Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, generalb31 είπε

Εχετε και εσεις θεματα συνδεσης του προφιλ σας ?  error 0x80a4001a

Μόλις το παρατήρησα κ εγώ σε έμενα κ βρήκα αυτό. 

http://www.xbox365.gr/news/pws-na-lusete-to-provlima-me-to-sign-in-sto-xbox/

Θα το εφαρμόσω κ εγώ σε λίγο. 

Επεξ/σία από Scorpio_21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

31 λεπτά πριν, giannis-xania είπε

από τα settings κανε remove το account σου και μετα  ξαναβαλε το, μου τα εκανε και εμενα σημερα το πρωι και εφτιαξε αμεσως

ναι, αυτή είναι η λύση που προτείνει η microsoft αν και φαίνεται ότι λύνεται το πρόβλημα σιγά-σιγά.

Ερώτηση: γιατί τα παιχνίδια του xbox360 που είναι διαθέσιμα στο live gold δεν μου τα εμφανίζει διαθέσιμα για download άλλα μου βγάζει την ένδειξη "See Price"; 

1 ώρα πριν, tempo είπε

ναι, αυτή είναι η λύση που προτείνει η microsoft αν και φαίνεται ότι λύνεται το πρόβλημα σιγά-σιγά.

Ερώτηση: γιατί τα παιχνίδια του xbox360 που είναι διαθέσιμα στο live gold δεν μου τα εμφανίζει διαθέσιμα για download άλλα μου βγάζει την ένδειξη "See Price"; 

Επειδή τα αποκτάς για πάντα(δηλαδή και ας μην έχει gold ενεργό, μπορείς να το παίξεις) επιλέγεις το see price και το "αγοράζεις" με μηδενική τιμή. 

4 ώρες πριν, Scorpio_21 είπε

Επειδή τα αποκτάς για πάντα(δηλαδή και ας μην έχει gold ενεργό, μπορείς να το παίξεις) επιλέγεις το see price και το "αγοράζεις" με μηδενική τιμή. 

ευχαριστώ για την απάντηση,

δεν το γνώριζα αυτό που αναφέρεις, ότι μπορείς να το παίξεις για πάντα χωρίς gold ενεργό.....

εγώ επιλέγω το "See Price", στην επόμενη οθόνη με πληροφορεί για την δυνατότητα να παίξω το παιχνίδι που είναι για 360 στο one και στην επόμενη οθόνη μου γράφει "Αυτό το κανάλι αγορών απαιτεί λογαριασμό χρέωσης. Προσθέστε μια έγκυρη μέθοδο πληρωμής. Δεν θα χρεωθείτε για δωρεάν στοιχεία". Εγώ έχω το paypal ως μέθοδο πληρωμής (δεν έχω κάνει χρήση με αγορά μέχρι τώρα άλλα το έχω προσθέσει ως μέθοδο πληρωμής)....συμβαίνει και σε εσάς αυτό;

48 λεπτά πριν, mikele13- είπε

ετσι γινεται,βαζεις μεθοδο πληρωμης,ειτε paypal ειτε καρτα...

εκεί είναι το πρόβλημα....όπως είπα έχω βάλει μέθοδο πληρωμής (paypal) άλλα δεν μπορώ να κατεβάσω το παιχνίδι για 360 απο live gold

Μόλις τώρα, tempo είπε

εκεί είναι το πρόβλημα....όπως είπα έχω βάλει μέθοδο πληρωμής (paypal) άλλα δεν μπορώ να κατεβάσω το παιχνίδι για 360 απο live gold

βαλε την καρτα που εχεις δηλωσει στον λογαριασμο του paypal,το ιδιο πραγμα ειναι.

Μόλις τώρα, mikele13- είπε

βαλε την καρτα που εχεις δηλωσει στον λογαριασμο του paypal,το ιδιο πραγμα ειναι.

μπορεί να γίνει και αυτό, απλά σκέφτομαι γιατί να μην λειτουργεί όπως πρέπει!!!

Αν δώσω εντολή να κατέβει μέσα απο τον browser του υπολογιστή (συνδεδεμένος φυσικά με τον λογαριασμό xbox) θα υπάρχει πρόβλημα; το έχει κάνει κανείς; μου βγάζει κουμπάκι να κατεβάσω το παιχνίδι για 360 και δεν ξέρω αν είναι σωστό να το κατεβάσω με αυτόν τον τρόπο

1 λεπτό πριν, tempo είπε

μπορεί να γίνει και αυτό, απλά σκέφτομαι γιατί να μην λειτουργεί όπως πρέπει!!!

Αν δώσω εντολή να κατέβει μέσα απο τον browser του υπολογιστή (συνδεδεμένος φυσικά με τον λογαριασμό xbox) θα υπάρχει πρόβλημα; το έχει κάνει κανείς; μου βγάζει κουμπάκι να κατεβάσω το παιχνίδι για 360 και δεν ξέρω αν είναι σωστό να το κατεβάσω με αυτόν τον τρόπο

κανε την αγορα απο τον υπολογιστη,και το κατεβασμα απο την κονσολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είτε πάω να κατεβάσω το παιχνίδι (για xbox360 που είναι δωρεάν μέσα απο το live gold) απο το xbox one είτε απο τον υπολογιστή μου βγάζει μια φόρμα όπου μου ζητάει "Πληροφορίες επαφής χρέωσης" και σε μια φόρμα πρέπει να συμπληρώσω Όνομα, Επίθετο, Δνση κατοικίας,αριθμό τηλεφώνου κλπ....είναι φυσιολογικό αυτό; θυμίζω ότι έχω περασμένο έναν λογαριασμό paypal ως τρόπο χρέωσης/πληρωμής

Επεξ/σία από tempo

Καλησπέρα, μετακόμισα πριν κάτι μήνες και πήγα να συνδέσω το Xbox One S μου και συνειδητοποίησα οτι μάλλον έχω χάσει το καλώδιο για το ρεύμα.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ να αγοράσω άλλο;

καλησπέρα σας

θα ήθελα να κάνω και εγώ μία ερώτηση

έχω το xbox one s και όταν το σβήνω έχω τη ρύθμιση energy saving mode

μολονότι η κονσόλα έχει σβήσει ακούγεται ένας πολύ μικρός θόρυβος σαν ένα πολύ μικρό ανεμιστηράκι

ο οποίος σταματάει μόνο εάν το θέσω εκτός ρεύματος. μήπως γνωρίζετε κατά πόσο  είναι κάποια ένδειξη βλάβης

καθώς και εάν υπάρχει πρόβλημα που το θέτω εκτός ρεύματος ;

Να σημειωθεί ότι η κονσόλα είναι καινούρια και εντός εγγύησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...