Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Αυτό έλειπε σιγά μην έδινε 2 τόσο γνωστά παιχνίδια και το ένα από αυτά αποκλειστικό έτσι δωρεάν για πάντα.

A great weekend awaits all our customers. Xbox is happy to invite all Xbox Live members without a Gold membership to play online with all their friends for free during our Free Play Days For All event from November 8 to 11 on your Xbox One.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει τύχει σε κανέναν να κολλήσουν παιχνίδια αλλά το μενού της κονσόλα xbox one s να μην κολλάει.

Και να το κάνει αυτό σε παραπάνω από 1 παιχνίδι οπως τα gears of war 4, destiny 1 & 2, Ori and the blind forrest που είναι και σε δισκάκι αλλά και ψηφιακά.

Δοκίμασα να κάνω ήδη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι.

22 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Έχει τύχει σε κανέναν να κολλήσουν παιχνίδια αλλά το μενού της κονσόλα xbox one s να μην κολλάει.

Και να το κάνει αυτό σε παραπάνω από 1 παιχνίδι οπως τα gears of war 4, destiny 1 & 2, Ori and the blind forrest που είναι και σε δισκάκι αλλά και ψηφιακά.

Δοκίμασα να κάνω ήδη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Μου το κάνει συχνά στο F1 2017 (δισκάκι), όταν πάει να φορτώσει από practice1 σε practice2 κτλπ. Απλά γυρνάω στο Home του xbox one s, κάνω quit το παιχνίδι και το ξαναφορτώνω. Σε άλλα digital δεν μου έχει τύχει τπτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δοκιμασες να βγαλεις το καλωδιο απο την μπριζα για λιγο?

Όχι αλλά γιατί να το κάνω αυτό?

Δεν έχω τη κονσόλα ποτέ στο instant on αλλά στο energy saver που κλείνει εντελώς η κονσόλα όταν την κλείνω.

1 λεπτό πριν, specre είπε

Μου το κάνει συχνά στο F1 2017 (δισκάκι), όταν πάει να φορτώσει από practice1 σε practice2 κτλπ. Απλά γυρνάω στο Home του xbox one s, κάνω quit το παιχνίδι και το ξαναφορτώνω. Σε άλλα digital δεν μου έχει τύχει τπτ.

Αν στο κάνει σε παιχνίδι που έχεις σε δισκάκι ίσως έχει γραντζουνιστεί το δισκάκι γι' αυτό αλλά σε digital παιχνίδια δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το κάνει.

Επεξ/σία από Paragontas-x

6 ώρες πριν, GReeZ είπε

Όσα games τα δίνει η live gold πχ συγκεκριμένα το Bf1 αν το κατεβάσεις το έχεις για πάντα Μετά?

για μια χρονικη περιοδο, πχ το BF1 για ενα μηνα θα ειναι διαθεσιμο.

1 λεπτό πριν, teotsi21 είπε

για μια χρονικη περιοδο, πχ το BF1 για ενα μηνα θα ειναι διαθεσιμο.

για ένα μήνα θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα.....μετά το έχεις δικό σου όσο έχεις ενεργή συνδρομή live gold

• Thanks 1

8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Όχι αλλά γιατί να το κάνω αυτό?

Δεν έχω τη κονσόλα ποτέ στο instant on αλλά στο energy saver που κλείνει εντελώς η κονσόλα όταν την κλείνω.

Αν στο κάνει σε παιχνίδι που έχεις σε δισκάκι ίσως έχει γραντζουνιστεί το δισκάκι γι' αυτό αλλά σε digital παιχνίδια δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το κάνει.

το one x δεν εχεις?

πηρες και s?

13 λεπτά πριν, tempo είπε

για ένα μήνα θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα.....μετά το έχεις δικό σου όσο έχεις ενεργή συνδρομή live gold

οντως? Πολυ καλο αυτο, δεν το γνωριζα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, postfire είπε

το one x δεν εχεις?

πηρες και s?

μου έχει φέρει ένας φίλος τη κονσόλα του γιατί του κολλάει να δω αν μπορώ να κάνω κάτι για να μην το στείλει στην ms γιατί θα πρέπει να την ξεχάσει κοντά μήνα αφού θα πάει και θα έρθει στο εξωτερικό. 

Επεξ/σία από Paragontas-x

Μόλις τώρα, Paragontas-x είπε

μου έχει φέρει ένας φίλος τη κονσόλα του γιατί του κολλάει να δω αν μπορώ να κάνω κάτι για να μην το στείλει στην ms γιατί θα του πάρει κοντά μήνα να πάει και να έρθει στο εξωτερικό. 

αν κολλαει ειναι ή θερμοκρασιες η δισκος

πρεπει να δοκιμασεις hard reset

αν δεν φτιαξει τοτε πρεπει να σταλει μσ

Θερμοκρασίες δεν είναι σίγουρα γιατί ο αέρας που βγάζει πίσω η κονσόλα όταν κολλάει ούτε καν ζεστός δεν είναι.

Και ούτε η κονσόλα είναι ζεστή.

Όταν λες hard reset? Έκανα ήδη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Πως ακριβώς γίνετε το hard reset και για ποιο λόγο μπορεί το hard reset να την φτιάξει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Θερμοκρασίες δεν είναι σίγουρα γιατί ο αέρας που βγάζει πίσω η κονσόλα όταν κολλάει ούτε καν ζεστός δεν είναι.

Και ούτε η κονσόλα είναι ζεστή.

Όταν λες hard reset? Έκανα ήδη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Πως ακριβώς γίνετε το hard reset και για ποιο λόγο μπορεί το hard reset να την φτιάξει?

αυτο εννοουσα αρα το εκανες

αν στο κανει σε πολλα παιχνιδια εχει θεμα 

αν θελεις να δοκιμασεις να αλλαξεις δισκο και ας εχει εγγυηση υπαρχει οδηγος

αλλιως το στελνει και περιμενει

Επεξ/σία από postfire

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...