Προς το περιεχόμενο

Runtime Broker Προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Θελω να ρωτησω εαν ξερετε τι παιζει με το Runtime Broker, πραγματικα σπαει νευρα, μια φορα στο 3 μηνο θα χρειαστει να κανω format το pc μου εξαιτιας του, χωρις λογο αρχιζει και μου τρωει ολο το  CPU και το PC γινεται μαυρα χαλια. Πιστευω φταίνε τα windows updates, έχει κανεις άλλος καποιο παρόμοιο πρόβλημα;

Τι να κανω, να το αφησω ολη μερα μπας και φτιαξει ? Πραγματικα το PC δεν δουλευεται, τι να πω τα 10αρια ειναι οτι χειρότερο εχω δει ποτε, ακομα και τα vista πολυ καλύτερα μπροστά τους

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρακτηριστικά υπολογιστή;

Το runtime broker δεν είναι από τα updates αλλά μια ενδιάμεση υπηρεσία που ελέγχει κατά πόσο τα metro apps (windows 8, 8.1, 10) έχουν πρόσβαση στους πόρους που θέλουν. Ανεβαίνει συνήθως η χρήση του όταν χρησιμοποιείς apps από το store. Χρησιμοποιείς καθόλου εφαρμογές από το store;

Κανονικά ανεβαίνει λίγο η χρήση του όταν ανοίγεις κάποια store εφαρμογή αλλά μετά πρέπει να πέφτει. Αν θέλεις πήγαινε Ρυθμίσεις->Σύστημα->Ειδοποιήσεις και απενεργοποίησε όλες τις ειδοποιήσεις και δες πως θα πάει.

Επεξ/σία από micos000
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Χαρακτηριστικά υπολογιστή;

Το runtime broker δεν είναι από τα updates αλλά μια ενδιάμεση υπηρεσία που ελέγχει κατά πόσο τα metro apps (windows 8, 8.1, 10) έχουν πρόσβαση στους πόρους που θέλουν. Ανεβαίνει συνήθως η χρήση του όταν χρησιμοποιείς apps από το store. Χρησιμοποιείς καθόλου εφαρμογές από το store;

Κανονικά ανεβαίνει λίγο η χρήση του όταν ανοίγεις κάποια store εφαρμογή αλλά μετά πρέπει να πέφτει. Αν θέλεις πήγαινε Ρυθμίσεις->Σύστημα->Ειδοποιήσεις και απενεργοποίησε όλες τις ειδοποιήσεις και δες πως θα πάει.

Μακάρι να ειναι απο αυτο. Το προβλημα ειναι, πως γινεται καθε φορα που κανω update να εχω τετοιο θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...