε ετσι η τιμη του μπορςι καποιος να εξηγησει τι παιζει? 

Δεν μπορεις να βγαλεις ευκολα πλεον χρημα οπως στο Legion. Αυτο οφειλεται κυριως στο scraping που καθιστουν ΑΦΘΟΝΑ τα crafting reagents που σημαινει οτι τα παντα σχεδον στο ΑΗ ειναι παμφτηνα  (σχετικα παντα)

33 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Οι περισσοτεροι λογω του expansion παιζουν με συνδρομη παρα να αγοραζουν token.

Προσφορα και ζητηση δηλαδη.

1 ώρα πριν, Sartiv είπε

Δεν μπορεις να βγαλεις ευκολα πλεον χρημα οπως στο Legion. Αυτο οφειλεται κυριως στο scraping που καθιστουν ΑΦΘΟΝΑ τα crafting reagents που σημαινει οτι τα παντα σχεδον στο ΑΗ ειναι παμφτηνα  (σχετικα παντα)

Scrapping?  Herbs &  ores δεν εχουν αξια ομως??? 

Στις 24/8/2018 στις 2:25 ΜΜ, Erevus είπε

Έχει δίκιο ο Fulgore. Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάτι εφιαλτικά runs σε dungeons τύπου Uldaman ή Maraudon (εκεί πολλές φορές δεν βρίσκαμε την είσοδο του instance για αρκετά λεπτά) που ενώ φτάναμε με κόπο κάποια στιγμή στα μισά του instance, κάποιος αποχωρούσε ή καταλάθος γίνονταν disconnect, οπότε για να βρούμε αντικαταστάτη έπρεπε ή να ψάξουμε στο guild chat ή... να κάνει κάποιος HS στο Ironforge και να ψάξει μέσω Tradechat. Κι όταν έβρισκε κάποιον, έπρεπε να επιστρέψουν στο instance κι ως τότε κάποια trash mobs είχαν ήδη αρχίσει να κάνουν respawn... 

Να θυμηθώ επίσης ότι για να μπεις σε ένα battleground, π.χ. στο Warsong, έπρεπε να πας μέχρι τη φυσική του είσοδο στο Ashenvale Forest (ή στα Barrens για τους Horde) για να διαπιστώσεις ότι μπορεί να είχε queue 1 ώρα; Ή τους rogue που σε σκότωναν one shot;

Νομίζω ότι η αδημονία για τους classic servers είναι καθαρά φάση νοσταλγίας και τίποτε περισσότερο. Λίγες ώρες να παίξουν στους classic servers και θα βαρεθούν οι σημερινοί παίκτες του WOW. Πιστεύει κανείς ότι θα πηγαίνουν με την ίδια καψούρα να τρέχουν ξανά και ξανά το Molten Core raid, αφού ΠΡΩΤΑ κάνουν τα attunement quests, κι αφού βρούνε fire resistance gear, κι αφού καταφέρουν να μαζέψουν ΣΑΡΑΝΤΑ νοματαίους για να ρίξουν ένα boss και να μοιραστούν loot 2-3 items τη φορά;

No thanks :)

Ακριβώς έτσι είναι. 

Όλοι μας κοιτάμε παλιές φωτογραφίες με παιχνίδια 80s, μπλουζάκια fido dido και κάψιμο gameboy tetris και τα βλέπουμε με νοσταλγία. 
Αλλά το να ξαναασχοληθεί κάποιος με αυτό, no way. 

Κάποτε AV έκανε 10+ ώρες να τελειώσει το κάθε game... 
Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω, προτιμάω να μείνω με τις αναμνήσεις! :)

Στις 24/8/2018 στις 1:06 ΜΜ, Bspus είπε

Θα βγει και επισημο classic wow απο τη Blizzard καποια στιγμη. Ειμαι περιεργος να δω τι θα κανουν αλλα μου κανει και εντυπωση ποσος κοσμος το περιμενει πως και πως.

Λέγεται νοσταλγία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...