Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, spartan29gr είπε

Το φορζα 4  στα 60 ρε φιλε .Ο λογος που πουλησα την παλια μου κονσολα

1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε

Forza Horizon 4 σε 1080/60 θα ήταν λόγος να πάρω Χ αν δεν το έπαιζα έτσι στο pc.Εδω το μηχάνημα τρέχει native 4k το red dead 2,τι να λέμε τώρα.

Για αυτό είμαι σε διλημμα.Αν παρω καρτα θα το παιζω και εγω στα 60 στο πισι μου. Ο 5820κ σε 1080p  και με μια 1060 θα τρεχει ανετα τα παιχνίδια εκει κοντα στα 60

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το απολυτο μηδεν η Microsoft και το Xbox

Κριμα και παλι κριμα

Και ας παιρνει στουντιο... Τι να με πει εμενα αυτο? Που ειναι τα παιχνιδια?

Μας εδειχνε σαβουροIndie που υπαρχουν στις τελευταιες σελιδες του steam

Ουτε μια ημερομηνια για ενα Ori δεν μπορει να δωσει

ΜΗΔΕΝ στο πηλικο

• Confused 1

2 ώρες πριν, _filippos_ είπε

Αυτο ισχύει... αμεσως μολις αγόρασα το μηνιαίο με 1€ και πήγα να δω εαν εξακολουθεί να εμφανιζεται η προσφορά. Δεν εμφανίζοταν, το εδειχνε 9€

Με ενεργό το game pass την Παρασκευή μου βγάζει κανονικά την εξάμηνη στα 30 ευρώ.. 

43 λεπτά πριν, firepc είπε

Κριμα και παλι κριμα

ΜΗΔΕΝ στο πηλικο

Απαράδεκτο και περίεργο που δεν πρόλαβε να φτιάξει παιχνίδια από τον Ιούνιο μέχρι τώρα. Να κλείσει και να πουλήσει το gaming department να σωθούμε όλοι. 

• Like 5

50 λεπτά πριν, firepc είπε

Κριμα και παλι κριμα

ΜΗΔΕΝ στο πηλικο

Μην φοβάσαι, χτες ξεκίνησαν να φτιάχνουν παιχνίδια τα Studio που εξαγόρασε, σε 2-3 εβδομάδες θα είναι έτοιμα τα διαμάντια!!

Ανάθεμα και αν ξέρεις τι δουλειά θέλει ένα παιχνίδι για να βγει, σίγουρα όμως δεν φυτρώνει στο έδαφος. Από το να κράζεις χωρίς λόγο μπορείς να κάνεις λίγη υπομονή. Όλα θα γίνουν στο μέλλον. Αλλιώς μπορείς να πουλήσεις το xbox σου (αν έχεις, γιατί αν δεν έχεις και απλά κράζεις είσαι ολίγον τραγικός) και να μην ξανασχοληθείς ποτέ με κονσόλες και παιχνίδια της Microsoft.

• Like 9

βρε παιδια, αφού βλέπετε τον ισοπεδωτισμο, τον αφορισμο, τη γενικευση. Δε λέω να κάνουμε (κάνετε) κουβέντα, αλλα με άτομα που μηδενιζουν τι ψάχνετε? Αφού το λέει ξεκάθαρα ο ανθρωπος, το απολυτο μηδέν η ΜΣ και το χβοχ. Τι ψάχνετε να βρείτε από εκεί και πέρα. 

σε αλλα νέα, έβαλα χτες το pass και έχω παίξει πάνω από 4 ώρες το On rush. Το παιχνίδι είναι ότι πιο διασκεδαστικό σε γραμμικό arcade racing έχει κυκλοφορήσει μετά από το burnout 3. Μου θύμισε εποχές που έπαιζα στα ηλεκτρονικά crusin world, hydro thunder etc etc. 

Γιατί πήγε έτσι άπατο αυτό? τεσπα, οι φίλοι των arcade, ας το κοιτάξουν. Φυσικά είναι δωρεάν στο Παςς και σχετικά μικρό.

• Like 2

Εγω για ενα παιχνιδι στεναχωρηθηκα που δεν θα βγει.το fable.μετα ειχε ακουστει οτι τελικα θα το προχωρησουν αλλα απο τοτε δεν ξανακουσα τιποτα.θα ηταν τρομερο exlusive.

1 ώρα πριν, hexenlord είπε

βρε παιδια, αφού βλέπετε τον ισοπεδωτισμο, τον αφορισμο, τη γενικευση. Δε λέω να κάνουμε (κάνετε) κουβέντα, αλλα με άτομα που μηδενιζουν τι ψάχνετε? Αφού το λέει ξεκάθαρα ο ανθρωπος, το απολυτο μηδέν η ΜΣ και το χβοχ. Τι ψάχνετε να βρείτε από εκεί και πέρα. 

σε αλλα νέα, έβαλα χτες το pass και έχω παίξει πάνω από 4 ώρες το On rush. Το παιχνίδι είναι ότι πιο διασκεδαστικό σε γραμμικό arcade racing έχει κυκλοφορήσει μετά από το burnout 3. Μου θύμισε εποχές που έπαιζα στα ηλεκτρονικά crusin world, hydro thunder etc etc. 

Γιατί πήγε έτσι άπατο αυτό? τεσπα, οι φίλοι των arcade, ας το κοιτάξουν. Φυσικά είναι δωρεάν στο Παςς και σχετικά μικρό.

Διασκεδαστικό παιχνιδάκι ναι, βέβαια κυκλοφόρησε λίγο πριν το Horizon και θεωρώ πως ότι racing και να έμπαινε στο pass λίγες μέρες πριν άπατο θα πήγαινε. 

• Like 1

περί keyboard/mouse

θα παιζουν οποιαδηποτε ή θα χρειαστούν συγκεκριμένα;

ειδα μια λίστα παιχνιδιων που θα τα υποστηρίζουν. αυτό σημαίνει οτι θα ειναι μονο αυτα και όσα αλλα βγουνε στην πορεια ή θα παίζουν και παλαιότερα; 

δρομολογω αγορα one s μέχρι τις γιορτές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, DarthGRE said:

Η MS δυστυχώς για όλο το gaming, έμεινε πίσω σε αυτή την γενιά ελέω κακών αποφάσεων από την ίδια την εταιρία και κακών χειρισμών κάποιων στούντιο. Ευτυχώς (ξανά για όλους μας) στο πρόσωπο του Φιλ βρήκε τον άνθρωπο που κατ'αρχην κατάλαβε το πρόβλημα, και σιγά σιγά άρχισε κομμάτι κομματι να διορθώνει ότι μπορούσε να διορθωθεί. 

Η εικόνα την MS στα αποκλειστικά παιχνίδια είναι η εικόνα μιας εταιρίας που πνέει τα λοίσθια, η οποία όμως αυτή εικόνα απέχει πάρα πολύ απο την πραγματικότητα. Το συμμάζεμα των loose ends έχει μολις τελειώσει και η MS από την Ε3 και μετά έχει μπει σε τροχιά δημιουργίας και αποτιναξης της ανυποληψίας. Είναι εντυπωσιακές οι αγορές διαφόρων δημιουργικών στούντιο, αλλά πλάι σε αυτό είναι πιο σημαντικές (κατ'εμέ πάντα) οι μετεγγραφές σε πρόσωπα που πήρε σε καινούργια στούντιο που δημιούργησε (The Initiative) καθώς και σε υπάρχοντα (Playground Games) , γεμίζοντας τα με all star devs των οποίων οι επιτυχίες και η συμβολή σε ΑΑΑΑ τίτλους που έχουν  τα τελευταία χρόνια προκαλούν ζαλάδα. Αν τα παιχνίδια που θα βγουν έχουν την σφραγίδα αυτών των προσώπων, μιλάμε για μια νέα χρυσή εποχή των Microsoft Studios. Ξέρω, θα αργήσουν, και πολύ καλά θα κάνουν, για να είναι η ποιότητα αντιπροσωπευτικη των δυνατοτήτων τους. Το θεωρώ όμως πολύ ανώριμο, biased και στημένο να μιλάνε για θανάσιμη αργοπορία και καταστροφολογια άνθρωποι που θα δούνε στην Ε3 του 2019 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τρέιλερ των ιδίων  παιχνιδιών χωρίς να έχουν ιδέα το πότε βγαίνουν. Βέβαια, αυτό το έχει κερδίσει η Sony με τις επιτυχίες και την ποιότητα των αποκλειστικων της τίτλων, και πλάι σε αυτήν έχουμε κερδίσει κι εμείς σαν gamers. Απλά θεωρώ ότι οι επόμενες Ε3 θα είναι πολύ πολύ ΠΟΛΥ πιο ενδιαφέρουσες. 

Εγώ χτες είδα αυτά που περίμενα να δω, χωρίς να καταπιώ το hype αμασητο σαν τουλούμπα, γι αυτό και, δεν απογοητεύθηκα. Πλέον, σαν υπηρεσίες και παροχές το οικοσύστημα έχει αρχίσει να ξεφεύγει υπερβολικά πολύ σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και όλο το γλυκό θα δέσει όταν με το καλό δίπλα σε αυτές τις παροχές αρχίσει να προστίθεται και ο αναπόφευκτος παράγοντας που λέγονται "αποκλειστικά παιχνίδια". 

Δεν ξέρω φίλε μου, εσύ πες μας. Αξίζει με 120 (στην χειρότερη περίπτωση) ευρώ τον χρόνο να έχεις 180+ παιχνίδια, με όλα τα αποκλειστικά της MS στο πακέτο? Αν το παιξεις έξυπνα και ξέρεις που να ψάξεις, μπορείς να πάρεις και έναν χρόνο με λιγότερα από 70 ευρώ. 

Σεβαστη αποψη,αλλα τα 160-170 ειναι ψιλομετρια...οι καλοι και φρεσκοι τιτλοι,ειναι λιγοι νομιζω

Παω πασο στις καλυτερες τιμες και αν παιζεις ολη μερα..

Επεξ/σία από barman_

1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω για ενα παιχνιδι στεναχωρηθηκα που δεν θα βγει.το fable.μετα ειχε ακουστει οτι τελικα θα το προχωρησουν αλλα απο τοτε δεν ξανακουσα τιποτα.θα ηταν τρομερο exlusive.

Θα βγει fable, απλά ακυρώθηκε το fable Legends που ήταν να βγει για το One. Το καινούργιο μάλιστα θα το αναλάβει η Playground Games (forza games). Αν και αυτό είναι απλά φήμες νομίζω επιβεβαιώθηκε και μέσω του Phil στην E3 2018 στην ανακοίνωση της εξαγοράς της Playground Games 

"Playground Games will continue to work on Forza Horizon and they are bringing their open world expertise to an entirely new project we’ll have more to share about later."

Επίσης, η Playground Games συνεχίζει να προσλαμβάνει κόσμο ώστε να ανεβάζει το δυναμικό της και μάλιστα έχει ήδη προσλάβει Devs που έχουν δουλέψει σε Rockstar, Guerrilla Games, Bioware, Rocksteady games κτλ. Άρα ετοιμάζει σίγουρα κάτι πολύ μεγάλο και με τις διάφορες φήμες και Leaks που έχουν γίνει είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για το νέο Fable. Όπως είπα το πράγμα θέλει υπομονή και όλα θα γίνουν. 

Είναι θέμα χρόνου πια να επιστρέψει δυνατά η Microsoft και το xbox.

• Like 3

8 ώρες πριν, d_gkal είπε

περί keyboard/mouse

θα παιζουν οποιαδηποτε ή θα χρειαστούν συγκεκριμένα;

ειδα μια λίστα παιχνιδιων που θα τα υποστηρίζουν. αυτό σημαίνει οτι θα ειναι μονο αυτα και όσα αλλα βγουνε στην πορεια ή θα παίζουν και παλαιότερα; 

δρομολογω αγορα one s μέχρι τις γιορτές

Θα παίζουν οποιαδήποτε USB Keyboard και mouse καρφώσεις επάνω. Τώρα υποστηρίζζονται 14 παιχνίδια, λογικό είναι όσο περνάει ο καιρός να προστίθενται και νέα ή παλαιότερα.

• Like 1

18 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Περιμενω  black Friday να δω προσφορες για την κονσολα.

Πέρσι ήμουν τυχερός γιατί βγήκε εξαιρετική συνδυαστική προσφορά: μια τράπεζα έδωσε μπόνους 20% για αγορές μέσω συγκεκριμένου καταστήματος. Πήγα λοιπόν στο συγκεκριμένο κατάστημα και ήδη είχαν σε έκπτωση το XBOX ONE S, στα 200 ευρώ. Το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη και μπήκαν στην κάρτα μου 40 ευρώ! 2-3 μέρες μετά (η Black Friday κράτησε... μια εβδομάδα πέρσι, ελπίζω το ίδιο και φέτος) ένα άλλο κατάστημα βγάζει προσφορά σε όλα τα χειριστήρια XBOX ONE και αν θυμάμαι καλά η τελική τιμή ήταν στα 40 ευρώ. Το αγόρασα χρησιμοποιώντας το μπόνους της κάρτας!

Δηλαδή με 200 ευρώ απέκτησα XBOX (το οποίο είχε μέσα και δώρο gamepass + live gold) και δεύτερο χειριστήριο!

Τώρα, όσον αφορά την προσφορά 1 ευρώ game pass για 1 μήνα, δεν καταλαβαίνω γιατί η MICROSOFT δεν το επισημαίνει από την αρχή ότι αφορά μόνο καινούριους χρήστες. Με το που επιλέγω το "1 ευρώ για 1 μήνα" και κάνω login, με φέρνει σε μια άλλη σελίδα όπου πλέον αναφέρει ότι η τιμή για τον μήνα είναι 9,99 ευρώ. Not good dear Microsoft.

Τέλος, για τον φίλο πιο πριν που έκανε σύγκριση στις κεφαλαιοποιήσεις για τη "Microsoft των 900 δις", δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή δεν έγινε μόνο από το XBOX, αλλά κυρίως από τις πωλήσεις WINDOWS, OFFICE κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...