Balantakos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Πωλησεις κουτατου world of warcraft τον Αυγουστο 2016(παρολο που βγηκε στο τελος) Νουμερο ενα σε πωλησεις https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Αύγουστος-2016/39110.html Τον Σεπτεμβριο 4ο πισω απο τα ποδοσφαιρακια https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Σεπτέμβριος-2016/39589.html Απο τον Οκτωβριο εχει εξαφανιστει απο το top 10 των πωλησεων στην Ελλαδα. Αρα μονο τον πρωτο μηνα ειχε ολη την ζητηση κλασσικα και μετα ο κοσμος το εριξε στα ποδοσφαιρακια. Κοινως δεν φταινε οι εξεταστικες ή τα full προγραμματα. Πλεον ολοι αγοραζουν απο τα κλειδαδικα, πολυ πιο οικονομικα.
Xorxhs! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 έχει παραλαβει κανεις collectors ? Για αυριο μου είπαν ενω άλλες φορές παραλαμβάναμε νωρίς πριν το launch... Παίζει ανοικτο κατάστημα plaisio ή public που να κάνει event, τις επόμενες ώρες να πάμε να αγοράσουμε?
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε έχει παραλαβει κανεις collectors ? Για αυριο μου είπαν ενω άλλες φορές παραλαμβάναμε νωρίς πριν το launch... Παίζει ανοικτο κατάστημα plaisio ή public που να κάνει event, τις επόμενες ώρες να πάμε να αγοράσουμε? Εγώ αύριο το περιμένω στο εξωχικό αν και δεν καίγομαι μιας και είμαι διακοπές άλλα το πλαίσιο το έχει δώσει ήδη στην speedex
Xorxhs! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 εδω σε 2 ώρες ανοίγουν οι servers !! Χανόμαστε σου λέω και ακόμα στην speedex είμαστε... Μακαρι στο mall να ειναι ανοιχτά..
Xorxhs! Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Πετάχτηκα mall, κανενα event, πάλι καλά που τσίμπησα σελφι με Αντετοκουνμπος!
Vasivouzoukos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Άντε καλή τύχη και σε αυτό το expansion, να δούμε πως θα τα πάει.
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Πανω απο 500.000 viewers στο twitch :S Καλη τυχη και καλο κουραγιο σε οσους παιξουν day one (απο πλευρας servers και bugs το λεω) 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πανω απο 500.000 viewers στο twitch :S Καλη τυχη και καλο κουραγιο σε οσους παιξουν day one (απο πλευρας servers και bugs το λεω) Της τρελης γινεται, εγω ψηθηκα να ξαναρχισω μετα απο τοσα χρονια 😛
Vasivouzoukos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 550k τώρα, ελπίζω το lag να μην χαλάσει τη φάση στους μεγάλους streamers. Άντε να είναι και το πρώτο game που θα φτάσει 1 million viewers στο twitch, να δείξει μια και καλή ποιος είναι το αφεντικό.
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα ενταξυ ειπαμε μην τα παραλεμεν(σιγουρα το εχει φτασει το Lol πιο παλια). Απλα επεσε σε τελειως νεκρη περιοδο απο κυκλοφοριες μεχρι αρχες Σεπτεμβριου,γιαυτο και οι παντες απο οτι βλεπω το κανουν stream. 26 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Της τρελης γινεται, εγω ψηθηκα να ξαναρχισω μετα απο τοσα χρονια 😛 Αν οντως σε ψηνει τοτε γιατι οχι? Βεβαια αν δεν εχεις σκοπο να παιξεις αρκετο καιρο(κανα 2μηνο)θα σου βγει λιγο ακριβα παιχνιδι+συνδρομη για μικρο χρονικο διαστημα. Επισης παιζει τεραστιο ρολο πλεον και αν εχεις ή οχι παρεα(εμενα οι γνωστοι μου απο Σεπτεμβριο θα το ξεκινησουν πχ). Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από Fulgore
najinblue3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν οντως σε ψηνει τοτε γιατι οχι? Βεβαια αν δεν εχεις σκοπο να παιξεις αρκετο καιρο(κανα 2μηνο)θα σου βγει λιγο ακριβα παιχνιδι+συνδρομη για μικρο χρονικο διαστημα. Αξιζει για casual φαση? Ξερω οτι μπορω να δω ολο το περιεχομενο με lfr πλεον. Απο pvp, αξιζει να ξανα-ασχοληθω με αρενες η εστω casual bgs? Επαιζα για παρα πολυ καιρο hardcore ειδικα vanilla-tbc και σταματησα οταν πρωτοεβγαλα lk hc. Οποτε τα παντα απο το cata και μετα μου ειναι αγνωστα
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Αξιζει για casual φαση? Ξερω οτι μπορω να δω ολο το περιεχομενο με lfr πλεον. Απο pvp, αξιζει να ξανα-ασχοληθω με αρενες η εστω casual bgs? Επαιζα για παρα πολυ καιρο hardcore ειδικα vanilla-tbc και σταματησα οταν πρωτοεβγαλα lk hc. Οποτε τα παντα απο το cata και μετα μου ειναι αγνωστα To 90-95% του wow πλεον casual ειναι αρα δεν εχεις προβλημα απο πλευρας περιεχομενου σε γενικες γραμμες παντα. Το μονο προβλημα ειναι ποσο ορεξη εχεις να ασχοληθεις πλεον με το εν λογω παιχνιδι.Μολις φυγει η ''γλυκα'' των πρωτων ημερων και απο μεσα Σεπτεμβριου θα αρχισει να μειωνεται ο κοσμος κλασσικα. Το ιδιο παει και στο pvp κομματι.Σαν Casual προτιμοτερο ειναι να ασχοληθεις με bg και δεν ξερω και αν μπει κατι νεο στο expansion. Αν παλι θες να ''σκοτωσεις''το υπολοιπο του Αυγουστου+αρχες Σεπτεμβριου(δεν ξερω τι παιχνιδια περιμενεις μετα το καλοκαιρι.Τοτε δεν ειναι ασχημα αλλα δεν θα προλαβεις να δεις το νεο raid(τα προηγουμενα μεχρι και mists of pandaria τα εχεις ανετα solo). Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από Fulgore 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε To 90-95% του wow πλεον casual ειναι αρα δεν εχεις προβλημα απο πλευρας περιεχομενου σε γενικες γραμμες παντα. Το μονο προβλημα ειναι ποσο ορεξη εχεις να ασχοληθεις πλεον με το εν λογω παιχνιδι.Μολις φυγει η ''γλυκα'' των πρωτων ημερων και απο μεσα Σεπτεμβριου θα αρχισει να μειωνεται ο κοσμος κλασσικα. Το ιδιο παει και στο pvp κομματι.Σαν Casual προτιμοτερο ειναι να ασχοληθεις με bg και δεν ξερω και αν μπει κατι νεο στο expansion. Και κατι ακομα. Εχω αγορασμενα τα expansions μεχρι το Pandarian. Ποια πρεπει να παρω τωρα? XD sry αλλα δεν εχω ιδεα
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Και κατι ακομα. Εχω αγορασμενα τα expansions μεχρι το Pandarian. Ποια πρεπει να παρω τωρα? XD sry αλλα δεν εχω ιδεα Το τελευταίο το BFA μαζί με συνδρομη. Αλλιώς έχεις περασμένο στον λογαριασμό σου μέχρι και το Legion και άρα θες συνδρομή απλά για να παίξεις μέχρι και αυτό,δηλαδή μέχρι τα 110. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα