Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ είχα 1 μήνα gamepass απο το δωρεάν που είχε με κωδικό το xbox one x που αγόρασα + 1 μήνα επειδή έδωσα λογαριασμό paypal και έληγε 6-12-18.  Μου έβγαλε επιλογή για αγορά 6 μηνών στα 29.97 και τώρα που έκανα την αγορά το gamepass μου λήγει 6-6-2019.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

34 λεπτά πριν, hexenlord είπε

ευχαριστω φαια. Λες να δωσουν τιποτ καλούδια μεσω Μιξερ?Ιδωμεν

Θα δώσουν Χάρη κάτι dlc στο mixpot, αλλά δεν συγκράτησα ποια είναι. Τίποτα αμάν σπουδαίο πάντως. 

2 ώρες πριν, firepc είπε

Βασικα θα το δει κανεις? Υπαρχει καθολου ενδιαφερον?

Στα sites δεν αναφερει κανενας τπτ

Αλλα θα μου πεις, τι περιμενεις απ τη χωρα του πλεστέσιο..

Προσπαθώ να βρω έναν λόγο που ενημερώνεσαι από ελληνικά σαϊτ για τα video games και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω. 

Έχει πέσει γενικά πολύ hype στην κοινότητα, θα είναι και ο Φιλ εκεί οπότε έχουν ανάψει όλοι. Τώρα, κλασσικά, θα πέσουν κάποια 2-3 καλά νέα-εκπλήξεις αλλά δε νομίζω να είναι κάτι που θα με σηκώσει από την καρέκλα. Για το Below ακούγεται (επιτέλους) ότι μπορεί να ανοίξει εκείνη την ώρα για αγορά και να παίζεται κατευθείαν, κάτι ακούγεται για μεγάλη παρουσία του Crackdown (του οποίου η ιστορία εμένα πραγματικά με κούρασε) και δεν ξέρω τι άλλο. Γενικά θα είναι καλό fixάκι αντί Ε3, αλλά εγώ προσωπικά περιμένω τον Ιούνιο τα πολλά νέα. Ίδωμεν, σήμερα στις 11.

• Like 2

7 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Προσπαθώ να βρω έναν λόγο που ενημερώνεσαι από ελληνικά σαϊτ για τα video games και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω.

Μηπως επειδη η γλωσσα που ξερω ειναι τα Ελληνικα?

Και ο Γερμανος οταν θελει να ενημερωθει μπαινει στα Γερμανικα site και Γαλλος στα Γαλλικα

Λογικο δεν ειναι?

15 λεπτά πριν, firepc είπε

Μηπως επειδη η γλωσσα που ξερω ειναι τα Ελληνικα?

Και ο Γερμανος οταν θελει να ενημερωθει μπαινει στα Γερμανικα site και Γαλλος στα Γαλλικα

Λογικο δεν ειναι?

Θεωρώ ότι γνωρίζεις τουλάχιστον τα αγγλικά που χρειάζονται για να ενημερωθείς για το gaming και χρησιμοποιείς το εν λόγω επιχείρημα μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις, αλλά ποιος είμαι εγώ για να το πω αυτό?

Οπως και να έχει, τουλάχιστον προσωπικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθώ καν να ενημερωθω από τα ελληνικά σαϊτ για οτιδήποτε, πόσο μάλλον για gaming και ιδιαιτέρως για το Xbox. 

• Like 1

ο φιλος εννοει οτι τα δικα μας σαιτ ειναι πολλα χρονια πισω. παντως νομιζω οτι το επιπεδο των ελληνικων gaming site ειναι τοσο χαμηλο επειδη οι συντακτες δεν πληρωνονται η το κανουν ως δευτερη εργασια

με μοναδικη εξαιρεση τον σαββα καζαντιδη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον Καρπα μαθαινω οτι πληρωνονται. Για δε τον Καζαντζιδη να με συγχωρεις αλλά ειναι πενα παγκοσμιας κλασης. Στο Gameover.gr θεωρω πως υπαρχουν κ αλλοι αξιολογοι που βαζουν κατω πολλα απο τα φυντάνια του Metacritic. Αυτη ειναι η γνωμη μου για τον εγχωριο τυπο. Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν και εξω καλοι γραφιαδες, μην ιδοπεδωνουμε ομως και την φιλοτιμη προσπαθεια που καταβαλλουν και εγχωριοι εστω και ερασιτεχνες συντακτες, ιδιως γιατι οι συνθηκες εργασιας τους ειναι πολυ κατωτερες των εξω..

Επεξ/σία από kostiger

Καλο το game over.gr αλλα ειναι (πιο) θετικά προσκείμενοι σε κονσολα αντίπαλου στρατοπέδου. Δεν θελω να ξεκινήσω φλειμ τωρα, αλήθεια. Αυτη τη γνωμη εχω σχηματίσει ομως στα τελευταία δυο χρονια που τους διαβάζω (ίσως και λιγο παραπανω). Αυτο βεβαια δεν αναιρεί την προσπαθεια που κανουν στο κοσμο των βιντεοπαιχνδιων γενικότερα καθως και του οτι αποτελούν το πρωτο και μοναδικό (νομίζω) ελληνικό γκειμ-σαιτ που ειναι στο μετακριτικ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσο κρονιοκοι αυτοι οι παρουσιαστες. Μαπα μεχρι τωρα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων. Κ σαφως sex appeal που ξεχειλιζει απο την Βρετανιδα.

Και highlight η αποκτηση της Obsidian..

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...