Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, postfire είπε

δοκιμασε και αλλα παιχνιδια σε οφφλινε

αν σου κανει εντονα κολληματα επικοινωνεις με ms

οκ θα το κοιτάξω.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα σας, έχω 3 ερωτήσεις

έχω ενεργές 2 συνδρομές (live gold και game pass) στις οποίες έχω επιλέξει την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής.

Ερωτηση 1) όταν απο τα settings βλέπω τις συνδρομές μου (subscriptions) τότε στο κουτάκι της κάθε συνδρομής (που γράφει πληροφορίες για την συνδρομή, πότε θα γίνει αυτόματη ανανέωση κλπ) στο κάτω μέρος έχει ένα τριγωνάκι με ένα θαυμαστικό.....γιατί υπάρχει αυτό;

Ερώτηση 2) αν θέλω να καταργήσω την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής τότε μέσα απο το xbox αυτό δεν είναι δυνατό γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξω μόνο τον τρόπο πληρωμής (μέσα απο το account μου απο τον browser του υπολογιστή μπορώ να καταργήσω την αυτόματη ανανέωση). Γιατί να μην μπορώ μέσα απο το περιβάλλον του xbox;

Ερώτηση 3) η κατάργηση της αυτόματης ανανέωσης πρέπει να γίνει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή όποτε θέλω είναι δυνατή;

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tempo είπε

καλημέρα σας, έχω 3 ερωτήσεις

έχω ενεργές 2 συνδρομές (live gold και game pass) στις οποίες έχω επιλέξει την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής.

Ερωτηση 1) όταν απο τα settings βλέπω τις συνδρομές μου (subscriptions) τότε στο κουτάκι της κάθε συνδρομής (που γράφει πληροφορίες για την συνδρομή, πότε θα γίνει αυτόματη ανανέωση κλπ) στο κάτω μέρος έχει ένα τριγωνάκι με ένα θαυμαστικό.....γιατί υπάρχει αυτό;

Ερώτηση 2) αν θέλω να καταργήσω την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής τότε μέσα απο το xbox αυτό δεν είναι δυνατό γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξω μόνο τον τρόπο πληρωμής (μέσα απο το account μου απο τον browser του υπολογιστή μπορώ να καταργήσω την αυτόματη ανανέωση). Γιατί να μην μπορώ μέσα απο το περιβάλλον του xbox;

Ερώτηση 3) η κατάργηση της αυτόματης ανανέωσης πρέπει να γίνει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή όποτε θέλω είναι δυνατή;

1.Δεν το ξερω και σε μενα υπαρχει το τριγωνακι με το θαυμαστικο.

2.μονο απο τον υπολογιστη στο site του xbox μπορεις να διαχειριστεις 100% την καταργηση.

3.οποτε θελεις.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, kostiger said:

Ετοιμαζουν πυρετωδως την εισοδο τους στο φορητο [επιπεδου κονσολας] gaming..

https://www.eurogamer.net/articles/2018-10-29-here-are-microsofts-concepts-for-a-smartphone-controller

Προσπαθούν να λύσουν ένα πρόβλημα που έχει λυθεί εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς να χρειάζεται η αγορά επιπλέον gamepad καν σε πολλές περιπτώσεις:

iPega PG-9023 Bluetooth Gamepad

Για DS3: Gameklip

Για X1S gamepad: MP Power @ Adjustable Mobile Phone Holder Smartphone Clip Holder

Για DS4: GCM10

Δεν βολεύει αυτό που προτείνουν πάντως. Το αρνητικό με το concept που προτείνουν είναι το ίδιο με αυτό που έχω συναντήσει στην περίπτωση του Extended Controller της iPega: θα κλείνονται οι θύρες που βρίσκονται στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής. Δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mini-jack ή το usb port την ώρα που παίζεις και άρα δεν θα μπορείς να έχεις συνδεδεμένο headset ή να φορτίζεις τη συσκευή παράλληλα με το gaming.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Προσπαθούν να λύσουν ένα πρόβλημα που έχει λυθεί εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς να χρειάζεται η αγορά επιπλέον gamepad καν σε πολλές περιπτώσεις:

iPega PG-9023 Bluetooth Gamepad

Για DS3: Gameklip

Για X1S gamepad: MP Power @ Adjustable Mobile Phone Holder Smartphone Clip Holder

Για DS4: GCM10

Δεν βολεύει αυτό που προτείνουν πάντως. Το αρνητικό με το concept που προτείνουν είναι το ίδιο με αυτό που έχω συναντήσει στην περίπτωση του Extended Controller της iPega: θα κλείνονται οι θύρες που βρίσκονται στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής. Δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mini-jack ή το usb port την ώρα που παίζεις και άρα δεν θα μπορείς να έχεις συνδεδεμένο headset ή να φορτίζεις τη συσκευή παράλληλα με το gaming.

Άλλο που δεν θέλει η Apple, είναι μανούλα στα dongle. Θα βγάλει λοιπόν ένα, που θα μπαίνει σε ένα άλλο για να φορτίζει. Profit. 

• Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, DarthGRE said:

Άλλο που δεν θέλει η Apple, είναι μανούλα στα dongle. Θα βγάλει λοιπόν ένα, που θα μπαίνει σε ένα άλλο για να φορτίζει. Profit. 

Δεν πρόκειται να αφήσει η Apple να περασει στο App Store εφαρμογή της MS για να παίζουν Xbox games. 

Θα την κόψει, όπως έκοψε το Steam Link App. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ο κωτσοβολος έχει βάλει μια xbox live 3 months 5.99 αλλά λέει xbox 360 ,το one την παίρνει η οχι για το online εννοώ.Ευχαριστω πολύ 

Επεξ/σία από GReeZ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...