Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

XBOX ONE S 199 euro

XBOX ONS S bundled 215 euro 

XBOX ONE X 399 euro

XBOX ONE X bundled 429 euro

Skoutz,public,kotsovolos σχεδόν όλα price match.

Το κατοστάρικο κάτω ήδη το πέρασαν οι δικοί μας.

Μενει να δουμε  εξωτερικο τωρα ,την Μαυρη παρασκευη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Scorpio_21 είπε

Για πιο upadate μιλανε;δεν ξερω απιαστα αγγλικα και καπου το εχασα.ο αλλος λεει οτι εχει την beta και για αυτο του φτιαξε.σε ευχαριστω παντος.κατι τετιο μου κανει αλλα στα games

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω καποιο απο τα bundle που βγηκαν για black friday. Μπορει καποιος να μου εξηγησει την διαφορα μεταξυ like ive gold & gamepass συνδρομων? Απο οτι καταλαβα, η πρωτη ειναι για multiplayer και σου δινει καποια παιχνιδια παλια οσο καιρο ειναι ενεργη. Η δευτερη σου δινει προσβαση σε διαφορετικη βιβλιοθηκη παιχνιδιων?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, postfire είπε

ακριβως

δες εδω https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass

Το διαβασα στο site. Απλως μου φανηκε περιεργο το γεγονος πως δινουν παιχνιδια (διαφορετικα βεβαια...) και στις 2 δυο συνδρομες κι ελεγα μηπως καταλαβα κατι λαθος. Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

θελει ο αδερφος μου να παρει το xbox one s. αυτη η τιμη στα 215 ειναι blackfriday τελικη? η παίζει την παρασκευή να δουμε κατι καλύτερο γιατι βλέπω οτι ολα τα μεγάλα καταστήματα κάνανε price match με public που το εβγαλε πρωτο στα 215

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

θελει ο αδερφος μου να παρει το xbox one s. αυτη η τιμη στα 215 ειναι blackfriday τελικη? η παίζει την παρασκευή να δουμε κατι καλύτερο γιατι βλέπω οτι ολα τα μεγάλα καταστήματα κάνανε price match με public που το εβγαλε πρωτο στα 215

πιστευω θα παιξει καλυτερη προσφορα

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
Μόλις τώρα, postfire είπε

πιστευω θα παιξει καλυτερη προσφορα

ισως παιξει και τιποτα απο Microsoft για κανα κακλυτερο bundle πχ. θα περιμενω 

Δημοσ.

Για τον φίλο με το πρόβλημα στ HDR έχω να προτείνω να αλλάξει επειγόντως το καλώδιο HDMI με άλλο που να γράφει ότι υποστηρίζει HDR και HDMI version =2.2

Μιλάμε για κόστος 20-80 € ανάλογα ποσό καλά θα ψαχτείς 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, blind_convict είπε

Για τον φίλο με το πρόβλημα στ HDR έχω να προτείνω να αλλάξει επειγόντως το καλώδιο HDMI με άλλο που να γράφει ότι υποστηρίζει HDR και HDMI version =2.2

Μιλάμε για κόστος 20-80 € ανάλογα ποσό καλά θα ψαχτείς 

αυτο πρεπει να του ειναι οκ?

https://www.amazon.com/HDR-HDMI-Cable-6ft-Compatible/dp/B073R8M49G

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...