Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Ναι. Βγαίνει 24 ευρώ ο χρόνος έτσι, δεν είναι κακό... 

Γίνεται; 

Δε βλέπω τον λόγο γιατί όχι... Μια δοκιμή 2 τριμήνων θα σε πείσει στη καλύτερη τις βάζεις όταν έρθει η λήξη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδατε σε ποια καταστήματα έχει διαθεσιμότητα μόνο?

Δεν μπορείτε να την παραγγείλετε online μόνο αν πάτε στο κατάστημα την αγοράζετε.

image.jpg

Δείτε το λίγο και μην βιάζεστε όλοι να αγοράσετε.

image.jpg

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Sad 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά αυτό είναι το πρώτο που κοιτάνε σε μια προσφορά γιατί είναι φυσικό να έχει εξαντληθεί από τα μεγάλα και κεντρικά καταστήματα αφού δουλεύει σαν κράχτης.

Δημοσ.
Στις 29/10/2018 στις 3:03 ΜΜ, Malthador είπε

Δεν πρόκειται να αφήσει η Apple να περασει στο App Store εφαρμογή της MS για να παίζουν Xbox games. 

Θα την κόψει, όπως έκοψε το Steam Link App. 

Αλλος ένας παραπάνω λόγος να μην ξαναπάρω iPhone. 4 χρόνια και δεν μου λείπει καθόλου η σαβούρα. Off topic

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι από το Turkish Xbox Store.

Παίρνω 3 τούρκικες gift cards των 100 λιρών από g2a.com για να φτάσω το ποσό που θέλω.

Από εκεί και μετά μπαίνω στο turkish xbox store. 

Θα μου τις δεχθεί επειδή θα κάνω όλη τη συναλλαγή από Ελλάδα (μην δώσω τσάμπα το 50€);

Δημοσ.
8 ώρες πριν, bill_viper είπε

Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι από το Turkish Xbox Store.

Παίρνω 3 τούρκικες gift cards των 100 λιρών από g2a.com για να φτάσω το ποσό που θέλω.

Από εκεί και μετά μπαίνω στο turkish xbox store. 

Θα μου τις δεχθεί επειδή θα κάνω όλη τη συναλλαγή από Ελλάδα (μην δώσω τσάμπα το 50€);

Λογικά θα πρέπει να το κάνεις απο τον υπολογιστή και να χρησιμοποιήσεις vpn κατα την αγορά.

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται ούτε vpn ούτε τίποτα τέτοιο.

Vpn που να δείχνει ότι είναι Τουρκία θα το έκανε μόνο αν ήθελε να αγοράσει κατευθείαν από το Τουρκικο xbox store από τη στιγμή που δεν κάνει κάτι τέτοιο δεν υπάρχει λόγος να μπλέκει με vpn.

Εγώ πριν κάνα δίμηνο είχα κάνει ακριβώς αυτό δηλαδή κάρτα Αμερικής και αγορά αυτού που ήθελα από το Αμερικάνικο xbox store χωρίς κανένα vpn και μια χαρά τα δέχτηκε όλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Όχι δεν χρειάζεται ούτε vpn ούτε τίποτα τέτοιο.

Vpn που να δείχνει ότι είναι Τουρκία θα το έκανε μόνο αν ήθελε να αγοράσει κατευθείαν από το Τουρκικο xbox store από τη στιγμή που δεν κάνει κάτι τέτοιο δεν υπάρχει λόγος να μπλέκει με vpn.

Εγώ πριν κάνα δίμηνο είχα κάνει ακριβώς αυτό δηλαδή κάρτα Αμερικής και αγορά αυτού που ήθελα από το Αμερικάνικο xbox store χωρίς κανένα vpn και μια χαρά τα δέχτηκε όλα.

και δλδ δεν χρειαστηκε να κανεις ουτε προφιλ αμερικανικο? (αμερικανικο λογαριασμο?)

Επεξ/σία από hexenlord
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε εμενα προσωπικά τουλάχιστον το μόνο που χρειαστικε ήταν να γυρίσει το 1 και μοναδικό profile από Ελλάδα σε Αμερική για να βάλω τον κωδικό και να πάρω το παιχνίδι και μετά το ξανά γύρισα σε Ελλάδα από τα options - region της κονσόλας

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
5 ώρες πριν, generalb31 είπε

Εχετε και εσεις θεματα συνδεσης του προφιλ σας ?  error 0x80a4001a

Κανε hard reset

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...