Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, αν κάποιος αγοράσει ένα παιχνίδι για το one s ή x και προβεί στο μέλλον σε αγορά της καινούργιας κονσόλας (Scarlett) θα μπορεί να συνεχίζει να τα παίζει? 

Δημοσ.

Εγώ παίζω κανονικά pro και είμαι πολύ ενθουσιασμενος γιατί ήταν η επόμενη αγορά μου. Για το Pubg δεν έχω άποψη γιατί είχα έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Έχεις ενεργό gold? Γιατί και εμένα δεν τα βγάζει αλλά δεν έχω, ενώ βλέπω άλλο κόσμο να λέει ότι τα έχει ακόμα.

Ναι φυσικά και έχω ενεργό gold, και στο store όταν πάω μου τα βγάζει να τα αγοράσω.
Τεcπα, μικρό το κακό!

Επεξ/σία από comfuzio
Δημοσ.
17 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Φίλε μου πως μπορείς να αγοράσεις απο το σάιτ της MS απο Ελλάδα?

Πώτς γκένεν αυτό απο Ελλάδα?

Δες εδώ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, iliasmach είπε

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, αν κάποιος αγοράσει ένα παιχνίδι για το one s ή x και προβεί στο μέλλον σε αγορά της καινούργιας κονσόλας (Scarlett) θα μπορεί να συνεχίζει να τα παίζει? 

Εφόσον κατάφερε η MS να τρέχει μεχρι και παιχνίδια του πρώτου Xbox στην σημερινή γενιά, τότε είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο για την επόμενη.

3 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Δες εδώ

Μόνο απο το store της Ελβετίας μπορούμε να αγοράζουμε? Νόμιζα οτι τα κατα χώρα MS Stores δεν δέχονται διευθύνσεις εξωτερικού.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Εφόσον κατάφερε η MS να τρέχει μεχρι και παιχνίδια του πρώτου Xbox στην σημερινή γενιά, τότε είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο για την επόμενη.

Μόνο απο το store της Ελβετίας μπορούμε να αγοράζουμε? Νόμιζα οτι τα κατα χώρα MS Stores δεν δέχονται διευθύνσεις εξωτερικού.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Τα παιχνίδια του 360 παίζουν όλα κανονικά στο one? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, iliasmach είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Τα παιχνίδια του 360 παίζουν όλα κανονικά στο one? 

Όχι όλα, στην συντριπτική πλειψηφία τους καλά και δημοφιλή παιχνίδια όμως παίζουν, ενα μεγάλο ποσοστό απο αυτά έχουν γίνει Xbox One X enhanced και συνεχώς προστίθενται όλο και περισσότερα.

• Like 3
Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο για να μην κουράζω το topic, αν αγοράσω πχ το one s σε bundle με το fh4 το παιχνίδι θα μπορώ να το παίξω και στο pc κανονικά δηλαδή συνδέεται με τον Microsoft account ανεξαρτήτως hardware? Με συγχωρείτε για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ενόψει Black Friday σκέφτομαι μπας και βγει τίποτα καλό. 😊

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iliasmach είπε

Και κάτι τελευταίο για να μην κουράζω το topic, αν αγοράσω πχ το one s σε bundle με το fh4 το παιχνίδι θα μπορώ να το παίξω και στο pc κανονικά δηλαδή συνδέεται με τον Microsoft account ανεξαρτήτως hardware? Με συγχωρείτε για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ενόψει Black Friday σκέφτομαι μπας και βγει τίποτα καλό. 😊

Θα μπορεις κανονικα εννοειται. Το ερώτημα πλεον ομως θα ειναι για ποιο λογο να παρεις το One S εαν εχεις pc που μπορει να τρέξει το τελευταιο Forza.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kostiger είπε

Θα μπορεις κανονικα εννοειται. Το ερώτημα πλεον ομως θα ειναι για ποιο λογο να παρεις το One S εαν εχεις pc που μπορει να τρέξει το τελευταιο Forza.

Αν κάποιος δεν έχει, μπορεί να πάρει το One s για να παίζει και αργότερα να πάει σε ισχυρότερο pc, οπότε το βρίσκω πολύ καλό να μην χρειάζεται να αγοράσεις ξανά το παιχνίδι που έπαιζες στο xbox. Το μόνο που με ψιλοχαλάει στις κονσόλες είναι η συνδρομή στο online. 

Επεξ/σία από iliasmach
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iliasmach είπε

Αν κάποιος δεν έχει, μπορεί να πάρει το One s για να παίζει και αργότερα να πάει σε ισχυρότερο pc, οπότε το βρίσκω πολύ καλό να μην χρειάζεται να αγοράσεις ξανά το παιχνίδι που έπαιζες στο xbox. Το μόνο που με ψιλοχαλάει στις κονσόλες είναι η συνδρομή στο online. 

Θετικοτατο ειναι οτι μας παρέχεται η επιλογη. Για τη δικη σου περιπτωση το ανεφερα ομως δεν γενικευσα. Εμεινα με την εντυπωση, λανθασμενα προφανως οτι ειχες ηδη ικανο για gaming pc..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Θετικοτατο ειναι οτι μας παρέχεται η επιλογη. Για τη δικη σου περιπτωση το ανεφερα ομως δεν γενικευσα. Εμεινα με την εντυπωση, λανθασμενα προφανως οτι ειχες ηδη ικανο για gaming pc..

Όχι δεν έχω gaming pc... Για αυτόν τον λόγο με αφορμή την Black Friday ενδιαφέρομαι για xbox one απλώς υπάρχουν μερικά σημεία που είμαι επιφυλακτικός με κυριότερο την συνδρομή στο online και το σενάριο τι γίνεται αν στο μέλλον αλλάξω κονσόλα ή ακόμα πάω σε pc τι γίνεται με τα παιχνίδια που θα έχω ήδη στο one. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, iliasmach είπε

Όχι δεν έχω gaming pc... Για αυτόν τον λόγο με αφορμή την Black Friday ενδιαφέρομαι για xbox one απλώς υπάρχουν μερικά σημεία που είμαι επιφυλακτικός με κυριότερο την συνδρομή στο online και το σενάριο τι γίνεται αν στο μέλλον αλλάξω κονσόλα ή ακόμα πάω σε pc τι γίνεται με τα παιχνίδια που θα έχω ήδη στο one. 

Aν εχεις 4Κ τηλεοραση και σου περισσευουν τα χρηματα, θα σου προτεινα να παρεις το Χ. Ισως ακομα κι αν δεν εχεις. Τρομακτικα ποιοτικο μηχανημα, ενω υπαρχει και η εκτιμηση οτι μπορει να ειναι forwards compatible, χωρις φυσικα το τελευταιο να μπορει να θεωρηθει δεδομενο..

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kostiger είπε

Aν εχεις 4Κ τηλεοραση και σου περισσευουν τα χρηματα, θα σου προτεινα να παρεις το Χ. Ισως ακομα κι αν δεν εχεις. Τρομακτικα ποιοτικο μηχανημα, ενω υπαρχει και η εκτιμηση οτι μπορει να ειναι forwards compatible, χωρις φυσικα το τελευταιο να μπορει να θεωρηθει δεδομενο..

Έγινε φίλε σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Εν αναμονή της black Friday λοιπόν, για να δούμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεται για την Ελβετία, μπορείς από οποιοδήποτε άλλο store. 

Απλώς αξίζει μόνο είναι ευρωπαϊκό για να μην πληρώσεις τελωνείο. 

Αν υπάρξει κάποια super προσφορά, όποιος το εντοπίσει πρώτος θα δημιουργήσει νέο θέμα και σίγουρα θα γίνει συζήτηση για το πως γίνεται η αγορά κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...