Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους πριν 2 εβδομάδες είχα αγοράσει ένα xbox one το θέμα μου τώρα είναι ότι από την αρχή η κονσολα είχε ενα χτύπημα μικρό που οκ το προσπέρασα καθώς έβαλα ένα αυτοκόλλητο για να μην το βλέπει το μάτι μου,επίσης από την 3η μερα νομίζω όταν πατάω το  RT τρίζει και είναι κάπως σπαστικό καθώς τα αλλά κουμπιά είναι οκ,γίνεται να μου αλλάξουν το controller έστω και για αυτόν τον λόγο?Η θα μου πουν δεν έχει τίποτα.Ευχαριστω πολύ .Επισης να ανεφερω οτι το ειχα πάρει από το public Συντάγματος 

Επεξ/σία από GReeZ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κακως δεν το επεστρεψες πισω την κονσολα

τωρα αν εχει λειξει το ντοα 14 μερες επικοινωνησε με την ms για να στο αλλαξουν

Επεξ/σία από postfire

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/10/2018 στις 10:31 ΠΜ, fouskos είπε

Δύο εβδομάδες xbox one x και εχτές πήγα να το ανοίξω και είδα αυτό: System error: E105 00000000 8007045D.

Τελικά έχει θέμα ο σκληρός και πάω αύριο να μου δώσουν άλλο. Doa σε εμένα έλεγε 30 ημέρες.

Επεξ/σία από fouskos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 μερες ειναι μονο?Αρα τωρα στο Public δεν μπορουν να κανουν τιποτα μονο αν παρω τηλ την Micro?Που λέει για το  Doa 

Επεξ/σία από GReeZ

1 ώρα πριν, postfire είπε

οτι λεει ο παραγοντας μπορει να χρειαστει και 4-5 λεπτα να κλεισει τελειως αναλογως τις διεργασιες χρειαζεται να τερματισει

σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

άρα να την αφήνω κανένα 10λεπτο και μετά να σβήνω το πολύμπριζο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...