Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, john1080 είπε

Εχω το V2 και δουλευει αριστα

Και πως κάνεις σύνδεση, με το καλώδιο να φανταστώ....!?

Μόλις τώρα, Vaggos 81 είπε

Μιλάω για σύνδεση με την κονσόλα και ΟΧΙ από κινητό...!!!

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Vaggos 81 είπε

Μιλάω για σύνδεση με την κονσόλα και ΟΧΙ από κινητό...!!!

Το razer kishi V2 που εχω εγω ειναι να συνδεθει πανω του το κινητο(android η ios αναλογα το μοντελο) για παιζεις απομακρυσμενα απο το xbox

Δεν συνδεεται δηλαδη σαν μοχλος στο xbox για να παιξεις στο xbox

Ουσιαστικα ειναι για να κανεις το κινητο δευτερη οθονη μεσα στο σπιτι…Για τη χρηση μεσω cloud ακομη δεν υποστηριζεται ΕΠΙΣΗΜΑ στην Ελλαδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Ο γιος μου έχει ένα XBOX ONE (το απλό όχι το S), το οποίο θέλει να το πουλήσει λόγω αχρησίας και να πάρει PS4 για να παίζει καμιά φορά αραιά και πού.

Πήγαμε σήμερα να το δοκιμάσουμε πριν την παράδοση στον αγοραστή. Ξεκίνησει κανονικά και έμεινε κανά 10λεπτο κολλημένο στην αρχική πράσινη οθόνη και δεν προχώρησε καθόλου πέρα από εκείνο το σημείο. 

Ο γιός μου το έβγαλε από τη πρίζα και το ξανακούμπωσε μήπως προχωρήσει.

Από τότε το XBOX δεν ανοίγει καθόλου ή μάλλον σωστότερα ανοίγει (παίρνει ρεύμα και ανάβει το Power) αλλά δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη....μαύρο. Κάποιες στιγμές η Samsung τηλεόραση το αναγνωρίζει ως συσκευή XBOX One, αλλά δεν δείχνει τίποτα.

Τι φταίει; Επισκευάζεται και αν ναι με τι εκτιμώμενο κόστος ;

update: Πήγα να κλείσω τα πτηνά μου (μένω σε χωριό) και έλλειψα κανά μισάωρο. Μόλις γύρισα είδα ότι η τηλεόραση έχει ξεκολλήσει από το μαύρο  και είναι κολλημένο στην αρχική πράσινη οθόνη ......

Τι κάνω; 

Επεξ/σία από yiankap
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια γρηγορη ερωτηση παιδια, για να μην ψαχνω 100 ωρες, για συνδεση xbox one S και Series S, εχω επιλογη σε 

1) κλασσικη TV 32"

2) Monitor 32" με αναλυση 2560x1440 QHD στα 165Hz

Υπαρχει καποιο οφελος να το συνδεσω στο μονιτορ, η θα ειναι γενικα το ιδιο αποτελεσμα οπως στην TV, οποτε να το συνδεσω εκει?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω το EA Sports FC 25 για xbox.

Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο και δοκιμασμένο site που το πουλάει σε φθηνή, σχετικά τιμή ;

Βρήκα κάποια, όπως το thegamezone.net που το δίνει στα 39,99 € αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο.

Παλιότερα είχα αγοράσει από το eneba αλλά προς το παρόν το έχει ακριβά.

Δημοσ.

Στο site που το βρήκες φτηνό δεν σου δίνει κωδικό για να το περάσεις στον λογαριασμό σου, σου στέλνει λέει ένα δικό τους Xbox account για να κάνεις log in να το κατεβάσεις και να το παίξεις στην κονσόλα σου.

dbcx.jpg.543ecddb8b8cf80383b2f51ed4d8f581.jpg

Eneba Australia με discount code 5% "GGDv20gfd" βγαίνει κανα 40€, βάλε και ταρίφα paypal η πιστωτική κανα 43-44€ θα βγει και θα χρειαστεί να βάλεις VPN tunelbear Australia για ενεργοποίηση.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Saloufas είπε

Στο site που το βρήκες φτηνό δεν σου δίνει κωδικό για να το περάσεις στον λογαριασμό σου, σου στέλνει λέει ένα δικό τους Xbox account για να κάνεις log in να το κατεβάσεις και να το παίξεις στην κονσόλα σου.

Eneba Australia με discount code 5% "GGDv20gfd" βγαίνει κανα 40€, βάλε και ταρίφα paypal η πιστωτική κανα 43-44€ θα βγει και θα χρειαστεί να βάλεις VPN tunelbear Australia για ενεργοποίηση.

Α, κατάλαβα. Καλύτερα να το αφήσω.

Για το VPN tunelbear πρέπει να πληρώσω ; Η ενεργοποίηση πώς γίνεται ; Παλιότερα με το Εneba έβαζα τον κωδικό στο Xbox. Τώρα θα το κάνω μέσω υπολογιστή ;

Δημοσ.
Στις 13/10/2024 στις 3:31 ΜΜ, Saloufas είπε

Αυτό εδώ ; https://buyonline.games/product/ea-sports-fc-25-standard-edition-xbox-one-series-xs-global-game-account/

Δημοσ.
Στις 19/10/2024 στις 1:29 ΜΜ, nek4d είπε

Λογαριασμος ειναι και αυτο, μακρυα απο τετοια, καλυτερα να τα αγνοεις.

Με αυτό τι αγοράζεις ; Παίρνεις και παιχνίδια της EA PLAY στο Xbox σου ή χρειάζεται πρώτα να αγοράσεις τα παιχνίδια από την XBOX ; 

https://www.xbox.com/el-GR/games/store/p/CFQ7TTC0K5DH/0003

Δημοσ.
7 hours ago, kastoria74 said:

Με αυτό τι αγοράζεις ; Παίρνεις και παιχνίδια της EA PLAY στο Xbox σου ή χρειάζεται πρώτα να αγοράσεις τα παιχνίδια από την XBOX ; 

https://www.xbox.com/el-GR/games/store/p/CFQ7TTC0K5DH/0003

Συνδρομη ειναι, οπως το gamepass, αλλα με παιχνιδια της Electronic Arts.
(Η τιμη του 1 ευρω, ειναι γνωριμιας, μετα παει 6 ευρω ο μηνας, η 40 ευρω ο χρονος).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/11/2024 στις 6:18 ΜΜ, pxl είπε

Υπάρχει κανένα οικoνομικό controller για Xbox One έστω και με καλώδιο;

https://www.skroutz.gr/c/663/Gamepads/f/483976/Xbox-One.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Στο skroutz ή κι αλλού μπορεί να βρεις 3rd party controllers που παίζουν κανονικά με τις κονσόλες. Ποιοτικά μπορεί να μην είναι αντάξια αλλά είναι πιο φτηνά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...