Mhlogiatros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Mακρια απο pvp servers θα βρεις μονο griefers
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Ένας τέτοιος κόσμος με VR και δεν θα θέλει κανείς να φύγει.. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Ναι οπως θα επρεπε να ειναι Κριμα που ολοι εχουν φυγει και οι servers ειναι παντελως μονοι και ερημοι ....
Witcher1st Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 On 01/12/2024 at 06:57, Mhlogiatros said: Ναι οπως θα επρεπε να ειναι Κριμα που ολοι εχουν φυγει και οι servers ειναι παντελως μονοι και ερημοι .... Ποιοι εχουν φυγει τρελε μου; Εχεις ακουσει για τους fresh anniversary servers; Ολοι εκει εχουν παει.
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Στο retail τρελε μου . Eκει που δε τον παιζεις μονο σου φωναζοντας σα ηλιθιος LF tank / healer
seithan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Τι λέτε ρε παιδιά, Kazaak δεν έχω καθολου θέμα κόσμου,το AH γεμάτο πράγματα, το guild ελληνικό κανει Mythic Raiding. Εάν δεν σας τραβάει δικαίωμα σας, μην παραπληροφορείτε γιατί ετσι. Και 500.000 κόσμος να έμενε, πάλι ΠΟΛΥΣ θα ήταν. Επίσης το xpac το βρίσκω πολύ καλό αν κ δυσκολακι τα m+ dungeons.
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Kazaak ?! και ειδικα horde σε εχω kickαρει οπως ηρθες . Ειναι διεθνες μιμιδιον πλεον αυτος ο server για τη τοξικοτητα του και τα griefers του . Μythic 5/8 ειμαι πλεον σε 4 μεγαλους servers και στατιστικα ολα τα καλα guilds 4/8 εχουν φτασει δεν ειναι πλεον το κατι φοβερο . Πολυ κοσμο εχει αλλα τι ποιοτητα κοσμου αστο ...... * Και τα m+ dungeons ειναι φεστ τοξικοτητας . ΜΜΟ που να επιβραβευει εχθρικη συμπεριφορα εχει πυροβολησει τα ποδια του .... Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Mhlogiatros
atonioz Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 πμ Ερώτησεις, το 1. classic παίζεις με την ίδια συνδρομή με το retail ? 2. Τα classic είναι πάνω απο ένα βάση των expansion ? 3. To Onlyfangs του Soda σε ποιον server/realm είναι , φαντάζομαι μπορείς να παίξεις στον ιδιο server ?
seithan Δημοσ. Δευτέρα στις 05:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:45 μμ 6 hours ago, atonioz said: Ερώτησεις, το 1. classic παίζεις με την ίδια συνδρομή με το retail ? 2. Τα classic είναι πάνω απο ένα βάση των expansion ? 3. To Onlyfangs του Soda σε ποιον server/realm είναι , φαντάζομαι μπορείς να παίξεις στον ιδιο server ? 1,2 : ναι 3 : νο αϊντία 1
Asotos33 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:53 μμ 8 ώρες πριν, atonioz είπε Ερώτησεις, το 1. classic παίζεις με την ίδια συνδρομή με το retail ? 2. Τα classic είναι πάνω απο ένα βάση των expansion ? 3. To Onlyfangs του Soda σε ποιον server/realm είναι , φαντάζομαι μπορείς να παίξεις στον ιδιο server ? ΝΑ ειναι...server Doomhowl...ναι μπορεις να παιξεις,αλλα πρεπει να φτιαξεις account στον NA...δε μπορεις να μπεις με το EU account...και φυσικα η συνδρομη αυτη ειναι και διαφορετικη. 1
ThaSAS12 Δημοσ. Τρίτη στις 12:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:38 μμ Καταρχήν τα βασικά. Παίζεις και άρα καίγεσαι με ένα MMO. Δεν έχεις ζωή...αλλά ψάχνεις ανθρώπινη λέει συμπεριφορά... Ντάξ. Καθρέφτη θέτε;
Mhlogiatros Δημοσ. Τετάρτη στις 07:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:50 μμ Yπαρχουν servers που κρατάνε ακόμα party etiquette δεν έχουν γίνει όλοι ζώα και τρόλια
Witcher1st Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 μμ Ισχυει. Ειδικα με το Hardcore, εχει επιστρεψει το WoW οπως ηταν παλια. Τα guild νιωθουν και ο κοσμος ειναι ακρως επικινδυνος. Το παραμικρο λαθος μπορει να οδηγησει σε διαγραφη του χαρακτηρα. Δεν υπαρχει τετοια αισθηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα