Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με AGP

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες έτρεξα στον υπολογιστή μου το πρόγραμμα cpu-z-120a στις πληροφορίες μου έβγαζε ότι το AGP είναι 2x. Τότε ανέτρεξα στις ιδιότητες οθόνης και είδα ότι και εκεί το AGP είναι 2x. Έκανα επανεκκίνηση μπήκα στο bios και είδα ότι το AGP 4x support ήταν ενεργοποιημένο, το απενεργοποίησα. Φόρτωσα windows.Έκανα επανεκκίνηση και στο bios ενεργοποίησα το AGP 4x support. Πάλι τα ίδια. Έβαλα DirectX 9.0a. Τίποτα. Πέρασα τους τελευταίους Detonator drivers και τους drivers της μητρικής. Κανένα αποτέλεσμα. Έβγαλα την κάρτα γραφικών και καθάρισα τις επαφές της. Μάταιος κόπος. Άλλαξα κάρτες με έναν φίλο μου. Στον δικό του υπολογιστή η κάρτα μου έδειχνε AGP 4x ενώ η δικιά του στον δικό μου υπολογιστή 2x. Οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η μητρική έχει κάποιο πρόβλημα ή κάποιο μέρος του λογισμικού προκαλεί το πρόβλημα. Ξέρει κάποιος κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχει την μητρική ή την AGP;

Τώρα που έβαλα DirectX 9.0a όταν εκτελώ το dxdiag από Έναρξη >> Εκτέλεση… όταν αυτό ανοίγει συνεχώς διαβάζει από την δισκέτα και όλα τα CD-ROMs όταν υπάρχουν δισκάκια μέσα. Γιατί; Αυτό έχει σαν συνέπεια να καθυστερεί το πρόγραμμα στα test που εκτελεί. Όλα τα test ολοκληρώνονται με επιτυχία.

Πριν λίγο καιρό που είχα ελέγξει το σύστημα το AGP ήταν 4x.

Στοιχεία του συστήματος

CPU: Intel Pentium III EB 666 MHz, FSB 133 MHz, Socket 370 FC-PGA

RAM : SDRAM PC133 - 384 Mbytes

Mobo: QDI Advance 10, Chipset: Apollo Pro, SouthBridge: VT82C686

VGA: Nvidia GeForce2 MX 100/200 (Κατασκευαστής Pixelview, Οι drivers που συνόδευαν την κάρτα είναι της Prolink)

Hard disk: Western Digital 10,2 Gbytes 5200 rpm

CD-ROM: ASUS 52x

CD-RW: Acer 12x8x32

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...