Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, d_gkal είπε

Γνωρίζουμε τα games with gold Νοεμβρίου;

Αμέ σήμερα βγήκαν αλλά μην περιμένεις τρελά games 

https://www.xbox365.gr/games-with-gold/anakoinothikan-ta-dwrean-paixnidia-ton-games-with-gold-noemvriou/

Υγ. Ένα virtua fighter 5 θέλω να βάλουνε από το 360 αλλά που τέτοια τύχη.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μόνο που είναι παιχνιδάρα είναι το Full Spectrum Warrior. Simulation game of the year τότε βραβευμένο με εξωγήινες μηχανικές για την εποχή. Βέβαια στο στορ έπαιζε στο 5ευρώ άρα είναι φθηνό και αν κάποιος ήθελε σίγουρα δεν θα περίμενε να μπει στο gold.

Εντάξει νομίζω είναι στα τελευταία της η gold συνδρομή. Αν θέλαν έβαζαν Killer Instinct Definitive Edition ή Cuphead ή Forza Horizon 4 βάση για να έχει πρεστίζ η συνδρομή αλλά από ότι φαίνεται χαράζουν την ταφόπλακα και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η κατάργηση της.

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το series s μόλις κυκλοφορήσουν και τα πρώτα reviews και έχω μπερδευτεί λίγο με τις συνδρομές. Ουσιαστικά για να έχω μερικά παιχνίδια από την αρχή πρέπει να βάλω το game pass και αν θέλω κάποιο από αυτά να το παίξω online χρειάζεται επιπλέον και το gold? Από που μπορώ να αγοράσω τέτοιες συνδρομές εκτός Microsoft store και με ποιον τρόπο? Υπάρχει κίνδυνος για Ban του λογαριασμού? Επίσης, στις προηγούμενες σελίδες διάβασα για κάποια προσφορά που υπήρχε για 3 χρόνια game pass στα 67 ευρώ. Υπάρχει ακόμη κάτι τέτοιο. Είναι η πρώτη κονσόλα μετά το ps2 και έχω χάσει πολλά επεισόδια. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ASTOU είπε

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το series s μόλις κυκλοφορήσουν και τα πρώτα reviews και έχω μπερδευτεί λίγο με τις συνδρομές. Ουσιαστικά για να έχω μερικά παιχνίδια από την αρχή πρέπει να βάλω το game pass και αν θέλω κάποιο από αυτά να το παίξω online χρειάζεται επιπλέον και το gold? Από που μπορώ να αγοράσω τέτοιες συνδρομές εκτός Microsoft store και με ποιον τρόπο? Υπάρχει κίνδυνος για Ban του λογαριασμού? Επίσης, στις προηγούμενες σελίδες διάβασα για κάποια προσφορά που υπήρχε για 3 χρόνια game pass στα 67 ευρώ. Υπάρχει ακόμη κάτι τέτοιο. Είναι η πρώτη κονσόλα μετά το ps2 και έχω χάσει πολλά επεισόδια. 

Διαβασε κ εδω φιλε μου. https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold/#comments

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, ερώτηση US digital game code γίνεται εξαργύρωση σε Ελληνικό account ή να μην το επιχειρήσω?

Το google μου έδωσε ανάμικτες απαντήσεις απο το οτι γίνεται απευθείας χωρίς θέμα μέχρι οτι χρειάζεται vpn ή account migration...

Επεξ/σία από bad_freddy
Δημοσ.
18 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Καλησπέρα παιδιά, ερώτηση US digital game code γίνεται εξαργύρωση σε Ελληνικό account ή να μην το επιχειρήσω?

Το google μου έδωσε ανάμικτες απαντήσεις απο το οτι γίνεται απευθείας χωρίς θέμα μέχρι οτι χρειάζεται vpn ή account migration...

Tο έχω κάνει με χρήση VPN απο υπολογιστή και την εφαρμογή του Xbox για Windows. Γύρισα επίσης την περιοχή στις ρυθμίσεις των windows σε USA. 

Δημοσ.

Εχει το store το bioshock collection στα 10 euro

Τα εχω κ τα 3 στις 360εκδοσεις τους

Ερωτηση κρισεως

Περνω την συλλογη ; (εχω τερματισει μονο το πρωτο) ή δεν θα δω τεραστια διαφορα κ να μεινω με τις παλιες εκδοσεις

( ή μηπως λετε να το βαλουν σε κανα gamepass καποια στιγμη χαχα )

• Moderators
Δημοσ.

Μετά το τελευταίο update σας σέρνεται κι εσάς το OS;

Στο X1S μου μιλάμε κουνάω το μοχλό και αλλάζει tile μετά από τρία σεκς.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Εχει το store το bioshock collection στα 10 euro

Τα εχω κ τα 3 στις 360εκδοσεις τους

Ερωτηση κρισεως

Περνω την συλλογη ; (εχω τερματισει μονο το πρωτο) ή δεν θα δω τεραστια διαφορα κ να μεινω με τις παλιες εκδοσεις

( ή μηπως λετε να το βαλουν σε κανα gamepass καποια στιγμη χαχα )

άσχετα με την απάντηση που περιμένεις αν έχει όλη η collection 10ευρώ είναι ευκαιρία να πάρουν όλοι τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Μιλάμε για καταπληκτικά παιχνίδια.

Λογικά είναι πιο προσεγμένα και με καλύτερα γραφικά τα παιχνίδια για xbox one αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να τα ξαναγοράσεις. Πάντως αν ακούσεις οτιδήποτε για νέα καλύτερη έκδοση για xbox series s|x νομίζω ότι αξίζει η αγορά.

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

στο Χ ειμαι ενταξει παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Πια έκδοση update λες ακριβώς για να σου απαντήσουμε συγκεκριμένα.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Πια έκδοση update λες ακριβώς για να σου απαντήσουμε συγκεκριμένα.

το τελευταιο ... 🤣😁😜

Παντως περα απο την πλακα ... μετα το τελευταιο update οντως παει σφαιρα το Χ1Χ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...