Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sorry αν μπερδεύομαι

από ότι είδα έχει δύο επιλογές instant on και energy saving εγώ το έχω στη δεύτερη

λες να το κάψω με τα εντος / εκτός πρίζας ;

Επεξ/σία από WASDE123
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, WASDE123 είπε

sorry αν μπερδεύομαι

από ότι είδα έχει δύο επιλογές instant on και energy saving εγώ το έχω στη δεύτερη

λες να το κάψω με τα εντος / εκτός πρίζας ;

energy saving σβηνει τελειως η κονσολα 

στο αλλο μενει standby και μπορεις να το αφισεις και να κατεβαζει

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, postfire είπε

energy saving σβηνει τελειως η κονσολα 

στο αλλο μενει standby και μπορεις να το αφισεις και να κατεβαζει

εκει ακριβώς είναι το πρόβλημα φίλε postfire......ο φίλος λέει ότι το έχει στο energy saving  και κανονικά θα έπρεπε να σβήνει εντελώς....να ακούγονται θόρυβοι όταν είναι instant on και κατεβάζει το καταλαβαίνω άλλα στο energy saving είναι περίεργο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και το έχω ξαναπεί θα το ξαναπώ.

Μήπως ο φίλος μπερδεύεται γιατί ενώ έχει κλείσει τη κονσόλα - energy saver mode, συνεχίζει και ακούει τα ανεμηστηρακια για 2-3 λεπτά μετά?

Και όπως ήδη έχω πει η κονσόλα xbox one δεν κλείνει αμέσως με το που την κλείσετε αλλά θέλει 3 - 5 λεπτά για να σταματήσει και να κλείσει εντελώς και εννοείτε να μην ακούς καθόλου ήχους από αυτήν.

Για το xbox one είναι κάτι φυσιολογικό αυτό γιατί είναι προγραμματισμένη πριν κλείσει εντελώς η κονσόλα να κάνει ένα εσωτερικό τσεκ το σύστημα.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

Μήπως ο φίλος μπερδεύεται γιατί ενώ έχει κλείσει τη κονσόλα - energy saver mode, συνεχίζει και ακούει τα ανεμηστηρακια για 2-3 λεπτά μετά?

Και όπως ήδη έχω πει η κονσόλα xbox one δεν κλείνει αμέσως με το που την κλείσετε αλλά θέλει 3 - 5 λεπτά για να σταματήσει και να κλείσει εντελώς και εννοείτε να μην ακούς καθόλου ήχους από αυτήν.

Για το xbox one είναι κάτι φυσιολογικό αυτό γιατί είναι προγραμματισμένη πριν κλείσει εντελώς η κονσόλα να κάνει ένα εσωτερικό τσεκ το σύστημα.

οτι λεει ο παραγοντας μπορει να χρειαστει και 4-5 λεπτα να κλεισει τελειως αναλογως τις διεργασιες χρειαζεται να τερματισει

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

φιλε μου αυτο ισχυει και για το Χ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, katman2000 είπε

φιλε μου αυτο ισχυει και για το Χ?

Για όλα τα xbox.

Μέχρι και για το xbox 360 ισχύει στο ότι δεν κλείνει αμέσως η κονσόλα.

Και γιατί το xbox one x να διαφέρει δηλαδή από τη στιγμή που όλα τα xbox one χρησιμοποιούν το ίδιο ακριβώς λογισμικό.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Για όλα τα xbox.

Μέχρι και για το xbox 360 ισχύει.

Και γιατί το xbox one x να διαφέρει δηλαδή από τη στιγμή που όλα τα xbox one χρησιμοποιούν το ίδιο ακριβώς λογισμικό.

το 360 δεν ειχε windows 

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, postfire είπε

το 360 δεν ειχε windows 

Μα δεν το είπα για το λογισμικό αλλά για το ότι και το 360 δεν κλείνει αμέσως με το που κλείσεις τη κονσόλα αλλά μετά από λίγη ώρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Paragontas-x είπε

Μα δεν το είπα για το λογισμικό αλλά για το ότι και το 360 δεν κλείνει αμέσως με το που κλείσεις τη κονσόλα αλλά μετά από λίγη ώρα.

τι λες βρε???

αμεσως σβινει καμια σχεση με ονε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...