Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, tempo είπε

ρύθμισε την κονσόλα να κατεβάζει όταν θα είναι κλειστή.....

ετσι την εχω , απλα τα παιχνιδια που εχω ειναι αρκετα και εχω και ενα εξωτερικο 4tb χωρις εξωτερικη τροφοδοσια , και οταν προκυπτουν και update 10giga , βλεπω μια ουρα απο 3 4 παιχνιδια για αναβαθμηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, panosXboxone είπε

ετσι την εχω , απλα τα παιχνιδια που εχω ειναι αρκετα και εχω και ενα εξωτερικο 4tb χωρις εξωτερικη τροφοδοσια , και οταν προκυπτουν και update 10giga , βλεπω μια ουρα απο 3 4 παιχνιδια για αναβαθμηση.

για να καταλάβω, αν τα παιχνίδια που θέλεις να κατεβάσεις/αναβαθμίσεις τα έχεις στον εξωτερικό σκληρό (χωρίς τροφοδοσία) όταν κλείνει το xbox  (με την επιλογή να κατεβάζει) δεν μπορεί να κατεβάσει γιατί δεν είναι διαθέσιμος ο σκληρός, έτσι;

2 λεπτά πριν, tempo είπε

για να καταλάβω, αν τα παιχνίδια που θέλεις να κατεβάσεις/αναβαθμίσεις τα έχεις στον εξωτερικό σκληρό (χωρίς τροφοδοσία) όταν κλείνει το xbox  (με την επιλογή να κατεβάζει) δεν μπορεί να κατεβάσει γιατί δεν είναι διαθέσιμος ο σκληρός, έτσι;

κατεβαζει κανονικα , δεν υπαρχει καποιο προβλημα απλα καποια φορα αν πεσουν πολλα μαζι , αργουν να γινουν , youtube Με το ζορι μετα :P

Μόλις τώρα, panosXboxone είπε

κατεβαζει κανονικα , δεν υπαρχει καποιο προβλημα απλα καποια φορα αν πεσουν πολλα μαζι , αργουν να γινουν , youtube Με το ζορι μετα :P

δηλ. ο σκληρός τροφοδοτείται κανονικά με ρεύμα και δεδομένα ακόμη και αν το xbox ειναι κλειστό; 

Μόλις τώρα, tempo είπε

δηλ. ο σκληρός τροφοδοτείται κανονικά με ρεύμα και δεδομένα ακόμη και αν το xbox ειναι κλειστό; 

Ναι , δουλευει μόνιμα ,  νιωθεις αν  βαλεις το χερι σου απο πανω του οτι δουλευει ο δισκος

και αυτο με προβληματίζει

Μόλις τώρα, panosXboxone είπε

Ναι , δουλευει μόνιμα ,  νιωθεις αν  βαλεις το χερι σου απο πανω του οτι δουλευει ο δισκος

και αυτο με προβληματίζει

σωστά και εμένα θα με προβλημάτιζε.....σίγουρα δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση να σβήνει ο δίσκος μαζί με το xbox;

αν βάλεις το xbox να κλείνει εντελώς (δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται η ρύθμιση αυτή), δουλεύει πάλι ο δίσκος;

3 λεπτά πριν, tempo είπε

σωστά και εμένα θα με προβλημάτιζε.....σίγουρα δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση να σβήνει ο δίσκος μαζί με το xbox;

αν βάλεις το xbox να κλείνει εντελώς (δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται η ρύθμιση αυτή), δουλεύει πάλι ο δίσκος;

να σου πω την αμαρτια μου δεν το εχω δοκιμασει

ξερω τι λες παντως θα το κοιταξω

11 λεπτά πριν, tempo είπε

Υπάρχει ρύθμιση να μην λειτουργεί ο σκληρός δίσκος, αλλα μετά δεν θα μπορεί να γίνεται update σε κανένα παιχνίδι που είναι εγκατεστημένο εκεί.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, DarthGRE είπε

Υπάρχει ρύθμιση να μην λειτουργεί ο σκληρός δίσκος, αλλα μετά δεν θα μπορεί να γίνεται update σε κανένα παιχνίδι που είναι εγκατεστημένο εκεί.

Με λιγα λογια καποια μερα θα το πει το αντιο ο δισκος , Δεν βαριεσαι.

Ολα τα παινχιδια τα εχω εκει περασμενα , Σε ευχαριστω για την ενημερωση.

1 λεπτό πριν, panosXboxone είπε

Με λιγα λογια καποια μερα θα το πει το αντιο ο δισκος , Δεν βαριεσαι.

Ολα τα παινχιδια τα εχω εκει περασμενα , Σε ευχαριστω για την ενημερωση.

Έχω την εντύπωση οτι δουλεύει μόνο όταν κατεβάζει κάτι η κονσόλα. Εγώ πάντως έχω δύο δίσκους επάνω, κι εδώ και 3 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα.

Μόλις τώρα, DarthGRE είπε

Έχω την εντύπωση οτι δουλεύει μόνο όταν κατεβάζει κάτι η κονσόλα. Εγώ πάντως έχω δύο δίσκους επάνω, κι εδώ και 3 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα.

Ααα Μπορω να βαλω και δευτερο φιλε ? αυτο δεν το γνωριζα και εχω ακομα 1.5tb ελευθερο 😍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν είναι ρυθμισμένη για instant on ο δίσκος κλείνει κανονικά μαζί με την κονσόλα. Αλλά ακόμη και το instant on να είναι ενεργό αν ο δίσκος δεν χρησιμοποιείτε μετά από λίγο σταματάει, βέβαια παίζει ρόλο και η θήκη του δίσκου για την συμπεριφορά του

Επεξ/σία από leo066
  • Like 1

15 ώρες πριν, babis13 είπε

6μηνο game pass 30ευρο απο το επισημο...πολυ καλη προσφορα εως 3/1/19

εγώ μόλις το πήρα, μπορώ να αγοράσω 2 φορές ώστε να έχω συνολικά 12 μήνες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...