Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, WASDE123 είπε

σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

άρα να την αφήνω κανένα 10λεπτο και μετά να σβήνω το πολύμπριζο

Πολυ ειναι στο 5 λεπτο βαλε αφτακι στην κονσολα 😁😁

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, postfire είπε

Πολυ ειναι στο 5 λεπτο βαλε αφτακι στην κονσολα 😁😁

δεν το θυμάμαι καλά αλλά έχω την εντύοωση ότι και μετά από 30λεπτο και δεν έχει σταματήσει θα το δω και θα επανελθω

από τη μία δεν θέλω να τη χαλάσω από την άλλη θελω να σβήνει το πολύμπριζο για τί έχει και άλλα απανω

άρα να είναι σκληρός και όχι ανεμιστηράκι ;

Επεξ/σία από WASDE123

3 λεπτά πριν, WASDE123 είπε

δεν το θυμάμαι καλά αλλά έχω την εντύοωση ότι και μετά από 30λεπτο και δεν έχει σταματήσει θα το δω και θα επανελθω

από τη μία δεν θέλω να τη χαλάσω από την άλλη θελω να σβήνει το πολύμπριζο για τί έχει και άλλα απανω

Ναι παιζει αυτο αν δεν ειναι energy saving

53 λεπτά πριν, GReeZ είπε

Καλώς θα τους πάρω αύριο να δω τι θα πουν ελπίζω να μου το αλλάξουν το controller γιατί όσο νανε είναι σπαστικό να τρίζει.

φιλε πανε μαζι με την κονσολα και το χειριστηριο και πες σημερα την ανοιξα ελειπα ταξιδι η κατι παρεμφερες κε ζητα να στην αλλαξουν κριμα καινουρια κονσολα να βαζεις αυτοκολητα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε απλά είναι η ταλαιπωρία γιατί δεν έχω αμάξι και πρέπει να πάω με τα ΜΜΜ οπότε λέω ας του βάλω ένα αυτοκόλλητο γιατί ειμαι πολύ περίεργος με αυτά όταν τα βλέπει το μάτι μου.Τωρα σίγουρα θα πάρω αύριο τηλ να δω τι θα πουν και αν είναι θα πω και για την κονσολα γιατί όντως έχεις δίκαιο να είναι καινούρια και να έχει χτύπημα...ειμαι άτυχος λογικα δεν εξηγείται αλλιώς.Κοιταξα την απόδειξη γράφει 14 μερες οπότε από παμπλικ δεν παίζει να γίνει τίποτα

Επεξ/σία από GReeZ

8 ώρες πριν, WASDE123 είπε

Επειδή είχα και εγώ το ίδιο θέμα τελικά απενεργοποίησα τις αυτόματες ενημερώσεις παιχνιδιών και κονσόλας και τώρα κλείνει αμέσως.

25 λεπτά πριν, joker80 είπε

Επειδή είχα και εγώ το ίδιο θέμα τελικά απενεργοποίησα τις αυτόματες ενημερώσεις παιχνιδιών και κονσόλας και τώρα κλείνει αμέσως.

Δεν υπάρχει όμως τίποτα πιο βολικό από το instant-on.

Είσαι δουλειά, έχει γίνει κάποιο update (συνήθως μεγάλο στα παιχνίδια), την ανοίγεις, και αντί να περιμένεις να το κάνεις βουρ στον πατσά. 

• Like 1

3 ώρες πριν, bill_viper είπε

Δεν υπάρχει όμως τίποτα πιο βολικό από το instant-on.

Είσαι δουλειά, έχει γίνει κάποιο update (συνήθως μεγάλο στα παιχνίδια), την ανοίγεις, και αντί να περιμένεις να το κάνεις βουρ στον πατσά. 

Συμφωνώ. Αλλά λόγω ότι δεν έχω και πολλά παιχνίδια για να περιμένω update τα τσεκαρω εγώ όταν μπαίνω στη λίστα.

4 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Βρήκα αυτή την συνδρομή 3 μηνών στα 20€. Δεν ξέρω όμως αν είναι αξιόπιστο το σάιτ.

wp_ss_20181103_0001.png.40e64d49e00013253a0e6070e7c6624f.pnghttps://gamedealdaily.com/product/xbox-game-pass-3-month-subscription-code/

παρε απο cdkeys συνδρομη 6μηνη περιπου στα 25 ευρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας φίλος μου με xbox one μου είπε ότι από την μεριά που το S έχει τις πολλές τρύπες ακούγεται το ανεμιστηρακι και λογικα πιστεύει είναι από την σκόνη που μαζεύει από εκεί.Τωρα αυτο πως φτιάχνει?Επίσης για να μην το πάθω στο δικό μου τι πρέπει να κάνω πως να το καθαρίζω κτλπ.Ευχαριστω πολύ 

Επεξ/σία από GReeZ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...