KilliK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Αναφορά σε κείμενο τα πιο πολλα , δοκιμασε gw2 .. αυτο εχω και ***. ποιο ειναι αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rical Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, KilliK είπε ποιο ειναι αυτο; pata gw2 addon sto google 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 για το Guild Wars 2 μου βγαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rical Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, KilliK είπε για το Guild Wars 2 μου βγαζει Ναι ρε ... UI ειναι ... σαν να παιζεις gw2.. το κανει πιο clean το game imo gw2 wow addon pata Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από rical 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 α οκ, το βρηκα τωρα. θενξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ampalaea4 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Υπαρχει καποιο Casual Ελληνικο community παιδια? Για κανα Normal raidaki η κανα Dungeon κτλ? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 εφτασα 119 και μου μένει 50% περιπου για το cap. λίγα quests ακόμα και tiragarde τέλος. ομολογώ η συγκεκριμένη περιοχή και το στόρυ της δεν με ξετρέλανε. λογικά αύριο βράδυ θα έχω τις εντυπώσεις για το τί παίζει μετά το lvling. πάντως σας πρώτη φορά που το πάω χαλαρά, μπορώ να πω οτι το ευχαριστιέμαι πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, ampalaea4 είπε Υπαρχει καποιο Casual Ελληνικο community παιδια? Για κανα Normal raidaki η κανα Dungeon κτλ? Σελίδα 10 πιο πίσω θα βρεις αυτό που ψάχνεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγα τον priest 120 με έναν φίλο. Καλό το story των trolls. Οι περιοχές όμως απο εμφάνιση δεν με ξετρελάνανε, προτιμώ το στοιχειωμένο δάσος των alliance. Τώρα θα ανεβάσω τον paladin και μετά τελευταίο τον hunter, οι υπόλοιποι μετά το flying. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 χθες πήρα και το token μου ωραία έκπληξη η βουτιά στην τιμή του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, aliakas είπε χθες πήρα και το token μου ωραία έκπληξη η βουτιά στην τιμή του Πόσο εχει πάει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 εγώ το πηρα 233Κ αλλά έχει καθοδική τάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παίδες, σκέφτομαι να ξαναμπώ στον κόσμο του WOW μετά από αποχή περίπου 2,5 χρόνων...το άφησα στο Legion, αλλά σε αρχικό στάδιο όταν τελείωσαν όλα τα quests και είχα μόνο world quests. Εκεί το παράτησα. Είπα προ 2 ημερών να ξαναμπώ χωρίς το νέο expansion προς το παρών. Βλέπω μια νέα περιοχή με αρκετά scenario quests. Ποια η γνώμη σας; Αξίζει να τα κάνω τα του legion στην νέα αυτή περιοχή; Ή να χτυπήσω κατευθείαν το expansion και να προχωρήσω παρακάτω; Bonus Ερώτηση: Φθηνό site για αγορά cd-key; Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από Paralizer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, Paralizer είπε Καλημέρα παίδες, σκέφτομαι να ξαναμπώ στον κόσμο του WOW μετά από αποχή περίπου 2,5 χρόνων...το άφησα στο Legion, αλλά σε αρχικό στάδιο όταν τελείωσαν όλα τα quests και είχα μόνο world quests. Εκεί το παράτησα. Είπα προ 2 ημερών να ξαναμπώ χωρίς το νέο expansion προς το παρών. Βλέπω μια νέα περιοχή με αρκετά scenario quests. Ποια η γνώμη σας; Αξίζει να τα κάνω τα του legion στην νέα αυτή περιοχή; Ή να χτυπήσω κατευθείαν το expansion και να προχωρήσω παρακάτω; Bonus Ερώτηση: Φθηνό site για αγορά cd-key; Αν είναι να το παρατήσεις πάλι στα world quests δεν έχει νόημα. Εγώ να μην ασχοληθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Silverage είπε Αν είναι να το παρατήσεις πάλι στα world quests δεν έχει νόημα. Εγώ να μην ασχοληθείς. Ρε φίλος, άλλο ρώτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα