Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Και μια ερώτηση έτσι από απορία που είχα! Για να κάνεις έναν υπολογιστή με τα χαρακτηριστικά του ΟΝΕ Χ πόσο μπορεί να κοστίσει;;;

Πίστεψε με σε συμφέρει να αγοράσεις τη κονσόλα γιατί αν φτιάξεις pc στη δύναμη του xbox one x θα είναι πολύ ακριβότερο.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 minutes ago, Paragontas-x said:

Θα σου απαντήσω πόσα λεφτά χρειάζονται για να κάνεις έναν υπολογιστή με τις δυνάμεις τον νέων κονσολών ps5 & xbox series x.

Και με βάση το παρακάτω καλύτερα να πάρεις μια κονσόλα νέας γενειάς παρά να φτιάξεις ένα pc με τη δύναμη της κάθε κονσόλας.

Θα σου έρθει απίστευτα πιο φτηνά κοντά στο 1/3 της τιμής του pc.

Του απαντάς δηλαδή κάτι διαφορετικό από αυτό που ρώτησε. 

Την ίδια στιγμή όταν δεν σου απαντάνε ακριβώς αυτό που θες γκρινιάζεις και τη λες σε όποιον προσπάθησε να απαντήσει. 

Ωραίος! 

• Like 1

Στις 24/10/2020 στις 5:51 ΜΜ, Billie13 είπε

Πάρε το series S φίλε μου.Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το One X εκτός και αν στο δίνουν 150 μεταχειρο.

Ποιος θα το πουλήσει 150?? 

Σιγά μαι μην πληρώσει κιόλας! 

Δεν έχω ψάξει αγγελίες αλλά αυτή η τιμή δεν συμφέρει τον πωλητή. 

Το Xbox one X έχει 2 βασικά πράγματα που δεν έχει το series S: 4k και blue Ray driver. 

Και δεν το λέω για ταινίες, κάποιοι παίρνουν και καινούρια / μεταχειρισμένα physical σε τιμές που ούτε black Friday δεν τα βρίσκεις σε digital. 

+ ένα σωρό άλλα πλεονεκτήματα για χρήση off line κτλ κτλ

8 hours ago, k_dinos said:

Ποιος θα το πουλήσει 150?? 

Σιγά μαι μην πληρώσει κιόλας! 

Δεν έχω ψάξει αγγελίες αλλά αυτή η τιμή δεν συμφέρει τον πωλητή. 

Το Xbox one X έχει 2 βασικά πράγματα που δεν έχει το series S: 4k και blue Ray driver. 

Και δεν το λέω για ταινίες, κάποιοι παίρνουν και καινούρια / μεταχειρισμένα physical σε τιμές που ούτε black Friday δεν τα βρίσκεις σε digital. 

+ ένα σωρό άλλα πλεονεκτήματα για χρήση off line κτλ κτλ

Απ' ότι καταλαβαίνω εδώ και 1-2 μήνες έχει πιάσει ένας πανικός τους κατόχους one x. Θέλουν να το ξεφορτωθούν όσο όσο. Βλέπω τιμές 150€ και δε ξέρω αν θέλω να γελάσω η να κλαψω. Κάποιοι από αυτούς για να πάνε σε series S...

Όπως και να το κάνουμε, αν και παλιό το μηχάνημα, έχει τουλάχιστον 2 χρόνια ζωής ακόμη! Είναι δυνατό. 

Μπορεί να μην υποστηρίζει τους ΑΑΑΑΑ τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στην επόμενη διετία, όμως όλα τα άλλα θα τα τρέχει νεράκι. 

Τώρα αν είναι καλύτερο η όχι απ' το series S θα φανεί στην πράξη. 

Κατοχος sad και Χ είμαι και αν είναι να πάω σε άλλη κονσόλα αυτήν θα είναι τo series X και μόνο. 

• Like 1
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Απ' ότι καταλαβαίνω εδώ και 1-2 μήνες έχει πιάσει ένας πανικός τους κατόχους one x. Θέλουν να το ξεφορτωθούν όσο όσο. Βλέπω τιμές 150€ και δε ξέρω αν θέλω να γελάσω η να κλαψω. Κάποιοι από αυτούς για να πάνε σε series S...

Όπως και να το κάνουμε, αν και παλιό το μηχάνημα, έχει τουλάχιστον 2 χρόνια ζωής ακόμη! Είναι δυνατό. 

Μπορεί να μην υποστηρίζει τους ΑΑΑΑΑ τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στην επόμενη διετία, όμως όλα τα άλλα θα τα τρέχει νεράκι. 

Κατοχος sad και Χ είμαι και αν είναι να πάω σε άλλη κονσόλα αυτήν θα είναι τo series X και μόνο. 

Όντως είναι τραγικό να πουλάς το x στα 140 που είδα αγγελία,η στα 160 ευρώ...

1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Θεωρητικά και το S θα πρέπει να τα τρέχει όλα smooth.

Δεν είναι καλύτερο το one X από το series S, απλώς προσφέρει διαφορετικά πράγματα.

Δλδ σε μαθηματική απεικόνιση θα ήταν: 

SeriesΧ - OneX = SeriesS

50 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Λογικά θα είναι εκτός εγγύησης και δεν δεν ξέρεις αν θα έχει βγάλει κανένα πρόβλημα (που για το Χ δεν έχουν ακουστεί πολλά)

Το πιθανότερο είναι να το αγοράσει κάποιος μόνο και μόνο για να το πουλήσει με καπέλο μετά. Αν κάποιος το θέλει πραγματικά, δεν θα κάτσει να περιμένει τέτοιες τιμές,.

Γιατί να αγοράσει κάποιος παλιά κονσόλα; Μόνο αν είχε κάνει skip τη γενιά και / ή θέλει να παίξει οικονομικά xbox exclusives. Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω μεγάλη αγορά επομένως είναι δικαιολογημένες οι χαμηλές τιμές.

1 hour ago, k_dinos said:

Θεωρητικά και το S θα πρέπει να τα τρέχει όλα smooth.

Δεν είναι καλύτερο το one X από το series S, απλώς προσφέρει διαφορετικά πράγματα.

Δλδ σε μαθηματική απεικόνιση θα ήταν: 

SeriesΧ - OneX = SeriesS

Λογικά θα είναι εκτός εγγύησης και δεν δεν ξέρεις αν θα έχει βγάλει κανένα πρόβλημα (που για το Χ δεν έχουν ακουστεί πολλά)

Το πιθανότερο είναι να το αγοράσει κάποιος μόνο και μόνο για να το πουλήσει με καπέλο μετά. Αν κάποιος το θέλει πραγματικά, δεν θα κάτσει να περιμένει τέτοιες τιμές,.

Σίγουρα θα τα τρέχει σμουθ. Ολοκαίνουρια κονσόλα είναι!!! Όμως μην ξεχνάμε ότι το ένα κοστίζει 300€ και το άλλο βρίσκεται στα 150-200€. 

2 hours ago, mikele13- said:

Άστα να πάνε. 250€ το έδωσε(σφραγισμένο μάλιστα και όσο το πήρε) ένας φίλος και το "μετάνιωσε" 

38 minutes ago, jokul7 said:

Γιατί να αγοράσει κάποιος παλιά κονσόλα; Μόνο αν είχε κάνει skip τη γενιά και / ή θέλει να παίξει οικονομικά xbox exclusives. Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω μεγάλη αγορά επομένως είναι δικαιολογημένες οι χαμηλές τιμές.

Γιατί αυτή τη στιγμή με λιγότερα ευρώ( η διαφορά των 100€ είναι μια 2/3ετη συνδρομή στο gp) παίζεις εκατοντάδες παιχνίδια. Και θα τα παίζεις για χρόνια ακόμη. 

Εκτός αν θέλεις τα παιχνίδια της νέας γενιάς, οπότε πας για series S/X

4 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Γιατί αυτή τη στιγμή με λιγότερα ευρώ( η διαφορά των 100€ είναι μια 2/3ετη συνδρομή στο gp) παίζεις εκατοντάδες παιχνίδια. Και θα τα παίζεις για χρόνια ακόμη. 

Δεν νομίζω κάποιος να επενδύσει τώρα σε παλιά κονσόλα για 100 ευρώ διαφορά. Βλέπω να μένουν πολλά απούλητα από τις αγγελίες!

54 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Σίγουρα θα τα τρέχει σμουθ. Ολοκαίνουρια κονσόλα είναι!!! Όμως μην ξεχνάμε ότι το ένα κοστίζει 300€ και το άλλο βρίσκεται στα 150-200€. 

Εγώ έλεγα ότι το one S θα παίζει smooth ότι παιχνίδι βγει για τη γενιά του, πόσο μάλλον το Χ. 

Εννοείται ότι το Series S θα εχει καλύτερη απόδοση και από τα 2 σε 1080 με RayTracing κτλ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι άσχετο, γιατί σε Joystick για flight games δεν υπάρχει τπτ στο Xbox?

Το μόνο που βρήκα είναι το Thustmaster T.flight Hotas One το οποίο δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο, και η τιμή του έχει πάρει ένα + 40% από πέρσι.. 

Έχω πάρει το Elite Dangerous και δεν μπορώ με τπτ να συνηθίσω το gamepad.. 

Στο Ace Combat 7 τα ψιλοκαταφέρνω αλλά εκεί είναι τέρμα Arcade φάση

Επεξ/σία από k_dinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...