Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Χτύπα την αλύπητα,οι περισσότεροι αγοράζουμε από αυτό.

και το game pass δουλευει?
γιατι υπαρχει τοση διαφορα αναμεσα σε 1 μηνα 2.29 και 3 μηνη 22.79?

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, FLO είπε

Και το gamepass δουλεύει.

Η διαφορά είναι σωστή αν σκεφτείς ότι ένας μήνας είναι 10 ευρώ και 30 ευρώ η τρίμηνη.

Σου αφαιρεί 8 ευρώ αντίστοιχα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητοι φιλοι εχω το εξης θεμα:

Εβγαλα ενα τσιβο απο παιχνιδι που υπαρχει μονο σε Win10 (not on Xbox or Xbox 360) War Planet Online λεγεται, και ειναι καλο τσιβο της ταξης των 150 τζι.

Σε ολα τα feed μου φαινεται (και απο τα win10, mοbile app + feed from xbox one) ξεκαθαρα πως το τσιβο εχει «βγει». Δλδ δεν εχει κολλησει. Οι συσκευες εχουν κανει λοιπον sync (ως φαινεται).

Στο παιχνδι δειχνει επισης να μην ειναι κολλημενο, το εικονιδιο εχει φωτιστει κανονικα μαζι με την περιγραφη του και ολα καλα.

Το προβλημα/ερωτηση μου ειναι, γιατι ενω ολα τα παραπανω συντρεχουν, η αξια του (τα 150 τζι) δεν εχει προσμετρηθει στα μηναια leaderboards?? Εκ πειρας τα προηγουμeνα τζι του συγκεκριμενου παιχνδιου (το ειχα 1000ρισει, αλλα εβγαλαν ενα add-on με 400 τζι ακομη) ειχαν προσμετρηθει κανονικοτατα. Αυτο πριν απο 5 μηνες περιπου.

Σαν να μην εφτανε αυτο , το ιδιο συμβαινει και με ακομη εινα παιχνδι που εινα μονο win10, το Αsphalt Gt 9.

Ειμαι μονο εγω, η συμβαινει και σε αλλους αυτο?Αν ξερει κανεις κατι θα το εκτιμουσα πριν το κανω εσκαλειτ στην ΜΣ

*σε περιπτωση που καποιος ρωτησει, τσιβο ειναι απο το ατσιβμεντ, εκ του cheevo.

Επεξ/σία από hexenlord
  • Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις κόψει κάποια telemetry από το pc σου δεν θα παίρνεις achievements. Ή αν δεν είναι το telemetry είναι κάτι με το background tasks, googlare το και θα βρεις άκρη, το είχα πάθει και εγώ με το GoW4. Αν ο τίτλος είναι και για xbox μπες από εκεί και θα στο δώσει, τουλάχιστον αυτό έγινε σε μένα, στο pc δεν μου το έδινε, ανοίγω το xbox και μου το έδωσε 

• Like 1
Δημοσ.

εγώ εχτές πήγα mall και μου δώσανε καινούργια κονσόλα. Ελπίζω να μην παρουσιάσει και αυτή κανένα πρόβλημα. Θέλω να ρωτήσω για το game pass. Έκανα χρήση του κωδικού που είχε μέσα η κονσόλα και έχω game pass για 2 μήνες (δεν ξέρω πως έγινε αυτό). Η ερώτησή μου είναι μπορώ να αγοράσω  game pass απο cdkeys μόλις τελειώσουν οι 2 μήνες ή δεν θα δουλεύει?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, FLO είπε

Έκανα παραγγελία πριν από λίγο για 1 μήνα, 2.29. Μου έστειλε κωδικό, τον πέρασα στο xbox και μου έβγαλε μήνυμα ότι "free trial is for new customers only"!

Μήπως είναι scum;

Έστειλα email στο cdkeys, να δω αν απαντήσουν.

Δημοσ.

Ο μηνας που αγορασες ειναι για νεους συνδρομητες game pass.Το αναφερει κιολας.Εσυ ειχες και στο παρελθον gamepass γιαυτο δεν δεχεται τον κωδικο.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά, τώρα το είδα. Το λέει μόνο στο description, ενώ κανονικά θα έπρεπε να το λέει και στον τίτλο. Τέλος πάντων, ευτυχώς είναι μικρό το ποσό, μικρό το κακό. Ελπίζω να κάνουν refund. :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Αν έχεις κόψει κάποια telemetry από το pc σου δεν θα παίρνεις achievements. Ή αν δεν είναι το telemetry είναι κάτι με το background tasks, googlare το και θα βρεις άκρη, το είχα πάθει και εγώ με το GoW4. Αν ο τίτλος είναι και για xbox μπες από εκεί και θα στο δώσει, τουλάχιστον αυτό έγινε σε μένα, στο pc δεν μου το έδινε, ανοίγω το xbox και μου το έδωσε 

Κομφουζιο, οταν λες ειχες το ιδιο θεμα στο GOW4 δεν ειχαν βγει τα τσιβοζ καθολου (κοινως ειχαν κολλησει) η δεν ειχαν προσμετρηθει στα leads. Γιατι εμενα συμβαινει το δευτερο. Ειναι ανοιχτα, ειναι στο φιντ μου, εχουν προσμετρηθει στο game score μου (το τσεκαρα και απο το trueachievements), απλα δεν εχουν ανεβει στα leads. Σαν τα ledas να μην "αναγνωριζουν" win10 παιχνιδια (πολυ κουλο αυτο αν συμβαινει).Απο αλλα παιχνιδια που εβγαλα τωρα τις 3 πρωτες μερες του Νοεμβρη (forza 4) cheevoz, κανονικα προσμετρηθηκαν στο game score μου ΚΑΙ ανεβηκαν στα leads. Παραξενο ετσι?

Κραταω αυτο με το τηλεμμετρυ γιατι τo πηρε το ματι μου στο γιουτιουμπ και το κοιταω. Θενξ μαν 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, mikele13- είπε

παρε απο cdkeys συνδρομη 6μηνη περιπου στα 25 ευρω

Που την ειδες 25;εγω βλεπω 43 εχει...στο ig εχει 20ευρο την 3μηνη...γινετε να βαλω 2 και να χω 6 συνολικα;

Επεξ/σία από babis13
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, babis13 είπε

Που την ειδες 25;εγω βλεπω 43 εχει...στο ig εχει 20ευρο την 3μηνη...γινετε να βαλω 2 και να χω 6 συνολικα;

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/6-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360

ακομα πιο φθηνα,στα 20 ευρω...

Δημοσ.

Το παλικαρι απο πάνω για το game pass εγραψε όχι για gold συνδρομη!πρόσθεση τελικα γινετε αν αγορασεις απο γκριζα μαγαζια;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, hexenlord είπε

Κομφουζιο, οταν λες ειχες το ιδιο θεμα στο GOW4 δεν ειχαν βγει τα τσιβοζ καθολου (κοινως ειχαν κολλησει) η δεν ειχαν προσμετρηθει στα leads. Γιατι εμενα συμβαινει το δευτερο. Ειναι ανοιχτα, ειναι στο φιντ μου, εχουν προσμετρηθει στο game score μου (το τσεκαρα και απο το trueachievements), απλα δεν εχουν ανεβει στα leads. Σαν τα ledas να μην "αναγνωριζουν" win10 παιχνιδια (πολυ κουλο αυτο αν συμβαινει).Απο αλλα παιχνιδια που εβγαλα τωρα τις 3 πρωτες μερες του Νοεμβρη (forza 4) cheevoz, κανονικα προσμετρηθηκαν στο game score μου ΚΑΙ ανεβηκαν στα leads. Παραξενο ετσι?

Κραταω αυτο με το τηλεμμετρυ γιατι τo πηρε το ματι μου στο γιουτιουμπ και το κοιταω. Θενξ μαν 

Σε μένα ήταν η πρώτη περίπτωση αλλά πάει και 1 χρόνος από τότε και 2 μεγάλα win updates οπότε κάτι μπορεί να άλλαξαν (προς το χειρότερο!) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...