Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εκανα κάποια quests και είμαι 112. σταματάω για απόψε και συνεχίζω αύριο πρωί με τον καφέ μου. γενικά τα quests έχουν αρκετο grind αλλά το στορυ μέχρι στιγμής σαν alliance μαρέσει κ είναι αρκετα σκοτεινό. οι περιοχές είναι υπέροχες και οι διάλογοι των npcs είναι πολλά lvl πάνω,λες και βγήκαν απο ταινία. επίσης έχω την εντυπωση οτι το exp αυτο θα έχει διάρκεια ζωής και θα είναι αρκετα γεμάτο. πιστεύω οτι έχει να δώσει πάρα πολλά στο παιχνιδι. αυτά απο το μέτωπο, τα ξαναλέμε!

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ξεκίνησα Voldun μαζί με ένα φίλο λένε είναι δύσκολη περιοχή και να είσαι ντυμένος καλύτερα να ξεκινάς απο εκεί. Βέβαια δεν προχώρησα, έπεσα για ύπνο γιατί δουλεύω σήμερα αλλά θα το λιώσω.

Χθες στην Orgrimmar γινόταν χαμός και κόλλαγαν όλα. Μου άρεσε που είδα τόσο κόσμο μαζεμένο. Μακάρι να κρατούσε.

Οι περιοχές των alliance μ'αρέσουν πιο πολύ απο εμφάνιση που έπαιξα λίγο στο beta.

Επεξ/σία από Silverage

Έχω κάνει προπαραγγελία την Collectors από το Public και ακόμα δεν με έχουν ενημερώσει τι γίνεται. 

Ξερει κανείς τι παίζει γενικά ; Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ; 

• Like 1

1 λεπτό πριν, DrXavier είπε

Έχω κάνει προπαραγγελία την Collectors από το Public και ακόμα δεν με έχουν ενημερώσει τι γίνεται. 

Ξερει κανείς τι παίζει γενικά ; Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ; 

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις , λογικά θα είναι σε κάποια μεταφορική για παράδοση

4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ο soda ηδη εχει παει level 120 απο οτι βλεπω στο stream....

Μπράβο του και σε όσους το κάνουν αλλά το θεωρώ ανούσιο να βιάζεται κάποιος τόσο πολύ εκτός και αν κάνει streaming και βγάζει χρήματα από αυτό , και μιλάω για εκείνους που αρχίζουν από το πρώτο λεπτό με group να τρέχουν τα πάντα , να κάνουν skip τα πάντα από cinematic κτλπ , δεν νομίζω ότι ενδιαφέρονται για το παιχνίδι κάθε αυτό

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, SPANK είπε

Μπράβο του και σε όσους το κάνουν αλλά το θεωρώ ανούσιο να βιάζεται κάποιος τόσο πολύ εκτός και αν κάνει streaming και βγάζει χρήματα από αυτό

Και ομως δεν ειναι καθολου ανουσιο αγαπητε εισαι λαθος.Αυτοι που βιαζονται για να exp αρουν ειναι γιατι προετοιμαζονται για να τρεξουν και να λιωσουν τα heroics για gear για να ειναι ετοιμοι για raids.

Επισης ακομα και απο οικονομικης πλευρας να το δει καποιος,αυτοι που βιαζονται για level 120 ειναι που γεμιζουν και το AH και προλαβαινουν τις τιμες στα υψη.

Δεν ειμαι υπερ αυτου του μοντελου αλλα οταν το κανουν συγκεκριμενα ατομα(για raid progress)τοτε σε αυτους συγκεκριμενα εννοειται οτι αξιζει.

Κατα τα αλλα παντως στα του insomnia πρεπει να ειναι το expansion(release)με την μικροτερη συμμετοχη ως τωρα σε σχεση με παλιοτερα.

Θυμαμαι στα προηγουμενα υπηρχε πιο εντονο ενδιαφερον αρα μαλλον οι περισσοτεροι ειναι διακοπες :P

Επεξ/σία από Fulgore

Προσωπικά έχω σταματήσει το wow σχεδόν δύο χρόνια και δεν μπορώ να το ξαναρχίσω μιας κ δεν έχω καν pc (ένα macbook air έχω mID 2011 οπότε... nonono) 

Είμαι διακοπές αλλά πολύ ευχαρίστως θα τις ανταλλαζα με ένα a/c στους 18 βαθμούς στην Αθήνα και την απόλαυση ενός ακόμη xpac launch και leveling. 

• Like 3

1 ώρα πριν, chill είπε

Προσωπικά έχω σταματήσει το wow σχεδόν δύο χρόνια και δεν μπορώ να το ξαναρχίσω μιας κ δεν έχω καν pc (ένα macbook air έχω mID 2011 οπότε... nonono) 

Είμαι διακοπές αλλά πολύ ευχαρίστως θα τις ανταλλαζα με ένα a/c στους 18 βαθμούς στην Αθήνα και την απόλαυση ενός ακόμη xpac launch και leveling. 

DO IT .  Ψhνει κανεις χαλαρο lvlin ? Ειμαι 111 ακομα κυλ τιρας στο αρχικο αρεα.. μιας και θελw να κανω ολα τα storylines

επανέρχομαι λοιπόν.μετά απο μερικές χαλαρές ωρίτσες έφτασα lvl 115,τελείωσα όλα τα quests της πρώτης περιοχής,έκανα και το explore achievement εκεί για να μην το έχω μετά...και συνεχίζουμε μάλλον απο άυριο γιατί πρέπει να αράξουμε κ λίγο και να πιούμε κ κανα μπυρόνι. γενικότερα το story αν κ πολύ διαφορετικό με αυτά που μας εχει συνηθίσει η blizzard λέω κ πάλι οτι τα σπάει. πραγματικά θέλω να δώ πώς θα το εξελίξουν στο μέλλον.

Στις 14/8/2018 στις 8:29 ΜΜ, KilliK είπε

με τα addons τι παιζει, εχουν προσαρμοστει τα πιο γνωστα στην νεα αρχιτεκτονικη;

τα πιο πολλα  , δοκιμασε gw2 .. αυτο εχω και ***. 

Στις 14/8/2018 στις 7:24 ΜΜ, Norone92 είπε

Η πόλη της Horde αν και λίγο δύσκολη για navigation είναι πανέμορφη, θυμάμαι τέτοιο δέος είχα νιώσει όταν πρωτοείδα Shattrath στο BC.

αν και δεν εχω δει την αρχικη των horde που να δεις της alliance

Στις 14/8/2018 στις 5:27 ΜΜ, spiritclay είπε

επανέρχομαι λοιπόν.μετά απο μερικές χαλαρές ωρίτσες έφτασα lvl 115,τελείωσα όλα τα quests της πρώτης περιοχής,έκανα και το explore achievement εκεί για να μην το έχω μετά...και συνεχίζουμε μάλλον απο άυριο γιατί πρέπει να αράξουμε κ λίγο και να πιούμε κ κανα μπυρόνι. γενικότερα το story αν κ πολύ διαφορετικό με αυτά που μας εχει συνηθίσει η blizzard λέω κ πάλι οτι τα σπάει. πραγματικά θέλω να δώ πώς θα το εξελίξουν στο μέλλον.

..Κανω lvling και πινω χαλαρες strongbow🤣

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...