Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιατι ευτυχως(εννοωντας στο να πεταει μονο 1 loot το καθε boss)?Απο την στιγμη που ειναι raid προηγουμενου expansion που μπορεις να sol αρεις και που προηγουμενως πηγαινες κανονικα για transmog,πλεον ετσι οπως το κανανε μονο για κραξιμο ειναι. Δεν ειναι οτι ετσι λειτουργουσε και παλια και αρα δεν αλλαξε κατι. Ευτυχώς γιατί πηγαίνω με cloth και μου ρίχνει cloth, όχι plate όπως τα άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Silverage είπε Ευτυχώς γιατί πηγαίνω με cloth και μου ρίχνει cloth, όχι plate όπως τα άλλα. Εγω για τον αριθμο των drop που πεφτουν λεω(στο Brf)ομως,οχι για το τι πεφτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Εγω για τον αριθμο των drop που πεφτουν λεω(στο Brf)ομως,οχι για το τι πεφτει Αν πάω και μου ρίχνει 5 unusable items τί να το κάνω, για τα gold; Καλύτερα ένα και καλό. Πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο γκαντεμιά έχω όμως. Όλο το Siege of Orgrimmar και να ρίξει μόνο 2 trinkets και 2 back και όλα τα άλλα άχρηστα; Άντε γεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Silverage είπε Αν πάω και μου ρίχνει 5 unusable items τί να το κάνω, για τα gold; Καλύτερα ένα και καλό. Πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο γκαντεμιά έχω όμως. Όλο το Siege of Orgrimmar και να ρίξει μόνο 2 trinkets και 2 back και όλα τα άλλα άχρηστα; Άντε γεια! Γιατι προηγουμενως επερνες transmog gear και για τους alt σε ενα run. Αν για παραδειγμα παω και κανω το raid με ενα warrior,τοτε μπορουν να μου κατσουν transmog για hunter πχ(bow,gun κλπ),1handed οπλα(ειτε με agility,ειτε με strength,ειτε με intelligence),2handed οπλα(staff,polearm κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakides Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Εγώ θα πω απλώς For the Alliance, που πάνε και μας καίνε τα δάση! Είναι σωστά πράματα αυτά; Ντροπή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Στις 6/8/2018 στις 3:49 ΜΜ, fakides είπε Εγώ θα πω απλώς For the Alliance, που πάνε και μας καίνε τα δάση! Είναι σωστά πράματα αυτά; Ντροπή! Η Darnassus όμως ήταν αυθαίρετο φιλαράκι και όπως βλέπουμε εδώ είχε χτιστεί και πάνω σε ρέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από athinamj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Ολοκλήρωσα και την μάχη για την Undercity αλλά τελικά δεν υπήρχε κάποιο fos για το pre event? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 καλημέρα παίδες. Λοιπόν γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω με το rarity addon για να το σταματήσω να βγάζει όλες αυτές τις μετρήσεις/υπολογισμούς που μου εμφανίζει στο chat box? είναι ασταμάτητο και πολύ κουραστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 απογοητευτηκα για το οτι δεν παιζει FoS για το pre expansion event ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syban Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Εγώ περίμενα να βάλουν word quest σήμερα στο Lordaeron αλλά balls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε απογοητευτηκα για το οτι δεν παιζει FoS για το pre expansion event ..... Μπορει να το βαλουν αργοτερα ως FoS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Στις 6/8/2018 στις 1:29 ΜΜ, Silverage είπε Α καλά, Σκετη απολαυση παντως το Wow στην οθονη της υπογραφης σου(και πλεον και δικης μου) αλλα κριμα που εχει fps cap στα 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Πήρες οθόνη? 😛 Πάντως 1440p βολεύουν πολύ σε wow για addons κλπ όντως. Αλλά γιατί λες fps cap στα 100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Λαθος δικο μου το παραπανω,το ειχε απο μονο του στα 100 για καποιο λογο. Οσο για αυτο που ρωτας ναι την συγκεκριμενη που εχει και ο συμφορουμιτης και πρωτο παιχνιδι που δοκιμασα ηταν το wow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα