Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 minutes ago, barman_ said:

Τελικά αξίζει το game pass? OK για ένα ευρώ... Για παραπάνω όμως? 

Αν έχεις χρόνο να παίζεις ναι. 

Ειδικά με τις προσφορές που βγάζουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η MS δυστυχώς για όλο το gaming, έμεινε πίσω σε αυτή την γενιά ελέω κακών αποφάσεων από την ίδια την εταιρία και κακών χειρισμών κάποιων στούντιο. Ευτυχώς (ξανά για όλους μας) στο πρόσωπο του Φιλ βρήκε τον άνθρωπο που κατ'αρχην κατάλαβε το πρόβλημα, και σιγά σιγά άρχισε κομμάτι κομματι να διορθώνει ότι μπορούσε να διορθωθεί. 

Η εικόνα την MS στα αποκλειστικά παιχνίδια είναι η εικόνα μιας εταιρίας που πνέει τα λοίσθια, η οποία όμως αυτή εικόνα απέχει πάρα πολύ απο την πραγματικότητα. Το συμμάζεμα των loose ends έχει μολις τελειώσει και η MS από την Ε3 και μετά έχει μπει σε τροχιά δημιουργίας και αποτιναξης της ανυποληψίας. Είναι εντυπωσιακές οι αγορές διαφόρων δημιουργικών στούντιο, αλλά πλάι σε αυτό είναι πιο σημαντικές (κατ'εμέ πάντα) οι μετεγγραφές σε πρόσωπα που πήρε σε καινούργια στούντιο που δημιούργησε (The Initiative) καθώς και σε υπάρχοντα (Playground Games) , γεμίζοντας τα με all star devs των οποίων οι επιτυχίες και η συμβολή σε ΑΑΑΑ τίτλους που έχουν  τα τελευταία χρόνια προκαλούν ζαλάδα. Αν τα παιχνίδια που θα βγουν έχουν την σφραγίδα αυτών των προσώπων, μιλάμε για μια νέα χρυσή εποχή των Microsoft Studios. Ξέρω, θα αργήσουν, και πολύ καλά θα κάνουν, για να είναι η ποιότητα αντιπροσωπευτικη των δυνατοτήτων τους. Το θεωρώ όμως πολύ ανώριμο, biased και στημένο να μιλάνε για θανάσιμη αργοπορία και καταστροφολογια άνθρωποι που θα δούνε στην Ε3 του 2019 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τρέιλερ των ιδίων  παιχνιδιών χωρίς να έχουν ιδέα το πότε βγαίνουν. Βέβαια, αυτό το έχει κερδίσει η Sony με τις επιτυχίες και την ποιότητα των αποκλειστικων της τίτλων, και πλάι σε αυτήν έχουμε κερδίσει κι εμείς σαν gamers. Απλά θεωρώ ότι οι επόμενες Ε3 θα είναι πολύ πολύ ΠΟΛΥ πιο ενδιαφέρουσες. 

Εγώ χτες είδα αυτά που περίμενα να δω, χωρίς να καταπιώ το hype αμασητο σαν τουλούμπα, γι αυτό και, δεν απογοητεύθηκα. Πλέον, σαν υπηρεσίες και παροχές το οικοσύστημα έχει αρχίσει να ξεφεύγει υπερβολικά πολύ σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και όλο το γλυκό θα δέσει όταν με το καλό δίπλα σε αυτές τις παροχές αρχίσει να προστίθεται και ο αναπόφευκτος παράγοντας που λέγονται "αποκλειστικά παιχνίδια". 

12 λεπτά πριν, barman_ είπε

Τελικά αξίζει το game pass? OK για ένα ευρώ... Για παραπάνω όμως? 

Δεν ξέρω φίλε μου, εσύ πες μας. Αξίζει με 120 (στην χειρότερη περίπτωση) ευρώ τον χρόνο να έχεις 180+ παιχνίδια, με όλα τα αποκλειστικά της MS στο πακέτο? Αν το παιξεις έξυπνα και ξέρεις που να ψάξεις, μπορείς να πάρεις και έναν χρόνο με λιγότερα από 70 ευρώ. 

• Like 5

1 ώρα πριν, Spasarxidas είπε

Εμένα δε μου βγάζει καμία προσφορά, μάλλον διότι έχω ενεργή συνδρομή.

Αυτο ισχύει... αμεσως μολις αγόρασα το μηνιαίο με 1€ και πήγα να δω εαν εξακολουθεί να εμφανιζεται η προσφορά. Δεν εμφανίζοταν, το εδειχνε 9€

• Like 1

Σημερα πουλησα το xbox one (ημουν στην τσιτα να παρω x)αλλα μετα απο αυτα τα καραγκιοζιλικια που ειδα,σκεφτομαι να παρω μια καλη καρτα γραφικων για το πισι μου

Τι περίμενες να δεις;Εγώ στο μόνο που απογοητεύτηκα ήταν ότι δεν άκουσα τίποτα για το pass στο pc.Τα υπόλοιπα πάνω κάτω τα περίμενα.Exclusives τίτλους θα δούμε στη νέα κονσόλα από τα νέα studios.

27 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Σημερα πουλησα το xbox one (ημουν στην τσιτα να παρω x)αλλα μετα απο αυτα τα καραγκιοζιλικια που ειδα,σκεφτομαι να παρω μια καλη καρτα γραφικων για το πισι μου

Δηλαδή πούλησες μια κονσόλα που παίζεις παιχνίδια επειδή κάποιοι Μεξικάνοι φώναζαν ου ου ου. 

15 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε

Τι περίμενες να δεις;Εγώ στο μόνο που απογοητεύτηκα ήταν ότι δεν άκουσα τίποτα για το pass στο pc.Τα υπόλοιπα πάνω κάτω τα περίμενα.Exclusives τίτλους θα δούμε στη νέα κονσόλα από τα νέα studios.

Όταν υποτιθετε χαιπαρεις τον κοσμο  για ένα καρο ανακοινώσεις ,τουλάχιστον να εχεις και μια βαρβατη μεσα.Τιποτα  από τις χειρότερες παρουσιασεις εβερ.Ειδικα το κοινο από πισω!!πιο στημενο πεθαίνεις

Μόλις τώρα, DarthGRE είπε

Δηλαδή πούλησες μια κονσόλα που παίζεις παιχνίδια επειδή κάποιοι Μεξικάνοι φώναζαν ου ου ου. 

Όχι καμια σχεση.Την πουλησα για να παω σε Χ.Αλλα τωρα το σκεφτομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Όταν υποτιθετε χαιπαρεις τον κοσμο  για ένα καρο ανακοινώσεις ,τουλάχιστον να εχεις και μια βαρβατη μεσα.Τιποτα  από τις χειρότερες παρουσιασεις εβερ.Ειδικα το κοινο από πισω!!πιο στημενο πεθαίνεις

Όχι καμια σχεση.Την πουλησα για να παω σε Χ.Αλλα τωρα το σκεφτομαι

Τον κόσμο τον χάιπαραν μόνο για ανακοινώσεις σχετικά με το gamepass (που έγιναν και μάλιστα πολλές και πολύ καλές) και με νέα στούντιο (όπου ανακοινώθηκαν 2). Μάλλον μπήκες στην διαδικασία του αδικαιολογητου hype σε κάποιο φορουμ/σάιτ που δεν ήξεραν τι τους γίνεται. 

Ήταν το περισσότερο που θα μπορούσε να δώσει η MS σε ένα event εκτός Ε3, ωστε να κάνει όσο περισσότερη αίσθηση γίνεται τον Ιούνιο. 

Το τι θα κάνεις με τα λεφτα σου είναι καθαρά δική σου επιλογή και κάνεις δεν θα σου πει τι να κάνεις, απλά θεωρώ ότι πλέον είναι άτυχη στιγμή να γυρίσεις την πλάτη στην MS με την ήδη μεγάλη επιτυχία σε hardware με το Χ που έχει πάρει το επάνω χέρι στην γενιά, και με το value for money που δίνει σε software επίπεδο με το game pass. 

Επεξ/σία από DarthGRE
  • Like 2

Μόλις τώρα, DarthGRE είπε

Τον κόσμο τον χάιπαραν μόνο για ανακοινώσεις σχετικά με το gamepass (που έγιναν και μάλιστα πολλές και πολύ καλές) και με νέα στούντιο (όπου ανακοινώθηκε 2). Μάλλον μπήκες στην διαδικασία του αδικαιολογητου hype σε κάποιο φορουμ/σάιτ που δεν ήξεραν τι τους γίνεται. 

Ήταν το περισσότερο που θα μπορούσε να δώσει η MS σε ένα event εκτός Ε3, ωστε να κάνει όσο περισσότερη αίσθηση γίνεται τον Ιούνιο. 

Το τι θα κάνεις με τα λεφτα σου είναι καθαρά δική σου επιλογή και κάνεις δεν θα σου πει τι να κάνεις, απλά θεωρώ ότι πλέον είναι άτυχη στιγμή να γυρίσεις την πλάτη στην MS με την ήδη μεγάλη επιτυχία σε hardware με το Χ που έχει πάρει το επάνω χέρι στην γενιά, και με το value for money που δίνει σε software επίπεδο με το game pass. 

Περιμενω  black Friday να δω προσφορες για την κονσολα.

1 λεπτό πριν, spartan29gr είπε

Περιμενω  black Friday να δω προσφορες για την κονσολα.

Θα την βρεις πιστεύω στα 420-450 με κανένα καλό παιχνίδι και δεύτερο χειριστήριο. Αν υπολογίσεις ότι το παιχνίδι και το controller θα μπορέσεις να το σπρώξεις εδώ και τα δύο μαζί κανένα 100αρικο, και την μεταπωλητικη αξία που θα έχει στην αρχή της νέας γενιάς, στην ουσία παίρνεις το Χ με έμμεσο κόστος στην τσέπη σου 60-90 ευρώ το πολύ. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε

Το X σα μηχάνημα σκοτώνει.Εγω παίζω τα exclusives σε pc πλέον αλλά το X είναι πολύ καλό εργαλείο.

Το φορζα 4τα 60 ρε φιλε .Ο λογος που πουλησα την παλια μου κονσολα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...