Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Στο xbox game pass δεν αγοράζεις κανένα μα κανένα παιχνίδι απλά νοικιάζεις τα παιχνίδια που είναι το κάθε μήνα στο xbox game pass

Μα δεν έγραψα πουθενά ότι "αγοράζεις", αλλά "έχεις πρόσβαση".

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Το έχω αναλύσει και σε κάποιο νήμα του Μπλα Μπλα, τα ξαναγράφω εδώ προς ενημέρωση: υπάρχουν δύο τρόποι εφαρμογής του νόμου περί κινητών, κονσολών κλπ.

α) Αφαίρεση του ποσού του ΦΠΑ επιτόπου. Αυτό κάνει ο Γερμανός.

β) Πληρωμή όλου του ποσού και αφαίρεση του ΦΠΑ μεταγενέστερα με πιστωτικό τιμολόγιο. Αυτό κάνει η Public.

Το ποσό που θα πάρει κάποιος ως επιστροφή στην κάρτα, εξαρτάται από το ποσό που θα κοπεί εκείνη τη στιγμή στο τιμολόγιο. Δηλαδή, στον Γερμανό, όπου πρώτα αφαιρείται ο ΦΠΑ και μετά γίνεται η πληρωμή με κάρτα, το ποσό που θα πληρώσεις στο ταμείο θα είναι 429/1,24=345,97 και η επιστροφή που θα πάρεις θα είναι 69,19 ευρώ. Αντίθετα, εάν η ίδια προσφορά ίσχυε στα Public, θα πλήρωνες αρχικά 429, θα έπαιρνες επιστροφή 85,8 και μετά θα έπαιρνες και 83,03 (το ποσό του ΦΠΑ) πιστωτικό που θα σου επιστρέφονταν με τον ίδιο τρόπο που τα πλήρωσες.

Αυτά.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Δημοσ.

Καλησπέρα να ρωτήσω η συνδρομή που έχει αξίζει δίνει παιχνίδια να παίξεις γιατί σκέφτομαι να το πάρω το X ευχαριστώ

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, katman2000 είπε

αν παρεις bundle μην πας για αυτο που δινει το horizon γιατι ειναι free με το gamepass

καλα που το διευκρινησες, γιαυτο πηγαινα εγω.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

καλα που το διευκρινησες, γιαυτο πηγαινα εγω.

ναι, να διαλέξεις bundle με παιχνίδι που να μην ανήκει στα παιχνίδια του gamepass.....αλήθεια υπάρχει κάποιο;

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω αγοράσει το xbox one s και θα το παραλάβω σε 2 μέρες ,μέσα στο πακέτο έχει 1 μήνα pass.

Με συμφέρει να το ενεργοποιήσω άμεσα ή να αγοράσω κάποιο pass που είναι σε προσφορά τώρα λόγω black friday και να βάλω το pass της κονσόλας αργότερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Seldon68 είπε

Καλησπέρα.

Έχω αγοράσει το xbox one s και θα το παραλάβω σε 2 μέρες ,μέσα στο πακέτο έχει 1 μήνα pass.

Με συμφέρει να το ενεργοποιήσω άμεσα ή να αγοράσω κάποιο pass που είναι σε προσφορά τώρα λόγω black friday και να βάλω το pass της κονσόλας αργότερα;

αν δεν κάνω λάθος, αν δεν βάλεις πρώτο το pass της κονσόλας νομίζω ότι το χάνεις. Να ξέρεις ότι λογικά αν βάλεις το pass της κονσόλας και δηλώσεις παράλληλα και έναν τρόπο πληρωμής (πιστωτική, paypal κλπ) για επαναλαμβανόμενη πληρωμή θα πάρεις και ακόμη 1 μήνα δώρο. Μετά αν θέλεις σβήνεις τον επαναλαμβανόμενο τρόπο πληρωμής και έχεις ένα 2μηνο.

Βάλε το pass της κονσόλας, πάρε και τον ένα μήνα δώρο......σώμφωνα με αυτό που έχω ακούσει (και δεν έχω δοκιμάσει) αν πάρεις και την προσφορά θα προστεθεί στο τέλος του διμήνου...

Επεξ/σία από tempo
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Το horizon το δίνει παρέα με το forza 7 που δεν υπάρχει στο pass

θα αγορασεις δηλαδη καινουργιο xbox για να παιξεις παιχνιδι δυετιας?

Δημοσ.

Το forza 7 δεν είναι απλά παιχνίδι 2ετιας, είναι από τα λίγα παιχνίδια που παίζει 60fps σε 4k. 

Αν είσαι fan του είδους, δεν κοιτάς αλλού. 

Εγώ που δεν είμαι, μπορεί να σκεφτώ τη gold Rush edition αλλά με ενοχλεί που το χειριστήριο δεν έχει τα χρώματα στα κουμπιά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_dinos είπε

Το forza 7 δεν είναι απλά παιχνίδι 2ετιας, είναι από τα λίγα παιχνίδια που παίζει 60fps σε 4k. 

Αν είσαι fan του είδους, δεν κοιτάς αλλού. 

Εγώ που δεν είμαι, μπορεί να σκεφτώ τη gold Rush edition αλλά με ενοχλεί που το χειριστήριο δεν έχει τα χρώματα στα κουμπιά 

εμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο το gold rush αλλα ηθελα και το forza 7 που εχω να το παιξω απο το 4...τελος παντων αυριο μεθαυριο θα παρω ενα απο τα 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...