Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, GReeZ είπε

Πώς το κατεβάσατε ρε παιδιά,εμένα ενώ μου λέει free με πάει σε κάτι περίεργα να  αλλαξω τρόπο πληρωμής και τέτοια.Τι πρέπει να κάνω?Το ίδιο μου βγάζει και στο ac που είναι στην gold.

Το ίδιο μου έβγαλε κι εμένα. Απλά περνάς μια πιστωτική και κάνεις αποθήκευση. Μετά στα κατεβάζει στο xbox και δεν σε χρεώνει τίποτα. Φυσικά προσέχεις μην πατήσεις σε paid link (addons κτλπ).

Επεξ/σία από specre
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, katman2000 είπε

παιδες βρηκα ενα bundle xbox one x και tomb raider  στα 450,θεωρειται οτι αξιζει η τιμη η  να περιμενω την επομενη γενια?

Περίμενε την Black Friday, όλο και κάτι καλύτερο θα βγεί.

Το αν αξίζει να περιμένεις το ξέρεις μόνο εσύ. Είναι με διαφορά η πιο δυνατή κονσόλα της αγοράς, κι έχει τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια που θα συνεχίσει να είναι. Αν θέλεις να παίξεις παιχνίδια, τότε δεν αξίζει να περιμένεις 2 χρόνια.

• Thanks 1

3 ώρες πριν, katman2000 είπε

παιδες βρηκα ενα bundle xbox one x και tomb raider  στα 450,θεωρειται οτι αξιζει η τιμη η  να περιμενω την επομενη γενια?

Το αν θα περιμένεις επόμενη γενιά είναι δικό σου θέμα όπως είπε και ο DarthGRE. 

Τώρα όσο αφορά το bundle δεν θεωρό πως είναι καλή τιμή και αν μπορείς περίμενε black friday ή έστω καλό πακέτο στο Amazon . Το ίδιο bundle μαζί με fifa 19 είχε παίξει στα 412 στο ελβετικό Microsoft πριν 1 μήνα. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/10/2018 στις 5:57 ΜΜ, giannisag17 είπε

Το θέμα είναι πως αλλά αυτά τα έχω κάνει.. Είχα το one x και ήταν όλα κομπλέ.. Σε παιχνίδια δεν έχω θέμα πλην του odyssey που έχω framedrops στα περισσότερα cutscenes.. 

Σήμερα κατάφερα να δοκιμάσω ένα αρχείο mkv 4k hdr (hevc) από usb, με vlc... κανένα πρόβλημα. (Ελπίζω μετά από τόσες ημέρες να βρήκες άκρη!)

Επεξ/σία από specre

10 ώρες πριν, babis13 είπε

6μηνο game pass 30ευρο απο το επισημο...πολυ καλη προσφορα εως 3/1/19

Σε όσα φόρουμ και να το είδα αυτό και να ακολούθησα λίνκ, εμένα δεν μου την δίνει την προσφορά αυτή

Μόλις τώρα, pollop είπε

Τα ίδια. Εμενα μου εμφανίζει 9.99 σβησμένα και μου δίνει με ένα ευρώ έναν μήνα. Το πήρα για να μάθει να πουλάει τρέλα.

Μόλις τώρα, tempo είπε

όρεξη και ώρα να έχεις....!!!

πραγματικά πολύ καλή υπηρεσία

Καλο ιντερνετ δεν εχω με 7 και 8 στης καλυτερες του , τα μεγαλα παιχνδια μοιαζουν εφιαλτης , και για εμενα αλλα και για την κονσολα τοσες ωρες.

Μόλις τώρα, panosXboxone είπε

Καλο ιντερνετ δεν εχω με 7 και 8 στης καλυτερες του , τα μεγαλα παιχνδια μοιαζουν εφιαλτης , και για εμενα αλλα και για την κονσολα τοσες ωρες.

ρύθμισε την κονσόλα να κατεβάζει όταν θα είναι κλειστή.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...