Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tempo είπε

είναι δωρεάν με συνδρομή Gold;

Δεν νομιζω, αλλα για να παιξεις το pubg θα χρειαστεις συνδρομη gold(οπως τα περισσότερα παιχνιδια που παιζουν online). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστούμε καθηγητά  😀 . Δεν χρειάζεται  συνδρομή gold για να το παρεις  το έκανα claim και εγώ  πριν λιγάκι 

Επεξ/σία από Vaggalf
  • Like 1
Δημοσ.

Το τσέκαρα τώρα στον υπολογιστή και έχουν προστεθεί στον λογαριασμό μου για το Xbox one. Πάτησα το ένα να κατεβαίνει κιόλας στο Xbox. Δεν ξέρω αν ξεκίνησε κιόλας στο σπίτι. :P 

Δημοσ.

κατέβηκαν σε κάποιον τα παιχνίδια;

έχει ξανακάνει η microsoft κάτι παρόμοιο; δηλ. να δώσει ξαφνικά και για περιορισμένο χρονικό διάστημα παιχνίδια απο το "πάνω ράφι";

Δημοσ.

Έδωσε η Ms δωρεάν παιχνίδια? Περίεργο μου φαίνεται αλλά ναι όντως ισχύει. Τα έβαλα στην λίστα. Μέχρι να κατέβουν έχουμε καιρό. Ο οποίος τα κατεβάσει πρώτος να μας πει αν δουλεύουν κανονικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως είναι στο free play (weekend) για λίγες μέρες;

Γιατί βγάζει αυτό.

IMG_20181107_132835.jpg

Επεξ/σία από GnsP
Δημοσ.

τσίμπησα και εγώ το pro. Να επανέλθω λίγο σε προηγούμενη ερώτησή μου. Εχω πάρει το δωρεάν game pass για 1 μήνα που είχε μέσα με κωδικό η κονσόλα. Απο cd keys μπορώ να αγοράσω game pass πχ για 6 μήνες ή το ξεχνάω? Αν κατάλαβα καλά ξεχνάω αυτό που δίνει για ένα μήνα γιατί είναι για νέους λογαριασμούς. Για συνδρομές 6 μηνών ισχύει το ίδιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...