Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχει κανεις αλλο προβλημα με την κονσολα στο hdr?αν κλικαρω το allow hdr δειχνει τα hdr games  σαν αχνα.χωρις χρωματα ωραια κτλπ.αν το ξεκλεικαρω και παιξω hdr game δειχνει μια χαρα.στα settings ειναι ολα πρασινα με το allow hdr κλικαρισμενο

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Παιδια εχει κανεις αλλο προβλημα με την κονσολα στο hdr?αν κλικαρω το allow hdr δειχνει τα hdr games  σαν αχνα.χωρις χρωματα ωραια κτλπ.αν το ξεκλεικαρω και παιξω hdr game δειχνει μια χαρα.στα settings ειναι ολα πρασινα με το allow hdr κλικαρισμενο

Υποστηρίζει hdr η tv?

Ναι hdr10.ειναι η sony xf9005.εχω δοκιμασει τα παντα απο ρυθμισεις.στα details ειναι ολα πρασινα.αλλα τωρα οχι,γιατι αναγκαστηκα  και εχω ξεκλεικαρει το allow hdr.

2 λεπτά πριν, leo066 είπε

Υποστηρίζει hdr η tv?

Στις hdr ταινιες στο netflix  μεσω του xbox δεν βλεπω καποιο προβλημα.αλλα στα hdr games γινεται αυτο

1 λεπτό πριν, leo066 είπε

Περιβάλλεται μήπως ενισχυτής? Η tv ανοίγει πριν ή μετά από το Xbox?

Τι ενισχυτης ενοεις;για ηχοσυστημα;οχι.

Χμμμ συνηθως ειναι ανοιχτη η τv και μετα ανοιγουμε την κονσολα.αλλα πιστευω εχει γινει και το αντιθετο.αλλα λογικα η τβ  σε stand by.της εχω κανει και restart ομως απο τι θυμαμε με το xbox να παιζει.

Η tv ειναι μιας εβδομαδας

Ναι 2 και 3 θυρα εχει enchant mode και ειναι ενεργο.φαντασου που στην πρωτη θυρα που δεν εχει enchant mode και το xbox μου λεει ur tv not support hdr τα χρωματα στα hdr games ειναι πολυ ωραια.

Δεν έχω Sony και δεν μπορώ να σε βοηθήσω ως προς το menu της τηλεόρασης. 

Αλλαγή καλωδίου hdmi και άλλης θύρας hdmi να υποθέσω πως τα έχεις δοκιμάσει, σωστά; 

54 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Ναι 2 και 3 θυρα εχει enchant mode και ειναι ενεργο.φαντασου που στην πρωτη θυρα που δεν εχει enchant mode και το xbox μου λεει ur tv not support hdr τα χρωματα στα hdr games ειναι πολυ ωραια.

Μήπως έχει κάποια λειτουργία "game" η TV? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι κανονικα.πειρα και καλωδιο ultra speed της crystal.το κακο ειναι που δεν ξερω που να απευθυνθω.στην sony η στην microsoft.δεν εχω και καναν γνωστο με κονσολα να την δοκιμασουμε.

1 λεπτό πριν, leo066 είπε

Μήπως έχει κάποια λειτουργία "game" η TV? 

Ναι εχω.δοκιμασει ολα τα mode.

Επεξ/σία από chrisgewrgi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...