Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος chromium-based browser η πιο καινούρια έκδοση του Edge για το xbox one;

Επίσης, προσπάθησα να κάνω cast από το laptop στο xbox one με το wireless display app αλλά μου βγάζει στα windows, couldn't connect to your device. Καμία λύση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα σε όλους!

Έχει να προτείνει κανείς, για xbox one s controller, ανταλλακτικά για τα thumbsticks (αν τα λέω σωστά)?

Στο ένα χειριστήριο που έχω, έχει φύγει από το αριστερό thumbstick το πλαστικό κάλυμμα, με αποτέλεσμα να γλυστράει το δάχτυλο..

Ξέρει κανείς αν βάζεις απλά κάλυμμα ή πρέπει να αλλάξεις ολόκληρο το thumbstick?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν πολλά καλύμματα σε ebay-bangood αν κάνεις μια αναζήτηση. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξεις το joystick για να αλλάξεις το thumpstick κατά τη γνώμη μου. 

Edit: Τη 2η λύση του mr terror προτείνω εγώ. 

Επεξ/σία από Tigio13
  • Thanks 1

Το Dust An Elysian Tail μιλάμε για παιχνιδάρα. Είναι από τα τα indie που δεν αναφέρεται πολύ μετά από τόσα χρόνια αλλά το προτείνω σε όλους όσους δεν το έχουν παίξει. Είναι παιχνιδάρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κάνεις θέμα με μόνο με τα ea παιχνίδια(Όχι του game pass) που είναι στο game pass στην gameshare κονσόλα του?

Γιατί εγώ ενώ χτες δεν είχα κανένα θέμα σήμερα οποιοδήποτε ea παιχνίδι είναι στο game pass ultimate δεν μπορώ να το παίξω από την 2η gameshare κονσόλα μου.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Αν θυμάστε πριν κάνα μήνα είχα γράψει πως είχα πάρει τα ακουστικά της razer, τα nari ultimate και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξεχάστε ότι είπα τότε. Τα ακουστικά μετά από λίγο καιρό τόσο στο one x όσο και στο series x πλέον έχουν πολλά προβλήματα.

Καταρχάς πολλές φορές για να τα συνδέσεις παίρνει πολύ χρόνο. Υστερα και αφου συνδεθούν έχουν αποσυνδέσεις μέσα στο παιχνίδι και ξανά συνδέονται ή μου έχει τύχει να αποσυνδεθουν τελείως και να πρέπει να τα ανοίξω και να τα κλείσω. 

Πολλές φορές τα ανοίγω και δε συνδέονται αυτόματα (από τη στιγμή που έχει γίνει το 1ο pairing) με αποτέλεσμα να πρέπει να πατήσεις πάλι κουμπί από κονσόλα και ακουστικά και να περιμένεις. Που μπορεί να πάρει πολύ χρόνο... 

Και το κερασάκι είναι ότι πολλές φορές κάνουν ένα διπλό μπιπ ανεξάρτητα αν είναι φορτισμένη η μπαταρία η όχι. Και για να γίνω πιο κατανοητός εκεί που παίζεις για 3-4 λεπτά να ακούγεται συνεχόμενα ανά 3-4 δευτερόλεπτα ένα διπλό μπιπ πάνω από τους ήχους του παιχνιδιού. 

Έχω στείλει ήδη mail στην εταιρία που έχει το support και περιμένω απάντηση. 

• Like 1
  • Thanks 1

Ελπίζω να ξεμπλέξεις γρήγορα και ανώδυνα. Είναι ύπουλα τα wireless, ακόμη και αυτά που κυκλοφορούν  κομμένα και ραμμένα για κονσόλες 

Χρησιμοποιεί κανεις τέτοιο stand για το Χ; 

€ 12,67  21%OFF | OIVO Vertical Stand Host Cooling Fan Stand Holder External Cooler 3 USB Ports Fans for Xbox One X Game Console
https://a.aliexpress.com/_mrbXgwp

Είναι οκ σαν αγορά ή να πάρω το απλό με πολύ λιγότερα χρήματα;

1 ώρα πριν, Demis είπε

Ελπίζω να ξεμπλέξεις γρήγορα και ανώδυνα. Είναι ύπουλα τα wireless, ακόμη και αυτά που κυκλοφορούν  κομμένα και ραμμένα για κονσόλες 

Είχα για πάνω από 1 χρόνο τα turtle beach 700x wireless και αυτά και δεν είχα κανένα θέμα ποτέ. 

Εν τω μεταξύ είναι κρίμα για τα razer γιατί είναι απίστευτα άνετα στο πολύωρο gaming και η δόνηση που βγάζουν ανεβάζει ένα level γην εμπειρία. 

Η πλάκα είναι πως τώρα που παίζω κάνα 2ωρο δεν παρουσίασαν κανένα από τα παραπάνω προβλήματα που ανέφερα. Ένα σα να περίμεναν να στείλω mail. 😂😂

Γενικά δεν είχα ποτέ προϊόντα της razer και δεν ξέρω τι υποστήριξη παρέχουν. Αν σας ενδιαφέρει να σας πω τι έγινε τελικά. 

• Thanks 1

Έχει κανείς εμπειρία από το σέρβις της Microsoft? Το έστειλα την περασμένη Τρίτη κ θέλω να ξέρω τι με περιμένει. 

εντωμεταξύ ο τύπος στο τηλ είπε ότι θα σταλεί Τσεχία και το χαρτί πάνω στην κούτα έγραφε Φρανκφούρτη 

Γερμανία πάνε, έστειλα πριν κάνα 6μηνο ένα gamepad, πήγε ήρθε σε 20 μέρες περίπου, τρομερό service. Και εμένα να φανταστείς μεσολάβησε και η Γενική Ταχυδρομική επειδή εδώ επαρχία δεν έχει UPS.

10 ώρες πριν, d_gkal είπε

Χρησιμοποιεί κανεις τέτοιο stand για το Χ; 

€ 12,67  21%OFF | OIVO Vertical Stand Host Cooling Fan Stand Holder External Cooler 3 USB Ports Fans for Xbox One X Game Console
https://a.aliexpress.com/_mrbXgwp

Είναι οκ σαν αγορά ή να πάρω το απλό με πολύ λιγότερα χρήματα;

Μην έχεις εμπιστοσύνη σε κάτι τέτοια περιφερειακά.

Τις περισσότερες φορές κακό κάνουν παρά καλό και το ότι δεν είναι verified από καμία Microsoft ή κάποια μεγάλη εταιρία λέει πολλά.

Αν έχεις τη κονσόλα σε χώρο που παίρνει αέρα και όχι κλεισμένη σε κάποιο ντουλάπι που δεν παίρνει αέρα από πουθενά τότε είσαι μια χαρά δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...