Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα μια gold έχω Xbox one X και δεν μπορώ να κατεβάσω το Assassin's Creed μου βγάζει να το πληρώσω. Τα άλλα 2 τα πήρα κανονικά (Victor Vran και Battlefield 1). Ξέρει κάποιος τη συμβαίνει?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, neof1z είπε

Εγώ αγόρασα μια gold έχω Xbox one X και δεν μπορώ να κατεβάσω το Assassin's Creed μου βγάζει να το πληρώσω. Τα άλλα 2 τα πήρα κανονικά (Victor Vran και Battlefield 1). Ξέρει κάποιος τη συμβαίνει?

πρέπει να έχεις περάσει στο xbox τουλάχιστον ένα τρόπο πληρωμής (πχ κάρτα, paypal κλπ). 

Δημοσ.

Δεν θέλω να ανοίξω flaming με αυτό που θα ρωτήσω πιο κάτω, έχω τα fifa 17 & 18 με τα οποία παίζω με τον κολλητό μου πρωτάθλημα για να περνάει η ώρα αλλά έχει ένα bug χρόνια τώρα που δεν το φτιάξανε και στο 19, τα λεφτά που βγάζει μια ομάδα από το Ch.L. και φανέλες-εισιτήρια δεν τα παίρνουμε ΠΟΤΕ!

Ότι λεφτά έχουμε σαν club είναι από το φιλικό τουρνουά το καλοκαίρι και από ότι παίχτες πουλάμε, Α και κανά δυό φορές που πήρα με τα credits το board takeover που και αυτό την πρώτη φορά μας έδωσε καλό κασέρι αλλά την 2η γίνανε και αυτά γαργάρα! 

Αυτό που με χαλάει πάρα πολύ στο fifa είναι η διαιτησία! Πέναλτι μαϊμού που και στο replay δεν υπάρχει καν φάση, πολλές φορές ούτε καν αντίπαλος-σκέτη μπάλα- και δίνει πέναλτι και πάντα ενάντια σε εμάς, στις ίδιες-καρμπόν- φάσεις υπέρ μας, ποτέ και για κανέναν λόγο! Και δεν είναι τα πέναλτι μόνο αλλά και πολλά φάουλ που δεν δίνει ή δίνει ανάποδα σε βαθμό που δεν ευχαριστιέμαι το παιχνίδι....και λέω να κοιτάξω προς PES μεριά...δεν είχα ποτέ στο παρελθόν PES, οπότε θέλω να μου πείτε απόψεις...είναι καλύτερο σε άποψη διαιτησίας ή στα πρωταθλήματα έχει και αυτό τα bugs του fifa; 

Θα ήθελα τα υπέρ και τα κατά και των 2 αλλά χωρίς flame, με ενδιαφέρει να έχουν HDR+4K μιας που έχω το One X και 4K TV

Το FUT(ή ότι αντίστοιχο έχει το PES) δεν με ενδιαφέρει καθόλου, το δοκίμασα, για μένα είναι κάτι που δεν θέλω να ασχοληθώ, δεν είμαι hard-core παίχτης στο ποδόσφαιρο...

Και κάτι άλλο, βλέπω το PES στο PSN στα 24 ευρώ αλλά στο xbox κανονική full price τιμή, θα το έπαιρνα στο ps4 αλλά εκεί έχω 1 controller μόνο οπότε...δεν! Το έχετε δει μήπως για το xbox σε πιο καλή τιμή; Digital κατά προτίμηση!

Δημοσ.

Αν φτιάξω ένα account και βάλω 1 μήνα game pass από cdkeys θα μπορώ να παίζω τα παιχνίδια στο κανονικό μου account? Γίνεται κάτι τέτοιο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, postfire είπε

το πασσ θα ισχυει για το ακαουντ που θα βαλεις

Μαλιστα. Αρα δεν βαζω. Thanks!

19 λεπτά πριν, joker80 είπε

Μαλιστα. Αρα δεν βαζω. Thanks!

Τελικά το δοκίμασα Κατέβασα ένα μικρό παιχνίδι για δοκιμή και δουλεύει κανονικά στο δικό μου προφίλ. Οπότε όλα καλά.

Επεξ/σία από joker80
Δημοσ.
2 hours ago, joker80 said:

Αν φτιάξω ένα account και βάλω 1 μήνα game pass από cdkeys θα μπορώ να παίζω τα παιχνίδια στο κανονικό μου account? Γίνεται κάτι τέτοιο? 

Ναι φυσικα και γινετε, εγω το δοκιμασα τωρα γιατι δεν με αφηνε να βαλω δευτερη φορα game pass στο βασικο μου account.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, steveevo είπε

Ναι φυσικα και γινετε, εγω το δοκιμασα τωρα γιατι δεν με αφηνε να βαλω δευτερη φορα game pass στο βασικο μου account.

Δεν ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Θα πάρω κάνα δυό ακόμα για καβατζα. 

Δημοσ.
1 minute ago, joker80 said:

Δεν ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Θα πάρω κάνα δυό ακόμα για καβατζα. 

Ειναι παντως φοβερο κολπο, γιατι ουσιαστικα εχεις game pass καθε μηνα με 2 ευρω με 5 λεπτα δουλεια γλυτωνεις 8 ευρω!

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, steveevo είπε

Ειναι παντως φοβερο κολπο, γιατι ουσιαστικα εχεις game pass καθε μηνα με 2 ευρω με 5 λεπτα δουλεια γλυτωνεις 8 ευρω!

Μόλις ακρίβυνε. Από 2.29 σε 3.39. μας πήραν χαμπάρι. 😀

Δημοσ.
2 minutes ago, joker80 said:

Μόλις ακρίβυνε. Από 2.29 σε 3.39. μας πήραν χαμπάρι. 😀

Ελα ρε πλακα κανεις πριν καμια ωρα πηγα και πηρα. Θα το διαβασαν απο δω και θα πλακωσαν καμια 10αρια ατομα να παρουνε.

• Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, Professor Xavier said:

Ωραίος. Δεν με ενδιάφερει το game, αλλά το τζάμπα είναι πάντα ευπρόσδεκτο!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...